Üstünel yönetim kurulundan da istifa etti.

Daha evel Galatasaray Futbol A.Ş.'den istifa eden Haldun Üstünel yönetim kurulundan da istifa etti. Bu durum karşısında yazılacak çok şey var. Haldun'un artıları, eksileri konusunda da söyleyecek çok şey var. Fakat Galatasaray adına ciddi çalışmalar yapan bir yöneticinin istifa etmesinin ardından başkanın çıkıp bahaneler veya masallar değilde, gerçekleri anlatması gerekecek. Hadi birleşmede tamam dedik, gerekiyordu bu istifa denildi kabul dedik. Fakat yönetim kurulundaki istifaya ne diyeceklerini merak ediyoruz.

5 yorum:

  1. Daha güçlü dönecek. Hayırlısı.

    YanıtlaSil
  2. bu gs nereye gidiyor anlamış değilim. toplantıda kavga oluyor. Haldun üstünel istifa ediyor. Değişik şeyler.Biri hemen açıklama yapmalı.

    YanıtlaSil
  3. yapılması gereken transfer illa ki yapılır. bunu adnan sezgin bile becerebilir. ama alınması gereken takıma fayda sağlayacak yıldızları ancak Haldun Üstünel alabilir.

    YanıtlaSil
  4. Haldun Üstünel'in görevinden ayrılmasının nedenleri çok çeşitlidir. Çok ön plana çıkmış olmasının verdiği rahatsızlık etkili olsa da özellikle yerli futbolcularla arasındaki gereğinden fazla samimiyet de bir etkendir. Tribünden olmak güzeldir. Ama klüp yönetmek başka bir iştir. Kendisine emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Ona sevgimiz hiç eksilmeyecek.

    YanıtlaSil
  5. uşu dahi anlamındaki de'leri düzgün yazın artık. Hiç yakışmıyor. "elano'da geldi" değil, "elano da geldi" "..başkanın çıkıpta bahaneler..." değil, "..başkanın çıkıp da bahaneler..."

    Siz haberin altına yorum yazmıyorsunuz. Burası da forum değil. chat de yapmıyorsunuz. Biraz dikkat edin artık.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0