2010 - 2011 | Candice Wiggins v3.

Galatasaray Medical Park'ın bu sezon başında transfer ettiği Candice Wiggins bilindiği üzere geçtiğimiz haftalarda oynanılan New York - Lynx karşılaşmasının bitimine 8 saniye kala sakatlanmıştı. Sakatlık sonrası yapılan kontrollerde aşil tendonu koptuğu öğrenilen 24 yaşındaki oyuncunun 8-9 ay kadar sahalardan uzak kalması bekleniliyordu. Gelen bilgiler ve yapılan görüşmeler doğrultusunda beklenen oldu ve oyuncunun kontratı kesin olarak fesih edildi.

Takımın baş antrenörü Ceyhun Yıldızoğlu'nun sakatlık sonrası boşalan yabancı kontenjanındaki bu boşluğunu oyun kurucu transferi ile doldurmak istediği eğer oyun kurucu transferi gerçekleşmezse forvet pozisyonunda kullanacak. Bu arada bir diğer yeni transferimiz Litvanyalı pivot oyuncusu Gintare Petronyté'nin gelecek günlerde imza atması ve resmi siteden duyurulması bekleniliyor.
FCN BLOG ÖZEL HABERİDİR. KAYNAKSIZ KULLANILAMAZ.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0