Galatasaray Café Crown sezonu açtı.

Galatasaray Café Crown 2010-2011 sezonuna bugün start verdi. Milli takımlarda bulunan oyuncularının yanı sıra izinli olan oyuncularımız katılmadı. Taylor Rochestie, Radoslav Rancik, Luksa Andric, Ermal Kurtoğlu ve Joshua Shipp sezonun ilk antremanına katılmazken Oktay Mahmuti yönetiminde ki takımımız açılış antremanında bir buçuk saatlik çalışma yaptı.

Galatasaray Café Crown yapacağı 5 günlük antremanların ardından 23 Ağustos tarihinde İtalya'da sezonun ilk kampına başlayacak. İtalya kampı toplamda 12 gün sürecek ve bir kaç hazırlık maçı yapacak. İtalya kampının ardından Eylül ayının başında Slovenya'ya geçecek olan Galatasaray CC, burada 3 hazırlık karşılaşması yapacak. Hazırlık kamplarının ardından Eylül ayının ortasında ülkemize dönecek olan erkek basketbol takımımız sezon öncesinde basketbol şubesi olarak görkemli bir sezon açılışı gerçekleştirmesi bekleniliyor.

1 yorum:

  1. Mükemmel bir kadro kuruldu mükemmel bir koç geldi bu yıl hedef şampiyonluk..

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0