ALTYAPI | İyi başladı, kötü bitti.

Romanya'da gerçekleştirilen ve üç gün süren U17 turnuvası bugün sona erdi. Turnuvada ilk maçında Barcelona'yı 2-1 mağlup eden U17 takımımız ikinci gün ev sahibi Academia Hagi takımına 1-0 mağlup olmuştu. Turnuvada bugün hem son maçına hem de şampiyonluk maçına çıkan Galatasaray U17 takımı, İspanyol rakibi Real Madrid U17 takımına 2-0 mağlup oldu. Real Madrid'in gollerini ilk yarının uzatma dakikalarında Emre Özer kendi kalesine atarak kaydederken, ikinci yarının başında Jose Raya kaydetti. Takımımız karşısında aldığı sonuç sonrasında Real Madrid U17 takımı Talent Cup'ta şampiyonluğunu ilan etti. Galatasaray U17 takımı ise 3 maçta aldığı bir galibiyet, iki mağlubiyet ile turnuvayı galibiyetsiz kapatan Barcelona U17 takımının üzerinde 3. sırada tamamladı.

Tayfun Hut ve Ahmet Geçer yönetiminde ki U17 takımımızı sergiledikleri futbol ve mücadele adına tebrik ediyor, gelecek yıllarda daha büyük başarılara imza atmalarını temenni ediyoruz. Şampiyon Real Madrid'i ise başarılardan ötürü kutlarız.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0