Maç Günü | Başlıyoruz.

Galatasaray 2010-2011 sezonuna deplasmanda merhaba diyor. Süper Toto Süper Lig adıyla bu sezon oynanacak olan Türkiye Süper Ligi'nde sezonun ilk maçını Mesut Bakkal yönetimindeki Sivasspor ile oynayacak. Geçtiğimiz sezon ligi 3. sırada bitiren temsilcimiz sezon başında takım kadrosunda bir takım değişikliklere gitti. Frank Rijkaard ile yola devam eden ve sezon öncesi transferler yapan takımıız, Lorik Cana, Juan Pablo Pino, Serdar Özkan, Mehmet Batdal, Ali Turan, Çağlar Birinci ve Musa Çağıran gibi isimleri renklerine katarken Abdel Kader Keita, Mehmet Topal, Leo Franco gibi isimlerle de yollarını ayırdı.

Takımımızda sakatlıkları devam eden Pino, Sabri, Gökhan ve Elano mücadelede forma giyemezken, sakatlık sonrası takımla çalışmalara başlayan Milan Baros görev verilmesi halinde forma giyebilecek. Mücadeleyi Lig TV yayınlarken, Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek.

Aykut Erçetin
Ali Turan - Servet Çetin - Lucas Neill - Hakan Balta
Lorik Cana - Mustafa Sarp
Emre Çolak - Ayhan Akman - Arda Turan[C]
Harry Kewell

SPOR TOTO Süper Lig
1.Hafta
Sivasspor - GALATASARAY
4 Eylül Stadyumu, Sivas
14 Ağustos Cumartesi @ 20.00

HK: Mustafa Kamil Abitoğlu

46 yorum:

  1. bu super orta sahamız ve formsuz servet neill h.balta sabri dörtlüsü ile ne yapacagız görecegiz hep birlikte. arda ile kewell napıcaklar tek başlarına yetecekmi güçleri acaba.

    YanıtlaSil
  2. Kesinlikle kolay bir maç olmayacak. OFK maçları takımda hala ciddi eksikler olduğunu gösterdi. Oturmayan sistemimiz ve kadro yapımızla 1-0 kazansak iyidir ama şahsen beraberlikle ayrılacağımızı düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  3. Hadi bakalım hayır olur umarım.

    YanıtlaSil
  4. çok zor başlayacak lig. ilk 3 hafta puan kaybetmezsek gerisi iyi gelir fakat 2+ puan kaybında hele bu basınla yönetimin üzerine çok gidilecektir

    YanıtlaSil
  5. İnşallah temiz bir galibiyetle başlarız.Bu arada iddaa için yorumlarınız bu yılda devam edecek mi?

    YanıtlaSil
  6. inşallah sezona galibiyetle başlarız ve transferleri en kısa sürede bitiririz

    YanıtlaSil
  7. lig başladı ama hala doğru düzgün transfer yapamadık.ne bu ya.bıktım artık ya.zaten ledesma ve rosicky gelmickmiş.

    YanıtlaSil
  8. 2-1 kazanacağız gibime geliyor.Ama 1-1 de olabilir.Mesut Bakkal bu.

    YanıtlaSil
  9. Birbirine alışmamış bir orta saha ve sakatlıktan yeni çıkmış bir santrfor.Sivas deplasmanı çok zor olacak

    YanıtlaSil
  10. ısallah yenılırz , ertesı haftada yönetımı butun alı samıyen ıslıklar . yoksa bozacı şıracı adnan ,yığıt galatasarayı yok edecek

    YanıtlaSil
  11. lig basliyo heycan felan yok yonetim saolsun..(5 transfer yapicaklardi) surada 2.5 hafta kalmis bizde transfer bitmez...........

    YanıtlaSil
  12. Galatasaray tarihinin en efektif ve üretken ortasahalarından birini bir sezon daha görmenin vereceği bezginlikle yönetime ne kadar küfretsek azdır.Artık atılan her geri pasta Adnan Sezgin'in kulakları bolca çınlayacaktır.Sarp'ın engin pozisyon bilgisini, Ayhan'ın akıllara durgunluk veren şahane geri paslarını ve Barış'ın iki metre dibindeki adama pas çıkaramayan o akıl ve teknik dolu oyun yapısını bir araya getirirseniz bence Rijkaard maksimum 10 hafta dayanabilir.Çünkü bunu bile planlamışlardır.Hani Rijkaard artık isyan edip defolup gitsin demişlerdir kendi aralarında.Birbirlerinin ayaklarını kaydırmaya bu kadar alışık adamların olduğu bir yönetimde Skibbe'ye yapılanların benzeri Rijkaard'a bile yapılabilir.

