Kamp Dönemi | Saç Kesim Töreni..

"Ah o saçlar kesilir mi, çıplak kafaya çevirilir mi? Allah hesap sorar elbet; Arda Turan, Mustafa Sarp!" şarkısının yanı sıra birde "Saçlı geldik dazlak gideceğiz, korkarız kaptan. Kader de bir gün sizi bize düşürür, düşürür inşallah!" şarkısını söyledi Galatasaray'ın gençleri. Sırf saçları kazınmasın diye binbir türlü şebeklik yaptılar fakat yine de vazgeçiremediler abilerini. Servet'in besteleri ise takımda ki herkesi gülmekten kırdı geçirdi. Yeni transfer Lorik Cana'da dikkatli gözler ile izledi, Galatasaray'ın geleneğini. Yeni transfer Musa'da aldı gençlerin saç kesme operasyonundan. Başta Caner Öztel, Cumhur Yılmaztürk, Ahmet Kesim ve Çetin Güngör dörtlüsünün saçları kazındı, ardından diğer gençlerinde saçları sırasıyla kazındı. Bir Galatasaray geleneği aynen devam etti. Galatasaray'ın kıdemlileri Arda, Sabri, Ayhan ve diğer takım arkadaşları gençlerin saçlarını sırasıyla kazıdı. Takımdaki herkes en azından bir tutam kesti genç kardeşlerinin saçını. Galatasaray'da abiler-kardeşler simgesi bu sezonda devam etti. Gelenek büyük ihtimalle gelecek sezonda devam edecek. Artık hangi oyuncu A2 takımdan A takıma çıkmak için can atar orası ayrı bir soru işareti, bu işin şakası tabii ki :)

3 yorum:

  1. Şampiyonluk geliyorum diyor bu görüntülerde... Allah mutluluklarını bozmaz inşallah :)

    YanıtlaSil
  2. Önemli değil Editörüm :)

    YanıtlaSil
  3. Olmasın abi-kardeş falan. Herkes eşit olsun takımda, bu abi kardeş olayları yüzünden kulüp düzlüğe çıkamadı zaten yıllardır.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0