FCN BLOG | Rosicky, Ledesma ve Açıklama..

Ağustos aylarının başında duyurmuş olduğumuz Tomas Rosicky ve Christian Ledesma transferleri hakkında hem genel bir açıklama hem de özeleştiri yapma vakti geldi. Öncelikle haberleri yayınladığımız tarihten bu yana bizlere inanmayı tercih eden, bizlere güvenen ve aralıksız olarak takip eden, her gün yeni bir bilgi bulma amacıyla siteye giren Galatasaraylı arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. 'FCN Blog açıkladıysa doğruluk payı yüksektir, ScoutGS ve FCN Blog açıkladıysa bitmiştir' gibi güven dolu cümleleri okumak kuşkusuz ki, mutluluk ve gurur vericiydi. Sonrasında bazı ismi gereksiz isimler ile bir takım sıkıntılar yaşandı ve haliyle bir anda tüm ilgi, tüm dikkatler üzerimize döndü ki; aslında bu en sakat durumdu. Keza olası bir terslikte açıklama yapacağınız, cevap vereceğiniz, sizden hesap soracak kişi sayısı daha fazla olmuştu. Ön anlaşmaların yapıldığı, teminatların imzalandığı ve ödemelerin yapılması beklenen transferi açıklamak çok büyük bir riskti. Bu riski göze aldık ve bizden hiç farkı olmayan, takımını en az bizim kadar seven ve düşünen Galatasaray taraftarlarını bilgilendirmek istedik. Transfer risktir, olursa kralsın olmazsa kapat gitsindir. Biz bu acı tecrübeyi bazı yöneticiler sayesinde yaşamıştık. Her şeyden evvel, öncelikle bizleri takip eden ve bizlere güvenen, inanan herkesten özür diliyoruz. Tekrar ediyoruz; bizleri günlerce takip eden, yazacağımız iki sözü dakikalarca, saatlerce bekleyen herkesten defalarca özür diliyoruz.

Transfer haberlerine ve detaylarına gelince ki, aslında en zor durum bu bölümü yazmak oluyor. Analizlerini hazırladığınız, video yaptığınız, haberini girdiğiniz ve birçok kişiyi beklentiye soktuğunuz transferin bir anda bazı sebeplerden dolayı iptal olduğunu öğrenince ufak bir şok yaşamıyor değilsiniz hani. Sadece sizler değil, bizlerde diğer takımın taraftarı dostlarımızla iddialara kadar girmiştik. Hiç kimse aksini düşünmesin ki; en az sizler kadar Galatasaray taraftarıyız, sizler kadar Galatasaray’ın iyiliğini düşünüyoruz. Bir transferin haberini vermek bizleri bir çocuğun sevinmesi kadar bizleri sevindiriyorsa, bir transferin iptal olduğunu haberini almakta bizleri çok yakınımızı kaybetmişçesine vuruyor.

Tomas Rosicky ile görüşmeler aslında çok yeni başlamadı. Haziran ayının ortalarından itibaren nabız yoklandı, ardından oyuncu ve menajeri ile görüşmeler başladı. Uzun bir uğraş sonrasında Temmuz ayının sonlarına doğru her konuda anlaşma sağlandı. Rosicky kulübümüzden yıllık 2 milyon 400 bin Euro ücret alacaktı, Arsenal’e ise 6 milyon 500 bin Euro transfer ödemesi yapılacaktı. Arsenal ile her konuda anlaşma sağlandı, transfer ücreti 2012 yılına kadar taksitlendirilmiş olarak ödenecekti. Nakit olarak ödeme yapmayacağınız transferlerde belli teminatlar vermek zorundasınız. Teminatların yanı sıra transferin ilk peşinat ödemesi de gerekiyor. Arsenal bu peşinatta 2 milyon Euro civarlarında bir ödeme talep etti, Galatasaray yönetimi bu ödeme için süre istedi.

