Müge Erdem: "Taraftarımızla birlikte kazanacağız"

Galatasaray Medical Park'ın gelecek sene mücadele edeceği Euroleague'de grupların belli olmasının ardından takımın idari ve genel menajeri Müge Erdem blog ekibimize kurayı değerlendirdi. Müge Erdem her grupta mutlaka Spartak ayarında bir takım bulunduğunu fakat Euroleague'de her takımın güçlü olduğunu belirtirken açıklamalarının devamında taraftarlarımızdan da destek beklediğini belirtti. İşte Müge Erdem'in açıklamaları;

"Açıkcası olabileceğinin en iyisini çektik diye düşünüyorum. Zaten her grupta mutlaka Spartak Moskova ayarında çok güçlü birer takım var. Fakat genele baktığını zaman Euroleague'de çok çetin ve sert takımlar zaten var, bu turnuva birbirinden güçlü takımlardan oluşuyor. Ben inanıyorum ki; Ceyhun hoca takımımızı aynı sertlikte hazırlayacaktır. Kendisinin oyun sisteminde en önemli özellik takımların yaptığı sert savunma sistemidir. İnşallah bu sene taraftarımızın desteğiyle birlikte 27 Ekim'de Tarbes karşısında iyi bir başlangıç yapar ve hedefe doğru yürürüz. Tüm camiamıza hayırlı, uğurlu olması dileğiyle. Taraftarlarımızla birlikte bu kupada mücadele edeceğiz ve onlarla birlikte hedefe yürüyeceğiz. Bizi desteklemelerini, takımımızın yanında olmalarını istiyoruz."
FCN BLOG ÖZEL HABERİDİR. KAYNAKSIZ KULLANILAMAZ.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0