UEFA | Tur için sahaya çıkıyoruz..

Aslan tur için sahaya çıkıyor, Belgrad'da ilk maçında berabere kaldığı rakibi ile kozlarını paylaşıyor! Geçtiğimiz hafta evimizde oynadığımız maçta 2-2 berabere kalarak turu zora sokan temsilcimiz Belgrad'da galip gelerek turu geçmek için gidiyor. UEFA Avrupa Ligi'nde play-off turu oynamak için Belgrad'a konuk olacak olan takımımızda Aydın Yılmaz dışında sakatlığı bulunan oyuncu bulunmuyor. Temsilcimizin tur için 3-3 veya daha fazla gollü beraberlik alması yâda mücadeleden ne sonuçla olursa olsun galip ayrılması gerekiyor. Bu tür skorların dışında Galatasaray, istenmeyeni gerçekleştirecek ve 2010-2011 yılında Avrupa arenasına şimdiden veda edecek. Mücadele saat 18.00’de başlarken, NTV/NTVSpor naklen yayınlayacak.

Galatasaray’ımızda Aydın Yılmaz sakatlığı, Elano Blumer ise kadroda yer almaması nedeniyle mücadelede kesin olarak forma giyemeyecek isimler. Aşil tendonundan yaşadığı sakatlık sonrasında özel çalışmalara başlayan Milan Baros'un durumu ise ilerleyen günlerde netlik kazanacak. Geçen hafta oynanılan maçta yedek soyunan Pino, Kewell ve Cana'nın bu maçta ilk 11 çıkması bekleniyor. Galatasaray yarın akşam saatlerinde Sırbistan'a gidecek ve maçtan bir gün evel maçın oynanacağı Omlandski Stadı'nda antreman yapacak.

UEFA Avrupa Ligi | 3.Öneleme Turu
OFK Belgrade - Galatasaray
5 Ağustos Perşembe @ 18:00
Omladinski, BELGRAD

15 yorum:

  1. ilerleyen saatlerde jan polak'in aciklanacagi soyleniyor .. sevinemiyorum nedense :\
    ote yandan ersin duzen twitter da az once besiktasin aurelio'yu almak icin ugrastigini yazdi.. alinsa fena mi olurdu ? hem turk hem rustunu ispatlamis hem turk futbolunu taniyor .. ne demek lazim bilmiyorum.

    YanıtlaSil
  2. OLACAK BU İŞ BEN İNANIYORUM

    YanıtlaSil
  3. yasin kardeş kaynak nedir polak için ???

    YanıtlaSil
  4. Elano giderse gelecek kisi icin Lincoln'un daha adam olani demissiniz.Bu oyuncu belli mi,anlasildi mi,goruluyor mu?yoksa sadece oyuncu tarzi olarak mi boyle bir yorum yaptiniz?

    YanıtlaSil
  5. İnsallah bir kaza olmadan şu turu atlayacağız.Hadi aslanlar yanıltmayın bizi.

    YanıtlaSil
  6. Siz anlamadınız saat 18:00'dan sonra transfer açıklanamaz
    Açıklanırsa sabah açıklanır

    YanıtlaSil
  7. http://www.footballpress.net/?action=read&idsel=66216


    http://www.tuttomercatoweb.com/?action=read&id=221860

    YanıtlaSil
  8. Kabugumuzdan cikacagiz insallah bu macla birlikde.

    YanıtlaSil
  9. Sayin Adminim,
    Tomas Rosicky İsmi Gündemde Olabilirmi ?

    YanıtlaSil
  10. Arkadaşlar o footballpress.net'e fazla güvenmeyin.Fazla değil hiç güvenmeyin.Türkiye'nin Fotogolü gibi bir şey.Yaptıkları haberlere bakarsanız anlarsınız.Adamlar Adebayor'u Beşiktaş'a yazıyor.Anlayın yani.

    YanıtlaSil
  11. aykut
    sabri zan servet balta
    serdar barış sarp ayhan
    arda
    batdal

    ufuk
    sabri ali neill balta
    pino cana ayhan kewell
    arda
    baros

    Oyuncu seçimleri çok etkili olacak!
    Ancak iki kadronun toplami da yeterli değil.
    Başari için direkt onbire girmesi gereken en az 3-4 oyuncu takviyesi gereklidir...

    YanıtlaSil
  12. @xaar Dediğiniz gibi iki kadronun toplamı hiç yeterli değil ama ilginç olan halen transfer yapılmaması.

    Transfer için Belgrad maçı sonrası bekleniyor yorumlarına inanmak istemiyorum. Bir terslik oldu ve elendik o zaman transfer yapılmayacak mı?

    YanıtlaSil
  13. Ya ben moral bozmak istemiyorumda, bu taraftar bu kadar beklenti içine girdi, sezon kapandığından beri takip ediyoruz. Transfer yapıyoruz ama direk 11'i zorlayacak Cana dışında bir tane adam yok. Hala transfer bekleniyor bitti bitecek derken, Bende bunu anlamıyorum, Mehmet Helvacı çıkıyor, UTANMADAN SIKILMADAN haftaya diyor bir gelişme bir ihtimal olabilir.!! 130 M € sponsorluk ve kombine(3 yıllık) toplanmış ama ortada bişey yok, hayır nasıl bir delik vardı ki yamaya yamaya kapatamadılar? Bu yönetim basiretsiz, hayret ediyorum gerçekten nasıl becerdiler bu saate kadar, ha pardon şimdiye kadar olan kısmı haldun halletmişti, Mahir daha doğrusu... Artık net bir şekilde kral çıplaktır arkadaşlar, Bugün 3 Ağustos Hollanda kampı bitti istanbul kampı bitti. Futbolcu gelecekte, rijkaard bizi şampiyon yapıcak Kalli istifa ettiği sezon dahi bu kadar ümitsiz olmamıştım.. Armasına aşık olduğum takımın armasını taşıyan camianın sözde saygın isimleri malesef hakkını veremiyorlar. Yarın inşallah turu geçeriz bunu canı gönülden istiyorum. Ama geçemezsek yine samiyen'de Sonsuza Dek Surecek Bizim Askimiz Biz GALATASARAYLIYIZ! söylemeye devam ederiz.

    YanıtlaSil
  14. Ledesma ve Rosicky kadroya katılmak üzere mi bana mı öyle geliyor?

    YanıtlaSil
  15. Katıldılar :)Başka birşey söylesem olacakmış, keşke Rooney Messi Cristiano deseydim :) Nokta atışı oldu, güzel oldu, klas oldu.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0