Altyapı | Çetin kiralık olarak Urfa'da..

Galatasaray'ımızın genç savunma oyuncusu Çetin Güngör bu sezon kiralık olarak Şanlıurfaspor'da forma giyecek. Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden yeşil-sarılı takım genç oyuncu ile bir yıllık kiralık olarak anlaştı. Geçtiğimiz sezon zaman zaman forma şansı bulan genç oyuncu takımımızda da olduğu gibi yeni takımında da 90 numaralı formayı giyecek. Genç savunma oyuncusu hatırlanacağı üzere geçen yıl zaman zaman maçlarda forma giymişti. Çetin Güngör hemen hemen savunmanın heryerinde forma giyebiliyor.

Genç oyuncuya başarılarla dolu bir sezon geçirmesini diliyor, gelecek yıl savunmamızın değişmezi olmasını temenni ediyoruz. Yolun açık olsun Çetin, yürüyedur. Aklımız ve kalbimiz seninle, gözümüz üzerinde.

4 yorum:

  1. ''Yolun açık olsun Çetin, yürüyedur. Aklımız ve kalbimiz seninle, gözümüz üzerinde.!!

    YanıtlaSil
  2. ortasahada pili bitmiş ayhan işe yaramaz barıs ve bal yapmayan arı m.sarp oynar ama bizim altyapımızdan cıkan Cumhur oynatılmaz.sol bekte birgun bile ileri cıkıp bindirme yapamayan onu geçtim onunde acık oyuncusuna etkili bir pas bile atamayan hakan baltazar oynar altyapıdan Çetin oynamaz hamburg macında stoper kewell oynar (dahiyane fikirle!) ama nerdeyse 100 kere altyas kategorilerinde milli olmus Semih kaya stoper oynamaz.Sag bekimiz devsirme sabri iken sakatlanınca asıl sag bek takımdan gonderilir yerine ali turan oynar Ugur oynamaz..Daha sayıyım mı GS altyapısından bir cacık olmaz bu zihniyetle saydıgım oyuncularla aralarında kalite farkı varsa haksızım eger yoksa bırakalımda yeteneksiz ruhsuz adamlar yerine altyapıdan cocuklar oynasın bundan kotusu olmuyacagı %100 dur...

    YanıtlaSil
  3. @fcn çetin'in sözleşme bitiyor gözüküyor tff sitesine göre. sözleşme yenilenmediyse adam serbest kalacak sezon sonu. yenilendi de siteye mi girmediler yoksa

    YanıtlaSil
  4. Sezon başından beri giden gidene ama gelen yok.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0