    Hesap ona kesilip tazminatını da verdikten sonra III. Terim dönemine giriş yaparız.Terim'i getirmenin hesabını belki de seçimi kazandıktan sonra yaptılar.Önce Üstünel şutlandı şimdi de ona dair ne varsa yokediliyor.Mehmet Helvacı tipi yöneticiler Üstünel'e ait ne varsa silmek için and içmişler gibi herşeyi yerle bir ettiler.

    Bu yıl bekklentim yok.En kötü 5. filan oluruz.Ona da zaten alıştık.

    Bence bizim harcımız değil 4-3-3 veya total futbol,pas futbolu falan.Bizim şu kadroyla yapabileceğimiz en iyi şey ata sporumuz olan doldur boşalttır.Çünkü ne Sarp'tan ne Barış'tan ne Ayhan'dan öyle akıllı dikine pas filan bakleyemeyiz.Geretz gibi doldur boşalt oynamalıyız.Hani Şişir Batdal'a o versin geri arkadakilere sonra şuursuz paslaşmalarla yaratılan kaostan bir yolunu bulup gol atabiliriz belki ama hiçbir şekilde bu kadroyla organize atak yapamayız.Belki Kewell bir nebze tek pas,akıllı pas oynayabilir ama onu bile forvet arkası koysanız arkasındaki kazmalar yine bir çuval inciri berbat etmeyi becerirler.

    Hani Barış kazması ile Kewell'ın adını aynı takım içinde anmak benim bile moralimi bozarken bir tane transfer yapamıyorsak işimiz doldur boşalt mantalitesine bağlı 4-1-4-1(4-5-1) veya 4-4-2 benzeri bir siteme kaldı.

    En iyi ihtimalle Emre Çolak o kazmaların arasından sıyrılır ve kendini gösterirse ona bel bağlarız (bu da o çıtkırıldım fizikle çok zor) veya en iyi yapabileceğimiz Kewell'ı forvet arkasına almak olur.Arda ayağında topu fazla tuttuğundan bu işi yapamaması olağan o yüzden sol kanat oynar bu sistemde.

    Özetle büyük ihtimalle bombok bir sezon daha bizi bekliyor.

    YanıtlaSil
  13. ilk 2-3 hafta takım çok puan kaybederse yönetim gider tabi ki iyi transferler yapılmazsa..

    YanıtlaSil
  14. yeter ulan yeter adamları eleştirmekten basınıza bi hal gelmiş tamam olabilir haTA YAPILDI OLMADI ANASINI SATIM..BEGENMİYORSANIZ DEFOLUN GİDİN FANATİK FOTAMAC OKUYUN...sizi ancak onlar paKLAR yalan medyası günlük transfer yaparken nerdeydiniz..scout ya fcn hepsi gs li hepimiz gs liyiz..fenerliler fotomac yallah.. fazla vızırdamayın. canın saolsun fcn..

    YanıtlaSil
  15. Çok umutluyuz (!) Helal olsun yönetim stadı açın ve siz gidin. Bu sezonki tek beklentim bu, stadımıza kavuşuyoruz...

    YanıtlaSil
  16. yönetim gitsin,adnan sezgin gitsin,yok şu gitsin bu gitsin diye bu takımın yenilmesini istiyorsan siktir git kadıköye. bu takımın kazanmasını istemediğini 1 saniye aklına getiriyorsan sen tafartar filan değilsin.

    YanıtlaSil
  17. Aykutun prangalı ayakları sayesinde kazanma ihtimalimiz olmayan maç. Birde orta sahada muhteşem tripotu unutmamak lazım.

    YanıtlaSil
  18. desenize ayhan akman vücut çalım ustası sabri ve türkiyenin en teknik orta sahası mustafa sarpı izlemenin keyfi başlıyor.... yayınlanmayacak ama neyse yazayım dedim:D

    YanıtlaSil
  19. orta saha komedi folk üçlüsünü izlemek için içimde acayip bir heyecan var.......

