UEFA | Tek ihtimali olanların hikayesi..

Galatasarayımız UEFA Avrupa Ligi'nde ilk resmi maçına çıkıyor, taraftarlarıyla birlikte Sırp temsilcisi Belgrad karşısında turu ilk maçta bitirmek istiyor! Sezon öncesi hazırlık kampında oynadığı 5 maçta oldukça iyi bir görüntü çizen ekibimiz UEFA Avrupa Ligi'nde sahne almak ve play-off turuna katılmak adına turu geçmenin hesaplarını yapıyor. 2. Ön Eleme turu ilk maçında Sırbistan'da karşılaşan OFK Belgrad ve FC Torpedo Zhodino'nun mücadelesinde ilk maç 2-2 eşitlikle sona ermişti. Oynanan rövanş karşılaşmasında ise OFK Belgrad, deplasmanda 1-0 galip gelmeyi başararak Galatasaray'ın rakibi olmaya hak kazanmıştı. Belgrad temsilcisi tıpkı geçtiğimiz yıl oynadığımız Tobol ve Netanya ayarında bir takım fakat küçümsemeye gerek yok. Bu yolun sonuna gidebilmek için her takımı yenmek zorundasınız ve kazanarak turnuvaya güzel bir başlangıç yapmak en büyük temennimiz. Yolun, şansın ve bahtın açık olsun Galatasaray.

UEFA Avrupa Ligi | 3.Öneleme Turu
Galatasaray AŞ - OFK Belgrade
29 Temmuz Perşembe @ 21:00
Ali Sami Yen, ISTANBUL


UEFA Avrupa Ligi | 3.Öneleme Turu
OFK Belgrade - Galatasaray
5 Ağustos Perşembe @ 21:00
Omladinski, BELGRAD

6 yorum:

  1. Şimdi anlamadığım şey başlık neden : Tek ihtimali olanların hikayesi..

    Yoksa tek ihtimalli burda yazar'mı oldu'da haberimiz mi? yok :)

    YanıtlaSil
  2. @Türkoğlu

    Ev sahibi olduğumuz maçı D-SMART/EUROFUTBOL.
    Deplasmanda olduğumuz maçı NTVSPOR.

    YanıtlaSil
  3. @FC-GS

    Bilmiyorsun cunku cahilsin. Bir kac tane Galatasaray 2000 Uefa Kupasi belgeseli izle bakalim anlarsin o zaman o baslik neden oyle atilmis. Agzi olan konusuyor ya.

    YanıtlaSil
  4. @Serhan


    Sus . . Senden O , Kadar Çoook biLdikLerim var ki o , yüzden hepsini yorum yaparken unutuyorum ;)

    YanıtlaSil
  5. @FC-GS

    Evet gercekten cok bilgilisin, Turkceyi kullanmandan belli oluyor. Bence once sen kendine bir imla kilavuzu al. L harfini kasarak hep buyuk yaziyorsun, Galatasarayi sonra konusuruz. Senin anlayacagin dilde: ''AnLadin Mi? ImLa KiLavuzu aL''

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0