2010 - 2011 | Sertaç Şanlı v2.

Galatasaray Café Crown'da transferler devam ediyor. Yerli rotasyonda genç, kaliteli ve tecrübeli oyuncular ile anlaşan ekibimiz 23 Haziran 2010 tarihinde duyurduğumuz transferi gerçekleştirdi. Geçtiğimiz sezon Genç Telekom forması altında mücadele eden Sertaç Şanlı artık Galatasaray forması altında mücadele edecek.

Çok önceden blogumuzda kendisi hakkında ayrıntılı haberi girmiş ve hatta konuk yazarımız Nejat Sayman'ında görüşlerini almıştık. Blogumuzun basketbol editörlerinden Arca'da gerekli analizi yapacaktır ilerleyen saatlerde. Kendisine Galatasaray forması altında üstün başarılar diliyor ve tekrardan hoşgeldin diyoruz. Türk basketbolunun gelecek vaadeden uzunlarından birisinin takıma kazandırılması da sadece bu yılı değil, geleceği de düşündüğümüzün bir parçası. Hoşgeldin kardeşim, hoşgeldin Sertaç.

FCN BLOG | 23 Haziran : Sertaç Şanlı
Nejat Sayman'ın oyuncu hakkında yorumu..

1 yorum:

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0