Dördüncü forma huzurlarınızda..

Daha evel blogumuzdan bir kaç kez duyurmuştuk parçalı, krem ve mercan formadan farklı bir formanında ilerleyen tarihlerde satışa sunulacağını.. TFF tarafından her yıl yayınlanan hakem ve takım formaları kataloğunda Galatasarayımızın dördüncü formasıda görücüye çıkmış oldu. Yazdığımız yazılarda Ali Sami Yen'e veda forması olarak düşünülen formanın kalın çubuklu olacağını söylemiştik, belirtmiştik. Aldığımız bilgilerde yanılmadık ve Galatasarayımızın bazı kaynaklara göre Ekim, bazı kaynaklara göre Ocak ayında tanıtacağı, satışa sunacağı Ali Sami Yen'e veda, Aslantepe'ye merhaba forması nostaljik bir formanın modern hali oldu.

Ali Sami Yen stadında oynanılan ilk maçta giyilen kalın çubuklu formamız bu sene büyük olasılıkla Ocak ayından itibaren Aslantepe'de giyilecek. Bu arada uzun zamandır özlemi çekilen çubuklunun altına siyah şort kombinasyonuda bu formamızla birlikte geriye gelmiş oldu.
Edit: Fotoğraf Roberto Hongo adlı blogtan..

7 yorum:

  1. 4.Forma bu ise ozman Forma için Ocak ayını bekleyeyim.Gönül ister tüm formaları alayım ama öğrenciyiz bizde napalım? :)

    YanıtlaSil
  2. Çok hoş forma. Bu sezon 2 forma alıcaz demektir :)

    YanıtlaSil
  3. benim hiç hoşuma gitmedi galatasarayım'a çubuklu forma yakışmıyor

    YanıtlaSil
  4. bu ne biçim forma ya. 4. forma süpriz falan deyince bende güzel bi tasarım bekledim. Bildiğin klasik çubuklu bi formaymış. Bu forma satmaz

    YanıtlaSil
  5. piyasaya çıkınca direk alacağım. çok hoşuma gitti bu forma.

    YanıtlaSil
  6. Bunun yerine sarı forma - kırmızı şort üzerlerinde hafif detaylardan oluşan bir forma seti çok daha güzel olurdu.

    YanıtlaSil
  7. süper forma bence tarihimizi unutmayalım

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0