Okuyucularımızdan ricamızdır..

Sevgili FCN Blog takipçileri,

Öncelikle bugüne kadar bizleri yalnız bırakmayarak yaklaşık 13 ay içerisinde taraftar bloglarının yanı sıra spor blogları arasında ciddi bir yere bizleri getiren okuyucularımıza teşekkür ederiz. Farkındaysanız uzun süredir blogumuzda "kesinleşmeyen" transfer haberleri hakkında herhangi bir açıklama, analiz yazmıyor tam tersi Galatasaray'ın menfaatleri doğrultusunda en doğru ve en gerçek bilgileri sizlerle paylaşıyoruz. Keza transfer haberleri son derece gizli kapılar ardında gerçekleştiğinden ötürü zaman zaman bizlerde haber alamıyoruz, sonuç itibariyle bizleri bilgilendiren insanlarda Galatasaray'ın menfaatlerini düşünerek hareket etmek zorundalar.

2010'lu yıllarda inanılmaz bir şekilde gelişmiş internet ağı doğrultusunda artık bizde yazdıklarımıza son derece dikkat etmek zorundayız. Keza artık FCN Blog öyle bir durum ve hal aldı ki; yazdığımız hemen hemen herşey resmi site değerinde görülüyor ve bize olan güvenler doğrultusunda "FCN Blog böyle yazdı; kesin doğrudur" mantığıyla gerek diğer forumlarda, gerekse sosyal paylaşım sitelerinde görebiliyoruz. Herşeyden öte bu güven adına bütün okuyucularımıza, bizi takip eden ve paylaşan herkese tekrar tekrar teşekkür ederiz. Galatasarayımızın bu yıl izlediği politika doğrultusunda basın öyle aciz, çaresiz ve acınacak bir durum almıştır ki artık bizim dışımızda gerek futbol, gerekse basketbol vb. konularda bugüne kadar pek yanlış istihbaratları bulunmayan ScoutGS, ultrAslan Forum, GSBasket, Salsabasket, Galatasaray Formaları vs. gibi blogları/forumları takip etmektedir.

Geçtiğimiz günlerde sayın başkanımız Adnan Polat'ın ve yönetim kurulumuzun gerçekleştirdiği basın toplantısında bir muhabir "Galatasaray'dan haber alamıyoruz ve sonrasında yaptığımız haberler doğru olmadığı için ciddi anlamda eleştiriliyoruz." cümlesini kullanarak bugün basının ne kadar çaresiz ve aciz durumda olduğunu belirtmiştir. Bu cümlenin hemen ardından ise taraftar bloglarında ve forumlarında transfer haberi ortaya çıktıktan sonra da transfer haberlerini girmiş, sonrasında bugüne kadar açıklanmayan Juan Pablo Pino transferi içinde şimdiden kılıfı hazırlamıştır. En büyükten en küçüğüne kadar olmak üzere hemen hemen bütün ulusal spor kanalları ve ulusal spor gazeteleri artık blogları/forumları takip eder hale gelmiştir.

Transfer gelişmelerini yazmayı elbette bizlerde en az sizin kadar istiyor, hatta ve hatta sizlere bilgi akışından haberdar etmek istiyoruz. Fakat bugün gelinen noktada artık blogumuzda veya yukarıda örnek teşkil ettiğimiz forumlarda/bloglarda yazılan herhangi bir isim ertesi gün gazetelerde yer alıyor. Bugün bizim veya yukarıda saydığımız bloglardan/forumlardan herhangi birinin görüşülen herhangi bir ismi yazmamız yarın gazetelerde boy boy yazılmasına, sonrasında da Galatasaray'a zarar vermesine sebep olacaktır. Bu tür transfer haberlerinde artık sona gelindikten, imza atıldıktan ve transferin resmi ağızlar tarafından doğrulanmasına kaldığında blogumuzdan açıklamalar yapılacaktır, bunu tekrar tekrar belirtiyoruz. Diğer forumlarında, bloglarında bu tür bir davranış içerisine girmesini temenni ediyor ve Galatasaray'a herhangi bir şekilde zarar vermeden, yararları ve çıkarları doğrultusunda hareket edeceklerini umuyoruz.

Değerli okuyucularımıza ise sadece şunu öneriyoruz. Blogta diğer haberlerin altına alakalı-alakasız transfer haberleri, transfer yorumları mesajları bırakmaktan merak ettiklerinize dair Formspring sayfamızda bulunan soru-cevap panelini kullanırsanız daha sağlıklı cevaplar alabilirsiniz. Keza kamp haberinin altına transfer haberi yazmak pek mantıklı ve doğru bir hareket olarak algılanmıyor. Veya bir oyuncu analizinin altında transfere dair soruların bulunması pek güzel bir durum olarak karşılanmıyor. Şimdiden göstereceğiniz anlayış adına teşekkür ediyor ve blogumuzda bulamadığınız transfer haberleri konusunda Formspring sayfamızdan soru sormanızı tercih ederiz. Elbette ki; önce blogu ziyaret edin, blogta transfer durumu hakkında herhangi bir açıklama yoksa Formspring sayfamızdan soru-cevap olarak sorularınzı sorabilir, cevaplarınızı sağlıklı bir biçimde alabilirsiniz. Keza blogumuzda haberini verdiğimiz durumun veya transfer dışında herhangi bir konunun cevabını diğer sayfalarımızda bulamazsınız.

Göstereceğiniz anlayış adına şimdiden teşekkür ederiz.

Saygılarımızla, FCN Blog Ekibi

FCN BLOG'u Twitter'da, Formspring'te ve Facebook'ta takip edin.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0