Elano takıma katıldı.

Elano Blumer, geçtiğimiz saatlerde İstanbul'a geldi. Takımda kalıp kalmayacağı büyük bir soru işareti olan Brezilyalı ortasaha oyuncusu yönetim ve teknik heyet ile yapacağı görüşmelerin ardından takımla birlikte antremanlara başlayacak. Elano'nun gelecek sezonda Galatasaray forması giymesinin ihtimalini az olarak belirtebiliriz. Keza Elano Blumer'e gelen ciddi teklifler var ve yönetimde bu konuda gerek diğer takımlar, gerekse Elano ile görüşüyor. Brezilyalı oyuncuya gelen teklifler bizimde talep ettiğimiz rakamlara yakın rakamlar. Blogun takipçileri de Elano hakkında geçtiğimiz dönem bir anket yaptığımızı hatırlayacaklardır. Bu arada o anketinde sonuçlarını belirtelim. Brezilyalı oyuncunun transferi hakkında yaptığımız ankette 1,632 kişi oy kullanırken bu oylardan yüzde 57,9'luk kısmı gitsin dedi. Anketteki yüzde 33,52'lik kısım kalsın derken yüzde 6,25'lik bir bölüm ise kararsız kalırken anketin yüzde 2,33'lük kısmıda farklı alternatifler üretti.

Hatırlanacağı üzere Brezilyalı 29 yaşındaki ortasaha oyuncusu Elano, bu yaz milli takımı ile Afrika'da mücadele etmiş ve 2 maçta 2 gol 1 asist gibi bir istatistik tutturarak turnuvada önemli bir isim olmuştu. Fildişi maçında sakatlanan Elano yaklaşık 3 hafta sakatlık yaşamıştı.

6 yorum:

  1. Adnan Sezgin daha kötüsünü alacağı için kalsın diyorum ben.Ki oynadığı oyunu beğenmeme rağmen.

    YanıtlaSil
  2. siteyi her daim takip ediyorum. yalnız bir şey dikkatimi her daim çekiyor. bağlaç olan de-da'lari ayrı yazmıyorsunuz. ufak bir ayrıntı ama düzelirse sanırım daha iyi olur. olmaya da bilir emin değilim yanıltmayayım.

    YanıtlaSil
  3. "Elano da geldi" yazarsanız daha doğru olacak.

    YanıtlaSil
  4. arkadaslar de da lara fazla takilmayin sonucta burasi bir blog her ne kadar benim icin gazetelerden daha iyi olsada Turkce'ye fazla takilmaya gerek yok:)

    YanıtlaSil
  5. Ben de hep söyledim bu ayrı yazılan de mevzuunu ama pek dikkate alınmadı. Artık böyle kabul edeceğiz.

    YanıtlaSil
  6. Evel yerine de evvel çok dikkatimi çekiyor benim, önce deyin zaten abi evvele gerek yok :)

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0