Christian Ledesma için girişimler Temmuz’un ikinci haftasında başladı. Uzun bir süredir transfer listemizde bulunan Ledesma için Lazio ile görüşmeler başladı. Arjantinli orta saha oyuncusu zaten takımdan ayrılmak için can atıyordu. Oyuncunun menajeri ve kulübüyle görüşmeler olumlu geçti. Uzun pazarlık sonrasında Lazio kulübünün başkanı Lotito ile bonservis konusunda da anlaşma sağlandı. Çünkü Ledesma’nın sözleşmesinin bitimine son 1 yıl kalmıştı. Lotito ya satacak para elde edecek ya da Ledesma’nın arkasından sene sonu el sallayacaktı. Galatasaray’dan gelen teklif onları tatmin etti. Oyuncuya yıllık 1 milyon 750 bin Euro ücret ödenecekti. İtalyan takımına ise transfer bedeli olarak 4 milyon 500 bin Euro ödenecekti. Bu ödemelerde tıpkı daha evvel yapmış olduğumuz transferlerde ki gibi 2012 yılına kadar bölünmüş olarak ödenecekti. Bu transferde de en büyük sıkıntı nakit olarak ödenmeyecek olması nedeniyle önce teminat, sonrasında da peşinat ödemeniz gerekiyor. Galatasaray bu peşinatı ödemek için İtalyan takımından süre istedi. Çünkü elinde nakit yoktu ve Elano’nun satışını bekliyordu. Transferler iki ayrı koldan yürütülüyor, Arsenal’e belli teminatlar veriliyor, Lazio’ya garantiler veriliyordu ve tüm bunların sonuçlarını her anlamda etkileyecek olan Elano’nun satışını bekliyorlardı.

Galatasaray bu transferlerde ön anlaşma imzalamış ve karşı taraf ile her konuda anlaşma sağlamıştı. Rosicky-Ledesma ikilisinin anlaşmaları imzalanınca ve belli bir süre konulunca ödemelerin yapılması için, Elano’yu satmak için büyük uğraş verdik. Bizim istediğimiz fiyat 12 milyon Euro, gelen teklifler 10 milyon Euro. Elano’yu satacağına güvenerek, inanarak böyle bir transfere girişen ve belli anlaşmalar imzalayan yönetim süre sonunda Elano’dan sıcak para gelmediğini görünce haliyle transferlerde yalan oldu. Elano’ya güvenerek yola çıkan, bu konuda para akışını buna göre hesaplayan ekibimiz beklediği satışı yapamadı.

Arsenal’de çok iyi bir hazırlık dönemi geçiren ve teknik direktör Arsené Wenger ile görüşen Tomas Rosicky bazı şartların yerine getirilmemesi nedeniyle Galatasaray’a gelmekten vazgeçti. Sonrasında da takımından oynama garantisini aldı. Keza Rosicky görüşmeleri sırasında oynama garantisi almıştı. Arsenal’de bu sezon kural gereği durumunun belirsiz olması da onun aslında transferinde en büyük etkenlerden birisi oluyordu. Aynı durum Lazio’da forma giyen Ledesma için gelişiyordu fakat daha farklı bir durumla. Ledesma’nın geçen sezon talibi Inter devreye girdi ve oyuncu ile her konuda anlaşma sağladı. Lazio kulübü ile de bonservis konusunda daha iyi şartlarda ve nakit ödemede anlaşan Inter büyük bir olasılıkla yakın bir zamanda Ledesma transferini açıklar. Lazio ile daha evvel ön prosedür imzaladığımız için Inter takımı ile herhangi bir anlaşma yapamadılar. Fakat bizden bekledikleri ödeme tıpkı Rosicky transferinde olduğu gibi yapılmayınca haliyle bizim ile olan sözleşmeyi iptal ettiler.

Belki buraya kadar okuduklarınız sonrasında ‘Böyle şey olur mu?’ diyeceksiniz ama olur. Siz eğer bir transfer yapmaya kalkar ve karşı tarafa ‘Biz X oyuncumuzu satıyoruz, para gelecek’ diye teminat veriyorsanız ve ödemeler için bir süre istiyorsanız olur. Elano’yu satamayıp anlaştığı oyuncular ile olan görüşmeleri de ödeme yapamadığı için iptal edilen yönetimimiz şimdi sıcak para arayışına ve Elano’yu tatminkâr bir bedelle satmaya çalışıyor. Bu saatten sonra ellerini çabuk tutmak zorundalar ve yeni oyuncular yerine daha önce görüşüp, belli aşamaya getirdiği transferlere geri döneceklerdir. Artık sponsorluk mu imzalanır, sıcak para mı bulunur, birisinin cebinden mi alınır bilemem. Elano’yu satmaya kalktık, satamadık. İstediğimiz fiyatı vermediler diye satamayınca anlaştığımız oyuncuları da kadroya katamadık.