    YanıtlaSil
  20. mustafa ve ayhan ın cok teknik olmamalarını gectim yaslarıda gelmis 30a 33e...genc olsalar yine biraz tahhamul edebiliriz ama oda yok hani belki kendilerini gelistirebilirler diye(fm hesabı)...peki nolcak simdi..bari transfer yoksa ELOANOyu da satmayında ortasahanın creativitiy si ve vision ı birazcık daha artsın!!! sut falanda cekebilio elano o bakımdanda yine 3-5 gol atabilir bu sezon..

    YanıtlaSil
  21. Bu kadar mı ucuz yorumlar yapılır anlamak gerçekten güç. Rijkaard'ı göndermek için yönetimin hesap yaptığını bile düşünenler var. Biraz mantıklı düşünmeniz gerekirse, bu sene de tekrarlanacak bir başarısızlığın faturası en başta yönetime kesilir. Bu sezon eğer Galatasaray şampiyonlar ligine gidemezse Adnan Polat yönetiminin son yılı olacağını cümle alem biliyor.

    Diğer yandan Türkiye'nin en modern stadına kavuşuyoruz ligin ikinci yarısında. Siz o stadın Sarp'la, Ayhan'la yada Barış'la dolacağına inanıyor musunuz? Kimse inanmıyor. Yönetiminde bunun farkında ve o stada mutlaka birkaç yıldız getirecektir, getirmek zorundadır. Galatasaray orta sahası bu sezon bu bahsettiğimiz adamlara muhtaç olmayacaktır.

    Transfer sezonu bitmeden mutlaka 2 orta saha transfer edeceğiz. Bunu Adnan Polat'ta geçtiğimiz gün tekrarladı. Ledesma ve Rosicky transferlerinin yatması elbette hepimizi üzdü ancak mutlaka o kalibrede yeni 2 orta saha en geç 2 hafta içinde takıma katılacaktır.

    Galatasaray için herşey çok güzel olacak, daha sezon bile başlamadan bu ne umutsuzluk arkadaşlar. Yönetime artık güvenmeyi öğrenmeliyiz. Sadece transfer yüzünden medyada yönetimin yaptığı onlarca iş gölgelenmeye çalışılıyor. Şirketler eğer birleşmeseydi, Galatasaray Stortif A.Ş. bugün 500 milyon dolarlık bir borcun altında kalacaktı. Riva arazisi için Işın Çelebi senelerce uğraştı. Gerekli tüm ruhsatlar alınıp Galatasaray'ın geleceğine büyük yatırım yapıldı ama medya nedense bunlara hiç yer vermiyor.

    Bir Galatasaray'lı olarak bize yakışan, futbol takımımızın, teknik heyetin ve yönetimin arkasında durmaktır. Galatasaray'da gerçekten çok iyi işler yapılıyor ve ekonomik anlamda 3-4 sene sonra Avrupa'nın hatrı sayılır kulüpleri kadar bütçemiz ve prestijimiz olacak.

    Orta sahada ciddi sorunlarımız var evet ama sadece bunun farkında olan siz değilsiniz. Yönetimde bu yönde aylardır uğraşıyor ama transfer olayı da öyle kolay bir iş değil, marketten alışveriş yapmaya benzemiyor. Uzun prosedürler var, pürüzler var hepsi zaman alan şeyler. Biraz sabredersek orta sahaya yapılacak 2 takviyeyle çok iyi yerlere gelebiliriz. Aslına bakarsanız, rakiplerimiz bile bunun farkında ama neden bu kadar anlamsız yorumlar yapılıyor, anlamak güç.

    Baroş iyileşti, Pino 3 hafta sonra aramıza katılacak. Son yılların en formda Arda'sı hala Galatasaray'ımızın oyuncusu ve beklediğimiz 2 transferde yapılırsa, ligin tozunu atacağız.

    Herşey çok güzel olacak, herşey.

