FCN ÖZEL | FIBA 2010 Dünya Şampiyonası

28 Ağustos - 12 Eylül tarihleri arasında ülkemizde düzenlenecek olan FIBA 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası'nda gururumuz ve temsilcimiz 12 Dev Adam'ın maçlarını tıpkı geçtiğimiz sezon Eurobasket 2009, Polonya organizasyonunda olduğu gibi yine blogumuzun genç basketbol editörü ve basketbol analizlerinin gelecek yüzlerinden birisi olan Arca Yıldırım yorumlayacak. Ayrıca turnuva süresince de blogumuzun konuk yazarı Nejat Sayman'dan ve Cem Akdağ'dan da turnuva hakkında yorumlar ve görüşler alacağız. Türkiye'nin ev sahipliği yapacağı uluslararası en büyük basketbol organizasyonu başlıyor! Salonlarda ve televizyon karşısında yerinizi şimdiden ayırtın!

FCN Blog ekibi olarak onurumuz, gururumuz ve temsilcimiz 12 Dev Adam'a yürekten başarılar dileriz. Yolunuz ve bahtınız açık olsun. Bir zafer daha yaşatın bizlere. Ufak ufak şampiyona ve destek mesajları havasına girerken iki video ile sonlandıralım yazımızı.


1 yorum:

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0