Tüm samimiyetimizle bildiklerimizi sizlere aktardık. İsteyen inanır, isteyen inanmaz herkesin kararına saygı duyarız. Bu haberi girerken de blog editörleri olarak değil, Galatasaray taraftarı sıfatımızla giriyoruz. Bize gelen bir bilgi, transferler bitti artık yazabilirsiniz diye gelen bir bilgi vardı. Sonrasında da beklememiz için verilen süre ki; farkındaysanız bizlerde sizlere belli haftaları belirttik. Hafta sonunu beklemekte fayda var dedik. Transferde elinizde sıcak para yoksa böyle hüsranları yaşarsınız. Bu kaçınılmaz bir gerçektir. Biz herkese her türlü hesap vermeye hazırız, çünkü yaşananlar, gerçekler bunlar. Fakat bizden daha önce hesap vermesi gereken kişiler var. Sayın başkanımız, sayın şube sorumlumuz ilk önce kongrede, sonrasında taraftar karşısında hesap vermek zorundadır. Sonuçta bakkal işletmiyor, Galatasaray Spor Kulübü’nü yönetiyorsunuz. Bir transfer için kimseyi asıp kesmeyiz, sonuçta bizim aşkımızdır baki kalan fakat bizlerde bir açıklama bekliyoruz. İnanın sizlerden hiçbir farkımız yok. En az sizin kadar Galatasaraylıyız, Galatasaray’ın iyiliğini istiyoruz.

Yaşananlar adına tüm okuyucularımızdan, tüm camiamızdan ve taraftarlarımızdan özür diliyoruz. Bizi affeder misiniz, kararı sizlere bırakıyoruz. Bize ne kadar inanırsınız, ne kadar güvenirsiniz onuda sizlere bırakıyoruz. Sadece bilin yeter ki; tüm samimiyetimizle bunları size yazıyoruz. Tüm yaşananlar yukarıda yazdığımız gibidir. Ne eksik ne fazla, hepsi yukarıda bulunuyor. Bir buçuk yıllık emeğimizi de iki üç kişi istedi diye kapatıp, çekip gitmeyiz. Bizim bu sayfayı kapatmamamızı isteyenlerde nereye, kime ve neye hizmet ettiklerini belli ediyorlar. Bugüne kadar tek bir haber dahi almayanlar bugün gelip siteye saldırabilirler. Unutulmasın ki, biz sadece sayfa editörü yâda blog sahibi değil; Galatasaray taraftarıyız.

‘Ne transfere, nede bilete. Bizim aşkımız bu renklere’

Saygılarımızla, sevgilerimizle ve mahcubiyetimizle,
Galatasaray taraftarları.

181 yorum:

  1. Canımız sağolsun . Napalım artık. Peki size yeni gelen isimler var mı ? illaki yönetim birilerine yönelmiştir. Bu isimlerde size gelmiştir. En az rosicky ve ledesma kadar ses getirebilecek transferler yapabilecek miyiz ?

    YanıtlaSil
  2. umarım bu olaydan sonra geri adım atmayıp güncel ilgilenen isimleri hangi koşullarda olursa olsun yazarsınız gs şimdi kimdi ilgilenecek gibi yazılar bekliyorum ben transferi siz gerçekleştiriyor olsaydınız ben de laf söylerdim fakat siz sadece aracısınız onun için size laf söylemek tamamen mantıksız

    YanıtlaSil
  3. görüşülen başka isimler var mı?

