Dedikodu | Julio Baptista

Transferin son günlerine girilirken arka arkaya gelen iki güzel gelişme ile biraz rahatladık. Yaklaşık olarak 15 gündür beklenen Misimovic transferinin yanı sıra Liverpool'un sol bek oyuncusu Insua'nın da transferinin netleşmesinin ardından Galatasaray'da yeni gündem Julio Baptista. Daha doğrusu transfer sezonu sırasında epey görüşülen ve bir takım ilerleme kaydedilen Brezilyalı oyuncunun transferinde sıcak dakikalar, sıcak saatler yaşanıyor. Son yapılan görüşmelerde Roma ile anlaşan fakat oyuncu ile anlaşamayan takımımız son teklifini biraz daha yükseltince görüşmeler tekrardan kaldığı yerden devam etmeye başladı.

Kariyeri boyunca Sevilla, Real Madrid, Arsenal, Roma gibi üst düzey takımlarda forma giyen Brezilyalı ortasaha oyuncusu ortasahanın hemen hemen heryerinde ve forvette forma giyebiliyor.

+ Annan transferinde bir takım karışıklıklar bulunuyor.
+ Baptista şu anda ilk tercih gibi görünüyor, eğer olmazsa son aday Emana.
+ Baptista'nın çok yönlü olması tercihlerde adını ilk sıraya yazdırıyor.
+ Krizde boğuşan Roma oyuncunun maliyeti nedeniyle transfere sıcak bakıyor.

45 yorum:

  1. yapmayın şimdi kalpten gitcem..(sevinçten) coştu ulan bunlar... bu baptista her yerde oynar. orta saha oyun kurucu forvet. yeminler olsun tam joker bu.. manyak olur çıldırtırız...

    YanıtlaSil
  2. editörüm liverpool lu sol bek insua netleşti dediniz yani bittimi lütfen bişey yazın

    YanıtlaSil
  3. 2 amf mevki oyuncusu biraz fazla deilmi okdr aksayan yer varken???

    YanıtlaSil
  4. şımart bizi sezgin çıldırt bizi sezgin son güne bu kadar heycana bu kalp dayanmaz bombaları patlatacak son günümü buldun a.sezgin :)

    http://tribunanilari.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  5. ya walla baptista iyi oyuncu ama annan olsa daha iyi çünkü hem genç hem de defansif yönü daha iyi

    YanıtlaSil
  6. robinho gelse bu kadar sevinmem tam bir futbolcu her yerde oynar bıraksan stoper bile oynar :) misimovice dogru düzgün sevienemedim baptistayı da duyunca takıma müthiş ivme kazandırır ligde tek başına en az 15 puan fark yaratır hayırlısı olsun inş. sende gelirsin baptista...

    YanıtlaSil
  7. @FCN Blog

    SAYIN EDİTÖR bugun kalpden gidicem cidden bu kadarda guzel haberler verilmez ki ya :D

    FCN Yİ SEVİYORUUZZZZZ :D:D

    YanıtlaSil
  8. @cüneyt
    Bende bu arkadaşımıza katılıyorum baptista çok iyi oyuncu olabilir ancak defansif orta saha lazım bize

    YanıtlaSil
  9. annan daha mantıklı sanki..

    YanıtlaSil
  10. umarım olmaz...sorunlu brezilyalılardan bıktık artık...Annan veya emana olursa daha iyi olur.

    YanıtlaSil
  11. Şu an baya fazla isim var ama bunlardan 1 i alınacak 1i kiralanacak. insua kiralanacak diyelim.
    baptista---annan--- ibricic---kameni---emana

    Hangisi ?

    Yada bunlardan başka biri ?

    Yada hiçbiri sadece misi ve insua transferi mi ?

    Evet son gün tüm galatasaraylılar heyecanla beklemede ....

    YanıtlaSil
  12. maliyet nedir Baptista da ?

    bir de Insua kesin mi diyen arkadaşlara gelsin;
    twitter da Insıa GS de diyen Arjantinli gazeticiye kendisiyle bizzat görştn mü die sordum ve menajeriyle konuştum ve transfer tamamdır şeklinde bir cvp geldi..

    YanıtlaSil
  13. baptistayıda alırsak artık bizi adnan sezgin bile tutamaz...

    YanıtlaSil
  14. Baptistanın alınması muhtesem olur ki hem ortasahaya hem de forvete cok ciddi bir alternatiftir.En kötü ihtimal Misimovic ve Barosun arkasında ciddi bir rekabet olusturup formdan düşmelerini engeller.(Baros çünkü tam anlamıyla saatli bomba gibi ne zaman atılacağı belli değil.)

    YanıtlaSil
  15. ins. gelmez bize bu adam cok sorum cikartir.
    emanayi alsinlar en iyi cözüm o...

