2010 - 2011 | Furkan Aldemir v4.

Galatasaray Café Crown'da transfer gelişmeleri bitmek, tükenmek bilmiyor. Geçtiğimiz aylarda Pınar Karşıyaka'yı ikiye bölen transfer görüşmeleri gerçekleşmiş ve sonrasında genç oyuncunun takımda kalacağı açıklanmıştı. Fakat bugün gelen haberler sonrasında ekibimizin bu transferden pek vazgeçmiş gibi görünmüyor. Galatasaray genç oyuncu için hatrı sayılır bir teklif ile Karşıyaka'nın kapısını çaldı.

Neredeyse transfer döneminin başından beri 1991 doğumlu genç oyuncuyu transfer etmek istiyoruz ve bu duruma yönelik çalışmalara devam ediyoruz. Bir kaç red edilmemize rağmen bu sefer daha iyi teklifle Ege temsilcesine resmi teklifimizi yaptık. Kısacası Galatasaray Café Crown teknik heyeti geleceğin kadrosunu kurmakta kararlı ve bu doğrultuda ciddi adımlar atmaya devam ediyor. Genç oyuncu için Karşıyaka takımına toplamda 2 milyon 250 bin euro teklif edildi. Bu transfer bedelinin 1 milyon 500 bin eurodan fazlası peşin ödenecek, geri kalan bedel ise iki yıla yayılacak. Eğer bu teklif kabul edilmezse aynı paranın yanına artı olarak tıpkı İlkan Karaman transferinde olduğu gibi oyuncunun bir yıl takımında kiralık olarak forma giymesi maddesi eklenip yeniden teklif sunulacak.

Karşıyaka forması altında geçen sezon 34 maçta forma giyen genç oyuncu maç başı ortalama 24.59 dakika forma giyerken istatistik olarak hanesine 7.71 sayı - 7.9 ribaund - 1.2 asist ve 1.6 blok ortalamalarını yazdırmayı başardı.

5 yorum:

  1. Umarım blogu KSK yöneticileri de okumuyordur :) Yoksa ilk teklifi kafadan reddederler; nasılsa kiralık opsiyonu ile tekrarlayacakmışız??

    YanıtlaSil
  2. İzninizle haberi kendi blogumda kaynak göstererek kullanıyorum.

    YanıtlaSil
  3. Sormana bile gerek yok Ozan.

    YanıtlaSil
  4. Pınar Karşıyaka Antrenörü Galatasaray'ı hedef alan açıklamalar yapmış twitter'dan bu transfer ile ilgili. Onu da buradan kınamak lazım. Transfer yasakmış gibi hemen saygısızlık ediyorlar.

    YanıtlaSil
  5. Ne diyecekti...Sadece Gsnin mi hedefleri var...Furkan kalacak demiş adam ne var illaki herkes satın mı alacak...

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0