    YanıtlaSil
  4. FCN sana güvenmemek değil de kesin trasnfer haberlerinin olmama ihtimali soğutacak blogtan

    YanıtlaSil
  5. keitayı sattılar gelen parayla pino ve cana alındı.topal emre güngör ve uğur uçar satıldı ordanda iyi para geldi zaten aldıgımız cağlar harici tümü bedelsiz. o zaman para nereye kayboldu.rosicky ve ledesmadan sonra ümitlenmiştim bu sene için ama bitti o ümitler şu an itibariyle canınız saolsun sizlik bişey yok

    YanıtlaSil
  6. ben dedim bole oyuncalarla anlaşşmak zor ama olsun fcn ekibi size guvencimiz tam ama bizi yeni isimler hakkında bilgilendirirmisiniz

    YanıtlaSil
  7. Şu saatten sonra gelecek oyuncudan pek bi hayır beklemek doğru olmaz.

    Yazdığnız açıklama içinde teşekkür ederiz. Elbette sizin bir suçunuz yok. Cebinizden para verip bu transferleri sonlandırmak elinizde değil.

    Yönetim başarısızdır tek kelime ile. 3 - 5 milyon dolar kaynak bulup ödenmesi gereken para ödenemiyor ise bu yönetimin acizliğidir. Bugün hangi bankaya gitseniz (GALATASARAY olarak söylüyorum) 3 - 5 milyon dolar kredi alabilirsiniz. Sonuçta küçük bir işletme değilsiniz. Herşeye rağmen geçmiş olsun. Yönetime de teşükkür ederiz bizi bu duruma düşürdüğü için.

    YanıtlaSil
  8. @ SDA

    Görüşülüyordur hala ne olacak. 2 ay uğraştığı transferi bitiremeyen yönetim neyi bitirecek? :)

    YanıtlaSil
  9. Eminim tepkiler olacaktır. Ama bunun sebebi sizin yanıltıcı bilgi vermenizden çok bu transferin yatmış olmasından kaynaklanıcak. Alıştırdık kendimizi Rosicky ve Ledesma transfesine. Ayhan, Barış,Mustafa Sarp üçlüsünden kurtulcağımız için o kadar heveslenmiştikki. Yeni transfer olmazsa bu orta sahayla yola devam etmek zorunda kalıcaz ve hiç sanmıyorum şu saatden sonra düzgün bir transfer de yapılabilsin. Sonra başarısız diye Rijkaard'ı da göndeririz. Kulüp çok zaman kaybetti sanıyorum bu 2 isim üzerinde ve bir sezonu harcamış olabiliriz.

    YanıtlaSil
  10. EE transferler ne zaman yapılacak 3 oyuncu gelecek ne zaman gelecek onunla ilgili de bilgi verseydiniz... millete makara olduk rosicky dedik ledesma dedik... feenrden beter olduk...

    YanıtlaSil
  11. jan polak ,cheyrou ve babtista bu haberler dgrumu bu soruma cvp istiyorummm

    YanıtlaSil
  12. Bundan sonra kesin bitti diye haber yapmak yerine, teminatlar verilmiş ve anlaşılmış da olsa "Dedikodu: Rosicky Cimbom'a Doğru" gibi yzın bari haberlerinizi de ümitlenmeyelim biz de boşuna. En azından dedikodu olduğundan içimiz rahat etmesin. Bu sezondan da zerre umut kalmadı artık, Polak'ı alacaklarsa istifa etsinler bi zahmet

    YanıtlaSil
  13. burdan acaba sıcak parada mı problem var diyen arkadaslara bu transferin elanoyla bi ilgisi yok bitti diyen de sizdiniz unutmayın ne yazdıgınızı!! o kadar transfer yapıldı elanonun satısı mı engel olmus bu transfere?? olaylar sonradan nasıl böyle degisiyo anlamam..gs yönetimine de yazıklar olsn fcn ekibine de .. cok merak edşyorm yorumları yayımlayıp yayımlamayacagınızı..laf atıp duruyordunuz gelmeyecek diyenler....

    YanıtlaSil
  14. şu anda kimlerle görüşülüyor isim vermeseniz bile ledesma veya rosicky ayarındamıdır(ben böyle birşey beklemiyorum sezgin saolsun) yoksa elimizdekilerden (sarp barış ayhan) farksızmı.farksızsa alınmasın emre colak cumhura sans verilsin. zaten sezon başladı gelse bile 1 ay gerekir adepte olması için.