    YanıtlaSil
  16. bunu da alırsak varya...

    YanıtlaSil
  17. İnsua geldi arkadaşlar ntv havaalanından canlı yayın yaptı misimovic ve insua jiplere binip gittiler. Hayırlı uğurlu olsun.

    YanıtlaSil
  18. Baptista'nın güçlü fiziği nedeniyle STSL için ideal bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Forvette de oynayabilme özelliği olduğundan alınmalı bence.

    http://tribunanilari.blogspot.com/ Blogumuza bekleriz...

    YanıtlaSil
  19. yabancı sınırından dolayı birisi oynayamayacak. daha genç ve yedek kalmayı kabullenecek birisi lazım.

    YanıtlaSil
  20. @ cuneyt

    baptista yı amf die nitelendirmek çok doğru deil açıkcası.. çift yönlü oynayabilen gerektiğinde forvet oynayabilen bi oyuncu aslında tam aradığımız oyuncu.. hani sakatlıklardan dolayı kör topal ilerliyoruzya baptistada bi tür yama gibi bişi açık olan herhangi bi mevkide oynayabilcek karakterde bi oyuncu.. kewell nasıl stoper oynadı sırıtmadıysa ki, her iki kanatta yada santrfor olarak oynuosa ve bunu yaparken diğer oyuncuların eksikliğini hissettirmiosa baptistada hissettirmicek tipte bi oyuncu =)

    ayrıca umalım alınsın bide annan gelse çok şahane olcak gibi görünüo.. mehmet topal kör topalda olsa defansif olarak çok fazla katkı veriodu takıma ve bu sene eksikliğini en çok hissetiğimiz oyunculardan ki annan mehmetin daha hızlısı ve ii top kullananı ayrıca daha güçlüsü.. tek başına orta alanın defansif kısmını idare edebilcek kadar güçlü diebilirim yani oyunu rakip alana yığabilirsek 5 tane ofansif oyuncu ile oynama şansımız olabilir.. tabiki en büyük eksikliğimiz dönen topları kazanmakta zorlanmamızki bunun en büyük nedenide yine yerleşimi düzgün sağlayamamaktan..

    ayrıca insua gelirse aksayan tek yer sağ ileri kanat olcak gibi ama kewell yada pino takıma katılırsa ki katılsın artık ve sağ kanadımızı aktif hale geçirelim.. geçen sene sağ kanadı izledik hep keita varken bu sene orda in cin top oynuo resmen.. tabi keita çokta bize uygun bi oyuncu deildi ama aydın, serdar, barış tan çok çok daha ii oldugu kesin..

    YanıtlaSil
  21. @ FCN

    acaba shakhtar donezk´li JADSON olabilirmi?

    YanıtlaSil
  22. annan ve kameni ilac olur, baptista da bonus olur

    YanıtlaSil
  23. misimovic hücuma dönük orta saha ihtiyacımızı karşılar, insua sol beke geçerse hakan balta hem stoperde hem de orta sahada kullanılabilir.. baptistaya gelince orta sahada ister defansif, ister ofansif oynat, istersen forvet oynat. adam heryerde oynar.

    YanıtlaSil
  24. jadson imkansız gibi duruyor. ve zaten mantıksız.
    misimovic ile aynı mevkide oynuyor. siz bakmayın tsn nin atmasına.orta sahaya bi adam daha gelirse ( ki gelecek) ya emana annan gibi olmalı yada baptista olmalı. baptista mantıksız diyenlere şöyle bi açılım yapalım. misimoviç sakatlansa baptista orda oynar. cana nın yanında defansif olarak oynar. baros sakatlansa(ki en mühimi) forvet oynar. hatta ve hatta biraz öteye git cana nın yerinde bile oynar. tam bizim ligin adamı. güçlü. cüsseli .teknik. kolay beri sakatlanmaz.bizim kasapların dilinden iyi anlar.
    bir oyuncu daha alırsak sanırım pino ve kewell a kulübe gözüktü. elanoyada ya trübün yada uçak bileti. bakalım neler olacak.

    YanıtlaSil
  25. Baptista iyi güzel de, nerede oynatacağız yahu? :) Anthony Annan'ı bekliyoruz, hadi be koçum gel.

    YanıtlaSil
  26. internetde Baptista nin Galatasaray'in teklifini 3. kez geri cevirdigi belirtiliyor, 14M Euro ya kadar cikmis fiyati, bu saatden sonra gelse ne yazar, isteksiz, zorla mi, kalsin romasinda.

    YanıtlaSil
  27. Liverpool'dan onlibero Pezzini gelse hem savunma kabiliyeti ile Cana'ya hem de arkadasligi ile Elano'ya faydasi dokunur. Insua'nin actigi yoldan o niye gecmesin ki ;-) ne dersiniz, var mi bu yonde bir calisma acaba?