    YanıtlaSil
  22. arkadaşlar A.Polat sebebini bir türlü anlayamadığım bir nedenden ötürü takımımızı sabote ediyor.Bu çok açık.Geçen senelerdeki Polat ile bu son seçimden sonraki Polat bir mi ? A.Çakar geçen senenin son programlarından birinde , azizenin elinde polat ile ilgili bişeyler olduğunu ve bu saatten sonra polatın azizeye karşı duramayacağı gibi birşeyler zırlavamıştı.Hatta ne olduğunu kendisinin bildiğini ama söylemeyeceğini demişti.Ben de yine boş boş sallıyor deyip geçmiştim.Ama o günlerden sonra herşey ortada.Geçen sezon kiralanan Jo ve Dos Santos daha Türkiye ye ilk ayak bastığı anda , daha top bile oynamadan spor programlarında(Rıdvan-Sergen) acımasızca eleştrilmelerine sessiz kalan Polat ı hatırlayın.Hatta Haldun Üstünel medyanın bu saçmalıklarına karşı çıkamaya çalıştı ama yönetimden kimse destek çıkmadı tek kaldı.Sezon sonunda özellikle medyanın şerefsizce eleştirdiği ve her gün haberlerini yaparak biz taraftarların önüne attığı A.Turan'ı hatırlayın.Yönetimden kim arkasında durdu H.Üstünel den başka? Arda'nın manevi babam dediği Polat nerdeydi? Gelelim bu sezonun başlangıcına.Cana ve Pino dan sonra 3 transfer var dedi.Nerde bunlar? ha biz transfer olmassa takımımızdan vaz mı geçecez ? Kesinlikle hayır. Biz bu formaya Galatasaray'a aşığız.Ama taraftarların karşısına yalan söyleyip dalga geçmeye kalkarsan , yani şu an azizenin çok isteyip de yapamayacağı şeyleri tek tek yaparsan ben de a.çakar ın dediklerini düşünürüm.Çünkü bu olanların mantıklı bir tek açıklaması kalmıyor.Transferdeki rezaletler ,takımda tek iş yapan H.Üstünel in istifası , hiç kimse tarafından sevilmeyen a.sezgin nin hala devam etmesi , bunların başka nasıl bir açıklaması olabilir ki ?

    YanıtlaSil
  23. @Ugur
    ugur arkadasım cok guzel konusmusunda rosicky ve ledesma transferlerinin yatma ihtimaline karsı 1-2 alternatifin olması lazımdı ve transferler yattıgı anda hemen diger menejerler aranıp tamam kardesim imzalayalım denmesi lazımdı...yonetim genellikle bu yuzden elestriliyor yoksa yaptıkları diger isler cok iyi herkes cok memnun

    YanıtlaSil
  24. Sevinelim öyleyse işler yolunda gitmiyor diye :) Pollyanna olalım... 2 orta saha gelince bu takımda her şey düzelecek diye bakmak sadece iyimserliktir, fakat bizim demek istediğimiz şey transfer değil tam olarak. galatasaray gibi büyük bir kulüp lig başlıyor ve halen eksikleri tamamlamaya çalışıyor. bu düğünün davetiyeleri çok önceden basıldı. son gün altın almak için kuyumcu aranmaz. kapalı zarftan öte bir takı olmaz bu saatten sonra... galatasary'ın plan-program yaparak profesyonelce yönetildiğini söylüyor başkan. profesyonelliği yapılan işlerle de göstermek lazım. ben bu yazdıklarımla yönetim istifa falan demiyorum veya rijkaard gitsin demiyorum. sonuna kadar arkasındayız yönetimin, ekibin. basketbolda bu sene yapmış olduğu doğru hamleleri futbolda da görmek istiyoruz hepsi bu... yoksa rosicky'i de ledesma'yı da altidore'u da istmeiyorum. cem kavlak gelsin miyadı dolmuş adamlar gitsin ve daha da önemlisi planımızı yapalım. ve futbol hakkında başkan taktik vermesin. profesyonel olsun galatasaray büyük bir camiadır. herkes kendi işini yapsın, istediğimiz bu. buradaki kötü yorumların özünde de bu vardır. kimse şu anki pozisyondan umutlu değil, sırf bu sebepler yüzünden. ancak biz sonuna kadar güveneceğiz yönetime. ta ki bizi anlamakta ısrarı doruğa çıkarana kadar...

