Yürüyelim Galatasaray!

Galatasarayımız sezonun ilk resmi maçına bugün çıkıyor. UEFA Avrupa Ligi'nde Sırp temsilcisi OFK Belgrad'ı kendi evinde ağırlayacak olan ekibimiz gelecek hafta oynanacak olan rövanş maçı öncesi avantajlı bir skor elde ederek turu şimdiden garantilemek istiyor. Galatasaray bu turu geçmesi halinde gruplara kalabilmesi için birde play-off turu oynayacak. Sezon öncesi Hollanda'da kamp yapan ve oldukça iyi bir kamp dönemi geçiren takımımız oynadığı hazırlık karşılaşmalarında yalnızca bir mağlubiyet alırken herhangi bir beraberlik almadı. Oynadığı mücadelelerde 15 gol atıp sadece 1 gol yiyen temsilcimizde sezon öncesi sakatlıklar can sıkıyor. Sezon sonunda şampiyonluk kupasını kaldırmak, Mayıs ayının sonunda Dublin Aviva'da kupayı kaldırmak için, UEFA Avrupa Ligi şampiyonu olmak için bugün yürüyüşe geçiyoruz. Yolumuz ve bahtımız açık olsun, saldır Galatasaray her vurduğun gol olsun! Hep birlikte, elele-kolkola-omuzomuza şampiyonluk yolunda takımımızı hiçbir zaman yalnız bırakmamak koşuluyla; yürüyelim Galatasaray, yürüyelim arkadaşlar!

Galatasarayımızda Milan Baros, Gökhan Zan, Aydın Yılmaz, Emirhan Ergün ve Elano Blumer çeşitli sakatlıkları nedeniyle mücadelede forma giyemeyecekler. Harry Kewell, Lucas Neill, Pablo Pino ise maç kadrosunda yer alıyor.

UEFA Avrupa Ligi | 3.Öneleme Turu
Galatasaray AŞ - OFK Belgrade
29 Temmuz Perşembe @ 21:00
Ali Sami Yen, ISTANBUL

9 yorum:

  1. Kemik sesi duymak istiyoruz akşama. Yolumuz açık olsun!

    YanıtlaSil
  2. faceteki Galatasaray Gazetesi Altidore gelecek diyor bir bilginiz varmı

    YanıtlaSil
  3. Yayın NTV mi ? Yoksa NTVspor' mu? yoksa FutboLbeLaSmart'mı :)

    YanıtlaSil
  4. Hangi kanal veriyor acaba maci?

    YanıtlaSil
  5. Maç Futbolsmart'ta arkadaşlar
    Deplasman maçlarının hakları NTV'de sadece

    YanıtlaSil
  6. Jozy Altidore la anlaştığımız haberleri dolaşıyor

    YanıtlaSil
  7. Volmy Altidore geliyor diyorlar, dogru mu acaba?

    YanıtlaSil
  8. Altidore konusu YALAN arkadaşlar gündemi meşgul etmek için ;)

    YanıtlaSil
  9. adnan sezgin bey memnunmusun bu takimin halinden,sen hala cingene pazarligi yap,ve maclari izle,transferleri kim yapacaksa acaba.

    cok sinirliyim cok,hala td elinde orta saha oyuncu olmadi icin sarp ayhan baris la basliyor, cana demeyin adam daha hazir degil,ve bizim adnan sezgin bey hala transfer yapacak ,lig baslar hala transfer bekleriz bu gidisle.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0