    YanıtlaSil
  28. kesinlikle fantastik bir transfer olur ..
    kesinlikle Baros a partner lazim fakat birde Annan gerekiyor.. patlatin 2 bomba daha ucurun bizi havaya

    http://www.videoarenasi.com

    YanıtlaSil
  29. ahh benim canım takımım 2 gün önce ana avrat küfrettiginiz adamı 2 transferle baş taçı ederseniz her agladıgınzda agzına böle bir parmak bal çalarlar..su yorumlar içinde bir tane adamda baptista bizim ana sorunumzu çözecek adam demiyor hepsi kör olmuş resmen orta sahada çift yönlü oynayacak oyun bilgisi yüksek bir adama hala cok ihtiyacımız war bu transfer yapılmadıktan diger hersey bosa 2 senedir aglayan bölgeye transfer yapmak yerine sevilla dan sonra gitti her takımda yatan nerde oynadıgı belirsiz baptistaya herkes tav olmuş.. bu bilinç transfer yapan yönetimle oyuncular üerindeki otoritesi sarsılmış teknik heyetle canı istediginde koşup istediginde yatan futbolcularla adı yıldız olan her oyuncuya tav olan taraftarla bu takımdan hiç bir sey olmaz..

    YanıtlaSil
  30. @ yunus

    o zaman sen söyle bakalım ayhan-sarp-barış-aydın mı yoksa orta saha ve ileride oynayabilen ve kariyeri ortada olan birisimi?

    1. anlaman gereken şey türkiyedeki futbolcular yetenekli ama futbol bilgisi konusunda çok geri kalmış vaziyette.. avrupadan alınan ortalama bi futbolcu buraya yatmaya gelmiosa bi çok türk futbolcumuzdan malesefki daha ii performans gösterio.. bu sitede kimsenin yabancı futbolcu hayranlığı yok ama sezon başından beri oynadığımız futbolda ortada.. baptista madridde arsenalde romada oynamış ve bence yetenekli birisi ama sen dersenki bu kariyer ve isim beni kesmio o zaman bişi diemem..

    ihtiyacımız varmı dersen çok mühim değil annanı tercih ederim ama bi gerçek varki forvet oynayabilen baroş,kewell 2lisi çok sakatlanıo son zamanlarda ve batdal da henüz bu yükü kaldırcak kıvamda deil ve oda sakat.. ayrıca 1-1 giden maçta öne geçmemiz gerekiosa defansif orta saha çıkarıp baptista gibi fırsatçı ve ne yaptıgını bilen birini tercih ederim.. örneğin barışta ciğer var bu bariz belli ama top ayağındayken ne yaptığını oda bilmediği için bizim sisteme pekte uygun değil örneğin..

    rijkardın ısrarla insua nın alınıp baltanın stopere çekmeyi istemesindeki nedende bu biraz.. top ayagındayken ne yaptıgını bilen oyuncuları istio kadroda.. hakan şuan formsuz olabilir ama stoperde daha az risk alcak ve daha az yorulcaktır buda performansımızı arttırcaktır..

    takımın başka ihtiyacı yok şuan için ama annan gelirse bu sezon çok ama çok az gol yeriz..

    YanıtlaSil
  31. Yalan.... Bunun yerine JADSON geldi.

    YanıtlaSil
  32. @SweptureX

    1. benim kariyerle isimle işim olmaz önemli olan sahaya koyduğu performs ve bu bakımdan baptista sevilla dan sonta gittigi tüm takımlarda 18'e giremeyen bir oyuncu.. ayrıca baptista mevki olarak aranan kan değil defans bloguyla hücum hattı arasında bağlantı sağlayacak emre belözoğlu gibi oyunu 2 yönlü oynayan bir oyuncuya mutlak suretle ihtiyacımız war..

    2. bu sezon avrupadan elendik 31 lig macı yapacagız 9 da kupa olsa 40 mac yapacagız baros kewell mehmet yeterde artar bile.. ayrıca sen hangi macta rijkaard2ın yenik durumdayken ön libero çıkarıp ofansif bir oyuncuyu oyuna aldıgını gördün..?

    misimovic gibi ofansif bir orta saha elemanı alıp sahada -1 kişi oynamaya karar vermişken birde baptistaya ne gerek war allah aşına..