    YanıtlaSil
  25. bence bu takimla da belli bir yere kadar basarili olabiliriz fakat bunu basarabilecek bir teknik direktör lazim, rykaard bunu basaracak futbol bilgisine sahip degil, cünkü daha oyunu okumasini bilmiyor, bilse idi, gecen sezonki kadro ile bu duruma düsmezdik, o bakimdan bu sezon bizim icin daha aci olacak diye düsünüyorum!

    YanıtlaSil
  26. @Ugur

    Yorumumun ucuz olduğunu söylediğin iyi oldu.Ben de yorumumu ölçecek otorite arıyodum.Çok iyi oldu çok da güzel oldu.

    Ben böyleyim orada burada ucuz ucuz yorumlar yaparım.Skibbe'nin yardımcıları kovulunca çevremdekiler de sen gibi neşe saçıyorlardı umut doluydular.Ben o gün yine -ucuz bir şekilde- "bu adamın ayağı kaydırılacak." dedim ve de aynen öyle oldu.Eğer Kalli'nin gönderilişine bakarsan yine Skibbe'ninkine benzer bir tasfiye olduğunu görürsün.(tabi bakmayı bilirsen,kimisi sen gibi bakınca çiçek,böcek,kelebek filan hatta umut dolu yarınlar görüyor)

    Kısacası bir kaç gün sonra Sivasspor ile maçımız var.Peki sen Cana dışında herhangibir yeni ortasaha transferi görüyormusun şu an? Ha diyeceksin ki devre arası ocak ayı gibi alırız.Olabilir ama herşey için de çok geç de olabilir.

    Sarraf gibi yorumları tartan ölçen bir otorite olarak bol bol ucuzlukları test et.Güneşte fazla kalma.sana umut dolu pembe rüyalar diliyorum.Pembe formaya uygun toz bembe bir sezon beklemeye devam et sen.Ben Rijkaard'ın kalması için sabır yeminleri edenlerdenim.Ama görünen köy klavuz istemez.3 yılda 5. teknik direktörümüz bu.(Kalli,Güler,Skibbe,Korkmaz,Rijkaard)

    Sen hala bu yönetimin Rijkaard'a uygun çalışma ortamı sunduğuna inanıyorsan o senin iyi niyetin.Bana göre hocamız bu kadar kötü yönetilen düzende fazla tutunamıyacaktır.O yüzden al sana ucuz bir yorum daha.Ve unutmadan "futbol yönetimi" dışında Riva'nın ruhsatı,Stad için yapılan sponsorluk anlaşmaları,şirket birleşmesi gibi konularda yönetimi başarılı buluyorum.

    YanıtlaSil
  27. @Socanaso

    Hocam sen futbolcuyken Ajax'la 2 defa ve Milan'la 1 defa teknik direktörken de 1 defa da Barcelona'da CL kupası al, bir kaç Hollanda bir kaç İtalya ve iki kez de İspanya şampiyonu ol bir de Avrupa Kupası kazan sonra Rijkaard'ın futbol bilgisinin ölç.

    (Sakın Sparta Rotterdam deme.Çünkü oyuncu transfer etmeyi bırak elindekileri de satan vekriz yüzünden neredeyse bazı maçlara 11 çıkaramayan her takımın teknik direktörü takımını ikinci lige düşürür.Hani abartı olacak belki ama biz de biraz Sparta Rotterdam'a benziyoruz.O yüzden Keita'yı satıp hala transfer yapamıyorsak Rijkaard'a da kızılmamalı.)

    Kısaca Hıncallaşmayalım."Rijkaard'ın futbol bilgisi az." demek bu kadar kolay olmamalı.Kolay olursa Del Bosque Yeniköy Kasabı,Löw de Alman köylüsü olur bu ülkede.Artık Rijkaard'ı da bezdirirsek sevgili basınımız ona uygun bir lakap bulur herhalde.Ama adam buradan gittiğinde yine başarılı olur elbet.

    Senin yakınlarında gördüğün kariyerinde Michells,Cruijf,Sacchi,Van Gaal ve Hiddink gibi isimlerle çalışmış bir antrenör var mı Allah'ın aşkına!