    YanıtlaSil
  15. Daha önce de söylediğim gibi Rosicky,Ledesma,Baptista,x,y... onlar gelmeyince Galatasaray büyüklüğünden hiçbişey kaybetmez. Transfere bağlı taraftar olmamak lazım. Rijkaard'a,Kaptanımıza,Formasının hakkını veren futbolcuarımıza güveniyorum ve soruyorum. Hafta sonu ligler başlıyo. Biz yine stadlara koşup armamız için avaz avaz bağırmicak mıyız? Transfer olmaz,kulüp kötü yönetilir,şu olur bu olur Adnanlar gider ama Galatasaray baki kalır.
    FCN için; Galatasaray adına yapılan her iş kutsaldır. Galatasaray için,Galatasaray taraftarı için çalışmak büyük bi iştir. Büyük gazetelerin ulaşamadığı bilgilere ulaştığınız için sizleri tebrik ediyorum. Sonuçta parasızlığımızın sizle hiçbir ilgisi yok. Size son olarak benden bir tavsiye. Transfere bağlı taraftara kimse hesap vermek zorunda değildir. Sizde değilsiniz. İşinize sadık kalın..

    YanıtlaSil
  16. Artık ozaman sizden yeni isimleri bekliyoruz ve sizce bizi tatmin edecek transferler yapılacak mı?

    YanıtlaSil
  17. polak ve cheyrou isimleri geçiyor ne kadar doğrudur bilemem fakat onlara para vereceklerine mustafa sarp la devam etsinler ben razıyım en azından adam savaşıyor

    YanıtlaSil
  18. sizin burada kusurunuz yok ben sadece tsn denen dengesizlere mahcup olucaksınız diye üzüldüm ve bu ramazan günü oruç başıma vurdu. bu nasıl bir zihniyettir ya elanoyu satıcaz diyerek teminat gösterip adamların parasını yatırmamak. daha önce ribery deki saçmalıktan ne farkı var bu olayın.demekki zihniyet hiç değişmedi yönetimde!!! yokmu ceplerinde 4-5 milyon dolar?versinler elano satılınca alsınlar tekrar parayı.böyle bu şekilde bende yaparım yöneticlik ne varki bunda? yazık yazık utanıyorum böyle adnan sezgin gibi zavallı bir yönetimiz olduğu için.Adnan başkanda gözümde ki değerini kaybetti yeter artık...

    YanıtlaSil
  19. türkiyeyi çözemiyo yabancılar :) türklerde yetersiz.

    http://guvercintr.net/videoara.php?s=mourinho&sa.x=0&sa.y=0

    YanıtlaSil
  20. Normaldir böyle bir transfer yönetimi olduktan sonra.Daha Abdurrahim Albayrak da geçemedi galiba bu işler uğraşmak için.Haldun Üstünel olsa idi hepsini önce kiralık falan filan diye bir şekilde hallederdi.Bunlar biz hallettik durumu diye etrafta böbürlenenler ordusu oldukları için ve her şeyi ve herkesi kendi dünyalarının etrafında dönüyor sandıkları ve kesin beklerler bizi diye düşündükleri için sizide yanılttılar.Sizin yanlış yaptığınız bir durum yok sağlık olsun.

    Şu anda olabilecek transferleri tahmin etmek o kadar zor değil ama onda da 3 e 5 e bakarlarsa onlarda kaçar. 2 kişi gelir,uzatmazlarsa eğer Baptista ve uzatsalarda uzatmasalar da Jan Polak çünkü daha iyi bir teklif bulamaz. 3. transfer olmaz,Ocak ayında düşünürüz derler ya da bir kaleci ile konuşurlar.Hazır madem transferler yattı bir stoperle görüşseler daha iyi olur kanaatindeyim çünkü orada alternatif az ve Servet'e güvenmiyorum.

    Baptista da büyük ihtimal ben sizi mi bekleyeceğim diyeceği için bu sene yıldız beklemeyin.Altidore konusu ise eğer alırlarsa oyuncu dünden razı zaten. Ama bizden başka isteyen kulupler anca transfer etmekten vazgeçerse biz bu politika ile onu getirebiliriz.

    Çalışmalırınıza aynen devam edin.

    Ama size benden ufak bir tavsiye.