    YanıtlaSil
  33. @yunus

    benimde dediğim gibi baptistaya gerek yok ama elimizdeki alternatiflerin yetenekleri belli ve bu zamana kadar rijkardın elinde hiç bi zaman ofansif orta saha oyuncusu olmadı desek yeridir.. baptista ile yakın arkadaş deilim seninde öyle oldugunu sanmıorum o yüzden adam hakkına bu kadar net şekilde atıp tutmak doğru değil.. sadece gelirse forvet hattında ii bi alternatif olabilir diorum.. aylardır yıldıza gerek yok mücadele edip topu ii kullanan birisini alalım die heryerde yazdım ama baptista alıncaksada karşı çıkmam çünkü sen farkında olmasanda 3 forvet alternatifimiz oldugu halde baroşun ve kewellin çok sakatlanmaları ayrıca sakatlıktan sonra tekrardan performanslarını yakalamaları zaman alıo.. ayrıca -1 oynamıcaz misimoviç alex değil ve alex kadar az koşsa bile alexin fenere kattıkları göz önünde.. baptista tipi oyuncuyu sewmesem bile takımımızın kırılgan bi yapıya sahip oldugunu görebiliorum ve baptistanın güçlü fiziği ve topu olumlu kullanması ile takıma bişiler katcagını düşünüorum.. klüp 30 tane topcuya her yıl milyon eurolar verio 2-3 tane gereksiz dencek ayarda topcuyu yollayıp alternatiflerimizide daha kaliteli tutarsak başarılı oluruz.. tabi sen dersenki gs büyük bi klüp değil alternatiflerimiz kaliteli olmasada olur orda dur derim çünkü son 2 sezondur gerek avrupada gerekse türkiye liginde sakatlıklardan neler çektiğimiz ortada.. bak bakalım dünyanın en ii klüplerine yedek klübesinde kimler var bide laf çarptığın rijkardın klübesine bak kimler oturuo.. adamın elinde 10 tane defansif orta saha var ilk 11de oynayan 3 tanesini göndersen kimse yazık oldu demez sen hala nerelerdesin..

    kariyer önemlidir benim için herkes türkiyedeki gibi isme bakıp para vermio oyunculara.. gezdiği klüpler dünyanın en ii scout ekibi olan klüplerden ama sanki futbolcu değilde malzemeciymiş gibi bahsetmene ve bizim orta sahada ilk 11 de oynayan oyunculardan daha kötüymüş gibi dawranmana anlam veremiorum..

    ayrıca yazımdada belirttim yine annan tipinde bi oyuncu lazım yada emanada olur ama annan olursa elano-misi-annan 3lüsü oynar emana olursa ilk 11de cana yı yada ayhan-mustafa ikilisinden birini izleriz gibi ve bence bi mahsuru yok..

    neyse gereksiz yere tartışıoz zaten bizi istemiosa bizde istemeyiz ama gelirsede nie geldin demeyiz biz armamızı taşıyana saygı gösteririz..

    YanıtlaSil
  34. Transferi kapattık mı? :(

    YanıtlaSil
  35. editörüm cevap yaz ltfen baptista hakkndaki son gelişmeler nelerdir

    YanıtlaSil
  36. Ufuk

    sabri neil servet insua

    cana-elano(m.sarp)

    misimovic

    Arda(s.özkan) baroş pino(kewell)


    Hedefi süperlig ve türkiye kupası olan bi takım için yeterli..

    YanıtlaSil
  37. Transferi kapattık mı? Lütfen cevap.

    "Kapattık" veya "kapatmadık" sadece, lütfen.

    YanıtlaSil
  38. FCN DEN Bİ CEVAP ALMAK İÇİN YIRTINMALIMIYIZ ??? BİLGİ İSTİYORUZ EDİTÖRÜM !

    YanıtlaSil
  39. MehmetAli93

    senin takımda 7 yabancı olmuş. Elano'yu cana'nın yanına koyarsan bence orta saha belki pas yapar ancak çok düşer.

    Bence Rijkaard onu sağda kullanacaktır.

    ufuk
    sabri-neil-h.balta(g.zan)-insua
    cana-m.sarp(yeni transfer)
    elano(pino)-misimoviç-arda(kewell-s.özkan)
    Baros (kewell-battal)

    yeni transfer umarım liverpooldan lucas olur veya umarım yeni bir transfer daha olur. Çünkü ön liberoya bir kişi daha şart.

    keşke 7 yabancı aynı anda oynayabilseymiş, sıkı takım oluyor o zaman..

    YanıtlaSil
  40. arkadaslar yarin da transfer yapma izini varmi yoksa bugün bitiyormu?

    YanıtlaSil
  41. yarın saat 17:00'a kadar transfer izni var.
    Ancak ingilterede bugun tsi 20:00 transfer sezonu kapandı. eğer bu saat satışları da kapsıyorsa bu durumda maalesef premier ligden kimseyi alamayız.

    YanıtlaSil
  42. @Fatih

    Satışları kapsamaz. İsteyen istediği zaman oyuncu ve kulübüyle anlaşıp sözleşme imzalayabilir ama ligde oynatabilmek için federasyonun, Avrupa'da oynatabilmek için UEFA'nın belirlediği süreler içinde oyuncular için lisans çıkartabilir.

    Yanlışsam düzeltin :)

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0