    Oyunu okumak bir stoper çıkarıp yerine santrafor sokmaksa bence siz Rıdvan'ı izlemeye devam edin.Ve bilin ki büyük takımların B planı olmaz.Onlarda oyun kötü giderken dizilişten taktikten ödün verilmez.Taktik kısmen değiştirilir ama bu o kadar basit bir iş değil.Neskeens oyuncu değişimi sırasında bir kağıt üzerinde niye uzun uzadıya girecek oyuncuya değişen taktiği anlatıyor hiç düşündün mü? Onlar şüphesiz Türk meslektaşlarından daha derin bakıyorlar bu işe.Ama elindeki malzemeye göre iş çıkaran teknik adam tercihi konusunda haklısın.

    İmparatoré Terim veya kaos futbolunun efendisi Gerets eldeki imkanlarla bu takımı adam eder ama ben buna rağmen iki tane iyi ortasaha transferi ile bu takımı Rijkaard'ın adam etmesini yeğlerim.Defanstan top şişirmeyle oyun oynayacaksak Sarp-Barış-Ayhan bu iş için yeter.O zaman Rijkaard yerine başka biri gelmesi mantıklıdır diyebilirim ama yine de -iki iyi transferle- Rijkaard'ı tercih ederim.

    Sivasspor maçına kadar en azından bir tane ortasaha alınamazsa Rijkaard'ın yerine artık kim gelirse gelsin.Ama Rijkaard'ın futbol bilgisine laf edeni Allah çarpar! Umarım üslubumu hakaret gibi görmezsin ama bir çoğunun top class teknik adamlara yaklaşımı benim sinirlerimi bozuyor.Hele ki Rijkaard gibi Barcelona'da CL şampiyonu olduğu yıl Fifa tarafından yılın teknik adamı seçilen bir adam "futboldan anlamıyor." klişesiyle tukaka ediliyorsa kolayca çileden çıkabiliyorum.Ben benim yorumumu ucuz gören Uğur gibi senin yorumunu ucuz görmüyorum hatta önerini Galatasaray'ın şartlarına bakınca mantıklı görüyorum ama Rijkaard'a futbol bilgisi az demek bu kadar kolay olmamalı.

    :)

    YanıtlaSil
  28. belki bunu okuduğunuzda ha siktir diyeceksiniz ama bence bu sene ŞAMPIYONUZ...

    YanıtlaSil
  29. sampiyon olamasakta artık lutfen ait oldugumuz yere yani sampiyonlar ligi ne gitme alıskanlıgını tekrar edinelim..bu fener giderken her seferinde ah diyorum ah bizim orda olmamız gerekirdi..zamanı gelDİ!! hem transferin hemde sampiyonlar ligi nin zamanı gelDİ!!

    YanıtlaSil
  30. Maçı kazanma ihtimalimiz yüksek ama önce şunu bir onlamak gerek bir takımda barış kazma olabilir mustafada aykuta kötü olabilir ama bir insana 100 kere kötüsün derseniz zaten iyi olmaz.

    Ardayı bir kere yuhlandığında bu taraftar sonunda ardanın ne hale geldiğini gördük bu 3 içinde geçerli bu olaylar ben barışın oyun bilgisi anlamında çok iyi durumda olduğunu yeteneğininde öle rezalet olmadığını düşünüyorum ama buna itraz ederken ilk olarak barış sağ kanat oynarken şampiyon olduğumuzu unutmamak lazın yani benim bahsettiğim olay barış Galatasaray kalitesinde olmaya bilir ama carrik de MAN.Unitet kalitesinde dğildir. Oyuncuları kullanmak yükseltmek çok önemli.

    Burda Franktan önce kendimizi suçlamak lazım sonuçta taraftarın gördüğünde yuhladığı her hareketinde küfür ettiği adamlara güvenmek hele türkiyede bunu yapmak çok zor.Bende orta sahaya transfer olsun istiyorum ama olmazsa asıp keselim attıp tutalım bunuda destekliyorum ama bunlar bittiğinde barışı ve mustafayı da emre çolak gibi destekliyelim bakalım o zaman da olmuyorsa o zaten giderler bu klüpten.

