Kewell 99* numarayı giyecek.

Galatasarayımızın sözleşme yenilediği Avustralyalı yıldız oyuncu Harry Kewell bugün akşam saatlerinde İstanbul'a geldi. Yarın sağlık kontrolü sonrasında resmi sözleşmeye imza atacak olan 31 yaşındaki yıldız oyuncu gelecek sezon iki yıldır terlettiği 19 numarayı değil, 7 numaralı formayı terletecek. İlk yaptığı açıklamalarda Kewell takımdan ayrılmayı pek fazla düşünmediğini, Galatasaray'da forma giymenin gurur ve mutluluk verici olduğunu, Galatasaray taraftarlarını üzmek istemediğini ve takımda kalmak istediğini, Galatasaray'dan başka herhangi bir Türk takımında forma giymek istemediğini belirtti. Tabii ki bu sözleri hemen hemen her transfer sonrası duyuyoruz fakat muhabirin adın Fenerbahçe'yle bir dönem geçti tarzında yaptığı yorum sonrasında attığı kahkaha ne kadar samimi olduğunun göstergesiydi. Lorik Cana'nın 19 numarayı giydiği hatırlatılması üzerine de Kewell 19 numaradan ayrıldığı için üzgün olduğunu fakat 7 numarayı giyeceğini belirtti. Bu sene takımda rekabetin daha çok olacağına dikkat çeken Avustralyalı yıldız oyuncu 7 numarayı giyeceğini ve Galatasaray adına sahada herşeyi yapacağını belirtti. Yıldız oyuncu ile yarın sağlık kontrollerinin ardından sözleşme imzalanması ve aynı gün Kewell'ın kampa katılması bekleniliyor.

Edit: Resmi siteden 99 giyeceği açıklandı. Aydın'dan ötürü 7 numarayı giyemiyor Daddy Cool. Kendi isteği ile 99'u seçti.

8 yorum:

  1. Yakisacak 7 Nr'a asil sahibine :D Bu sene esecegiz esecek:)

    YanıtlaSil
  2. Serdar Özkan roportajında "7 numarayı Aydın giydiği için ben 77 numarayı aldım" demişti ( yanlış hatırlamıyorsam ). Kewell'im a elbette yakisir ama Serdar ve Aydın adam yerine konulmamış olmuyor mu biraz ne dersiniz ?

    YanıtlaSil
  3. Yasin veli ve pektemek transferleri ne durumda?

    YanıtlaSil
  4. eğer ntvspor muhabirinin yaptığı röpörtajdaki soruya attığı kahkaha ise sözkonusu olan, onu yarınki fenerbahçe maçına bi tahmin yapabilirmisin sorusuna attı diye anladım.

    YanıtlaSil
  5. sullen arkadasa katiliyorum. Fenerbahcenin yarinki macini sordu, transferde ismi gecti diye degil. Herneyse 7 numarayi alcam da damiyor, üstelik 19 numarayi baskasinin kapmasi bir hayal kirikligi dedi cünkü o numarayi cok seviyorum dedi...!

    YanıtlaSil
  6. 99 numarayı giyeceği açıklandı aydın'a çok pis laflar hazırladım.

    YanıtlaSil
  7. 99 numarayı giyecek kewell..

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0