Voleybol | Sezonu açıyoruz.

Galatasaray voleybol sezonu 2010-2011 sezonu çalışmalarına bugün Burhan Felek 50.Yıl Spor Salonu'nda yapacağı açılış ile başlıyor. Geçtiğimiz yıl bir çok başarıya imza atan erkek ve kadın voleybol takımımız bu sezona daha güçlü, daha iddialı girmiş bulunuyor. Elbette hedef şampiyonluk fakat öncelikli hedef ilk dörde girerek Avrupa Kupaları'na katılma hakkını kazanmak. Galatasaray erkek ve kadın voleybol takımlarına yürekten başarılar diler, yollarının açık olmasını temenni ederiz.

Bir çok önemli ismi kadrosuna katan Galatasaray erkek voleybol takımı geçtiğimiz günlerde toplu imza töreni yaptı. Takımın antrenörlüğünü Işık Menküer yaparken menajerliğini de Murat Ersoy yapıyor. Bu sezon başarıdan başarıya koşmak için kadrosunun büyük bölümünü koruyan ve bir kaç bölgeye önemli takviyeler yapan Galatasaray erkek voleybol takımı Diltaş Eğitim Kurumları’ndan Tolga Altıntaş, Fenerbahçe'den Yasin Sancak, İstanbul BŞB'den Volkan Güç ve Paris Volley'den Yannick Bazin ile sözleşme imzaladı. Geçen yıl Galatasaray forması giyen Ahmet Pezük, Caner Dengin, Caner Pekşen, Murathan Kısal, Ashlei Nemer ve Philippe Barca Cysique ile de sözleşme yeniledi.

Sezon başında Medical Park ile sponsorluk anlaşması imzalayan kadın voleybol takımımız kadrosuna bir çok takviyede bulundu. 20 yıl Galatasaray'da forma giymiş eski kaptanımız Neslihan Keskin'i takım menajerliğine getiren Galatasarayaray MP geleceğe yönelik, potansiyeli yüksek oyuncuların yanı sıra tecrübeli oyuncuları da takım kadrosuna kattı. Takım antrenörü Gökhan German yönetiminde bu yıl çalışmalarını sürdürecek olan Galatasaray Medical Park kadın voleybol takımı gelecek yıl adına, Koç İlköğretim Okulları SK’dan Gamze Alikaya, Yeşilyurt’tan Merve Dalbeler, Ankaragücü'nden Funda Bilgi, Beşiktaş'tan Seda Eryüz, Vakıfbank GS'den Arzu Göllü, Villa Cortes'ten Vesna Citakovic Djurisic ve Rio Vôlei Clube Rexona-Ades'den Erika Kelly Pereira "Kiki" Coimbra ile sözleşme imzaladı. Galatasaray Medical Park ayrıca geçtiğimiz yıl takım kadrosunda bulunan Ebru Elhan, Deniz Hakyemez, Ivana Djerisilo ile de sözleşme yeniledi.

1 yorum:

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0