    Yanlız iyi bir sezon istiyorsak ilk önce Galatasarayı yönetenlerin Galatasarayı yönettiğini fark etmeleri lazım neymiş çok önemli malli yatırım varmış bakın önemli malli yatırım yapıp sportif başarı alamazsanız kimse sizi sallamaz burası kayserispor değil bunu bir anlayalım.Malli yatırımları sanki çok büyük bir büyü gibi göstermektende vaz geçelim 500 milyonluk statdı ve araziyi verip 250 milyonluk her yapılıcak şeylerden vaz geçenlere tabi oda olur denmiş bir stat almak çok büyük bir olay değildir.

    YanıtlaSil
  31. ne kadar gereksiz ve boş konuşan bir taraftarımız varmış şimdi anlıyorum. kardeşim siz nasılsanız öyle yönetilirsiniz diye bir söz var duydunuz mu? taraftar olarak hiç birşeyi beğenmezseniz bu yönetimde hiç bir futbolcuyu beğenmez ona göre transfer yap(maz)ar.
    şimdi hepinize soruyorum geçen sene 6-7 hafta üstüste kazanan takımdan kim eksik. sadece keita mı fark? keita'nın sadece ali sami yen'de oynadığını deplasmandaki maçlarda hiç birşey yapmadığını ne çabuk unuttunuz.
    geçen seneki kadroyu hatırlayalım:(Galatasaray-Denizli maç kadrosu maç sonucu:4-1)
    Leo Franco, Uğur, Emre Aşık, Emre Güngör, Volkan, Keita, Mustafa, Barış, Arda, Kewell, Baros
    bu seneki muhtemel kadro:
    Aykut, Sabri, Neill, Servet, H.Balta, S.Özkan, M.Sarp, Cana, Arda, Kewell, Baros
    Geçen sene çok iyi kadro dediğiniz kadrodan fark olarak sadece Keita dikkati çekiyor.
    Bırakalım bu ucuz polemikleri ve takımımıza sahip çıkalım.
    Siz ne kadar takıma takviye yapılmadı diye endişeleniyorsanız aynı sıkıntının kat kat fazlasını yönetim düşünüyordur. Siz taraftar olarak kimseye hesap vermeyeceksiniz ancak yönetim hem taraftara hem kongre üyelerine kendini anlatmak durumunda kalacak.
    Siz sadece futbolcuya bağlı bir takım istiyorsanız tutabilirsiniz ancak biz Galatasaray'ı tutuyoruz sonuna kadar destek tam destek.

    YanıtlaSil
  32. Şu an elimizde üç tane gerçek yıldız var Kewel, Arda, Baros. Tamamen bu adamların performansı ve takımımızın ismi en azından Ali Sami Yen de maçları kazamamızı sağlayacaktır.

    Orta saha herhangi bir anadolu takımı kadar hatta daha vasat. Kalecilerimiz ligin belki en vasat kalecileri ki zaten gol atmakta zorlanacagız bu ortasahayla deplasmanda hatalı goller yersek cıkartamayız.

    Gelecek 1 ya da 2 adam da muhtemelen Bratu ve Petre (yada Tabata) gibi son gün gelen vasatın altında adamlar olacak.

    Cana ilk 11 de gözükmüyor bu adamı da anlamadım eğer Barıştan bile iyi degilse neden aldık anlamadım. Gerci takıma girse de hucum yönünde bir katkısı olmayacak.

    Elano satılmaz da sorumluluk alırsa veya verilirse belki ortasahayı toparlar. Benim tahminim bu sene de 3-4 olup Uefa da da gruplarda eleniriz

    YanıtlaSil
  33. hayatımda ilk defa bu kadar heyecansızım sezon öncesinde.. ne takımla ilgili haberleri okuyasım ne maçları izleyesim ne de içimde zerre umut kırıntısı kalmadı.. bizi takımımızdan soğutan adnan brothers'ı ayakta alkışlıyorum.. kaç paraydı da ledesma ve rosicky'nin peşinatları veremediniz, kaçırdınız elinizden adamları? haldun da gitti artık koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi diyeceğiz sanırım bu sene..

    YanıtlaSil
  34. marko janovicle bir görüşme varmı bu konu hakkında bilgilendirirmisiniz bizi begliyoruz yorumlarınızı

    YanıtlaSil
  35. Biri Arda için son yılların en formda Arda'sı dmeiş de Arda 2 sene önce şimdikinin 3 katı iyi futbolcuydu. Formu da sadece milli takımda. Milli takımda tazı gibi koşmayı biliyor, Galatasaray maçlarında yine yürüyor, top ayağına gelsin diye bekliyor. Ondan sonra Arda gerçek Galatasaraylı oluyor. Arda gerçek Galatasaray'lıysa çıkmış omzuyla oynayan Bülent nedir? Kafasında bitirmiş bence Galatasaray'ı Arda.

