2010 - 2011 | İlkan Karaman #1

Oktay Mahmuti yönetiminde geleceğin kadrosunu kurmaya hazırlanan Galatasaray Café Crown'da gelişmeler devam ediyor. Daha evel kadrosuna Ümit Milli takımın ve Türk basketbolunun gelecek vaadeden isimlerinden Melih Mahmutoğlu ve Sertaç Şanlı ile sözleşme imzalayan, Göksenin Köksal'ı bu sene kesin olarak A takımda kullanacak olan ekibimiz adına yerli transferde hareketli günler yaşanıyor. Bursa temsilcisi ve basketbolun ekol takımlarından birisi olan Tofaş'ın altyapısında yetişip bu sezon A takımında başarılı bir performans ortaya koyan İlkan Karaman ile takımımız görüşüyor. Anıl (Salsabasket) twitter hesabında bahsetmişti ve bloga da konu hakkında bir haber girdi. Genç oyuncunun transfer görüşmelerinde Anıl'ında belirttiği gibi nihai kararı elbette ilerleyen günlerde Tofaş kulübü verecek.

İlkan geçtiğimiz sezon Tofaş forması altında 21 maçta forma giydi ve maç başına 10.5 dakika sahada kaldı. Gelecek vaadeden yetenekli oyuncu maç başına 5.1 sayı - 2.6 ribaund ve 0.4 asist ortamaları ile mücadele etti. Aynı zamanda İlkan, geçtiğimiz ay düzenlenen Ümit Milliler Avrupa Şampiyonası'nda kümede kalma mücadelesi veren takımımızda 9 maçta forma giydi. Maç başına 25.8 dakika sahada kalan genç oyuncu maç başına 9,3 sayı - 3,6 ribaund ve 1,4 asistlik performans sergiledi.

Edit: Ozan (MixBasket) tarafından bir uyarı geldi. Eklemek gerekiyor bu uyarıyı, kendisi İlkan ile görüşmede bulunmuş. Buyrun Ozan'ın kaleminden ve İlkan'ın ağzından transfer durumu..
İlkan ile konuştum az önce. Bu sene kesin olarak Tofaş'ta kaldığını, Galatasaray ilgilenmeye devam ederse seneye Galatasaray transferinin olacağını söyledi. Lafın kısası İlkan 1 yıl daha Tofaş'ta devam edecek.

Edit-2: Anıl (SalsaBasket) tarafından alınan duyumlara göre İlkan'ın transferi bitti ve oyuncu bir sezon Tofaş'ta kiralık olarak forma giyecek. Gelecek sezon genç oyuncu Galatasaray'a katılacak. Şu anda net bir durum yok, sadece duyum. İlerleyen günlerde netleşirse bu dedikodu, daha net birşeyler yazabiliriz. Böyle bir durumda var ve çok kuvvetli bir ihtimal.

13 yorum:

  1. http://mixbasket.blogspot.com/2010/08/ilkan-tofasta-kald.html

    YanıtlaSil
  2. Ozan habere ekleme yaptım yazını.. Teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  3. Asıl bilgilendirme adına ben teşekkür ederim. İzninle diğer sayfalarımızda da kullanıyorum.

    YanıtlaSil
  4. İlkan kiralık olayını gizledi benden sanırım :) Galatasaray mantıklı bir hamle yapmış kiralık olayıyla. İyi oynarsa Tofaş'ta alırlar, iyi oynayamazsa almazlar bu kadar basit bir olay. :)

    YanıtlaSil
  5. Tofaş cephesinden aldığım son bilgi: Henüz hiç bir imza atılmamış.

    YanıtlaSil
  6. Türkiye gençler şampiyonası finallerinde sayı kralı olduğunu biliyorum. Ayrıca smaçlarıda çok hoş.:) Oktay Mahmuti geldiğinden beri çok güzel işler yapılıyor. İlkan Karaman gibi genç bir yeteneği umarım Cafe Crown forması altında görürüz

    YanıtlaSil
  7. ozan da maşallah dakika dakika haber alıyor :)

    YanıtlaSil
  8. bu sene olmazsa bile gelecege dair yatırım yapmaları çok güzel bi olayyy:D:D

    YanıtlaSil
  9. Shumpert ve Jasaitis transferleri ile ilgili son durum nedir ?
    Bir yabancı transferi daha yapılacak mı ?

    YanıtlaSil
  10. Shumpert'ın bittiğini ancak Türk vatandaşlığına geçmesi konusundaki belirsizlik nedeni ile resmi sitenin haberi geçmediğini duymuştum. Zira Türk vatandaşlığına geçmiş olan bir Shumpert mükemmel olur. Ama tabi bi fcn'ye sormak lazım

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0