    Bu orta sahayla da hiçbir şey olmaz, mucizelere kaldı şampiyonluğumuz şimdiden

    YanıtlaSil
  36. Ayrıca Michael Carrick baya iyi bir oyuncu, düzenli takip ederseniz görüntüsünden çok öte bir adam olduğunu anlarsınız. Manchester United'a da yakışan bir kalitede oyuncu, tam İngiliz tipi orta saha. Bir Arjantin ofansif orta sahası gibi yada İtalyan ön liberosu gibi oynamasını beklemek saçma olur, ortalamasını alıp üstüne biraz daha katar onu oynar. Bu yüzden İngiliz box-to-box oyuncular özel oyunculardır. Alabilsek keşke öyle bir oyuncu, orta sahayı tek başına toparlar

    YanıtlaSil
  37. Ortada trajikomik bir durumda var,beğenmediğimiz Polak bile Istanbul'a gelemiyor, Mido gidip kendi kendine uçak bileti alıp Kayseri'ye geliyor,Kayseri Başkanı Mido biraz engesiz galiba biz böyle futbolcu istemiyoruz deyip hadi güle güle diyor =), ne halde olduğumuzun farklı bir göstergesi.

    Galatasaray'ın isminin büyüklüğüyle sıraya dizilen futbolcular şimdi Adnanların kötü yönetimi sayesinde yakına bile uğramıyorlar.Eğer bu zihniyetle devam edip futbolcu alırken dengesiz davranışlar sergilemeye devam ederlerse adamlar başkan değişikliği falan tanımaz,ileride de oyuncu alımında sorun yaşarız.

    YanıtlaSil
  38. @ONUR aynen katılıyorum kesin şampiyonuz

    YanıtlaSil
  39. ahh ahh yokmu man. city alan khaldoon al mubarik gibi bir hayirsever Galatasaray sempatisi olan :D ya ..

    YanıtlaSil
  40. maç için link verebilecek olan var mıdır?

    YanıtlaSil
  41. Geçen sene bizim takımın 7. haftadan sonra patlamasının sebebi orta üçlümüzden çok Kral Baros ve Kewell'ın sakatlıkları değil mi?Ayrıca defansımızda Neill gibi bir tecrübe var şu an geçen seneye göre bakarsak.Keita gitti tamam ama Serdar'ın ne yapacağını bilmiyoruz dengesiz bi adam sonuçta.Vaziyet çok da kötü değil geçen seneye göre ve transfer dönemi devam ediyor.Sabır biraz millet.

    YanıtlaSil
  42. ayhana laf söyleyenler bugün ayhanın sahada yaptıklarını iyi izlesinler takımda ondan baska atak yönü değiştiren var mı dikkatle izleyin hiç mi olumlu yönünü görmüyorsunuz,mustafa sarp ın da yaptığı presi izleyin topla dikine driplingini izleyin bu adamlar galatasaray futbolcusu ya selçuk şahin, hüseyin cimşir, deniz barış olsaydı ne yapacaktık şükredelim biraz da cok sağlam transferler yolda merak etmeyin cok kaliteli bir oyun kurucu alınacak bu takıma az kaldı...

    YanıtlaSil
  43. allah belasını versin bu yönetimin ben anlamadım gitti bu politikayı igrendim artık takımdan

    YanıtlaSil
  44. Tabi ki de hasan.. Allahtan Musatafa Sarp. Ayhan ve Barışımız var.. Ne mutlu Galatasaray taraftarına.. Sivasspor 2-1 Galatasaray.. Saçmalamayın yahu neden bahsediyosunuz siz ?

    YanıtlaSil
  45. renkdaslar bu galatasaraydan hiç bir sey olmaz eger acil 3 transfer yapılmazsa bu sene ilk 5 e zor gireriz bu arada vasat transferlerlede olacak işler deil bunlar işimiz cok zor bu sene...

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0