    Bu transfer politikası değişene kadar ya da Adnan Sezgin'in yanına güçlü biri gelene kadar transferlerden anlayan, haberlerinizi şu şekilde yapıp okuyucularınızı bilgilendirin.Size inananları mahrum bırakmayın.

    Sadece deyin ki bir duyum aldığınızda şu kişilerle görüşülüyor,transferleri bu aşamaya geldi ama sonu nasıl biter bilemeyiz.

    Ben zaten buraya girdiğimden beri Adnan Sezgin'i bildiğimden haberlerinize o açıdan baktım,belki okudunuz mu bilmiyorum,hepsiniz sonunda olmayacaksa da olmasın yazdım.

    Galatasaray'a yakışmayacak bir ismin bu görevde bulunması ne kadar doğru bilemiyorum.Sağlık ekibini değiştirdiler işlerini iyi yapamıyorlar ya da spekülasyonlar arttı diye. Bu bir iş akdidir.Adnan Sezgin'i de benim diyen bir başkanın göndermesi lazım,kusura bakma sana güvendim Haldun'u bile çiğnedim ama görevini yapamadın sana yeni çalışma hayatında başarılar dilerim diyerek.

    YanıtlaSil
  21. Açıkçası transferler gelseydi çok iyi olurdu ama sonuçta eşi benzeri olmayan topçuda değiller fakat adnan sezginin bundan sonra çok da ii bir transfer yapabileceğini sanmıyorum yani elanonun 10milyona satılıp rosickynin alınması elanonın aldığı yıllık ücrette hesaba katılınca o transferden 12milyona yaklaşan bi bonservis anlamına geliyor. Ne yazık ki artık transferleri merakla beklemiyorum bu mantaliteyle iş yapan adamlar avrupanın orta sınıf oyuncularını ancak takıma kazandırabilirler onuda yıldız diye önümüze koyup stadı doldurmamızı isteyecekler. Ben artık bu adnan sezginden sıkıldım. Nerede o haldunlu günler....

    YanıtlaSil
  22. Topal ve Keita transferlerinden 14 milyon kazandık ve sadece 7.5 milyonunu harcadık. Kalan 6.5 ile Ledesma alınabilirdi. Elano'nun satışıyla ilgili olması bu açıdan saçma, ki ilgisi yok kesin geldi diyen de sizdiniz yine.

    Transfere bağlı taraftar değiliz, komik komik yorumlar yapmayın. Bu transferler kesin bitti diye net konuştular, transferlerin yattığını söyleyen her kesime GS düşmanı dediler. Sonund atransferler yattı, umutlarımız havada kaldı. GS sevgimiz asla azalmadı azalmaz ama bizi böyle hayalkırıklığına uğrattıkları için FCN bloga kızmaya hakkımız var diye düşünüyorum. %90 Galatasaray'da dersin, Elano'nu nsatışı bekleniyor dersin biz de ona göre bekleriz. Kesin diyince ve gerçekleşmeyince kızmaya hakkımız var.

    Ayrıca dediğim gibi 6.5 milyon euro girdi kasaya, Ülker'le yeni sponsorluk oldu Aile Tribünü için, oradan da 2.5 geldi etti 9 milyon euro. 9 milyon euro ile şu transferlerden bir tanesi kesin yapılırdı. Elano bahanesi olamaz. Bahanesi Elano'ysa bu 9 milyon euro nereye gitti, neden transfere ayrılmadı bunun açıklamasını yapmalı yönetim

    YanıtlaSil
  23. Yılların iş adamı ADNAN POLAT 5 milyon dolar kaynağını takıma yatıramıyor ise yazıklar olsun.

    YanıtlaSil
  24. Sevgili Ege,

    Bahsettiğin rakamlar NAKİT olarak girmedi kasaya. Hepsi taksit olarak girdi, daha evel bu konuda açıklamalarımız olmuştu. Valencia'dan gelen para 5 taksit, Keita'dan gelen para 2 taksit, Ülker'den gelen para stadın aktif olmasıyla gelecek vs.vs.vs.vs.

    Kimse daha aktif olmayan stadyum için nakit para ödemez, peşinat öder.

    YanıtlaSil
  25. kusura bakmayın ama böyle yönetimin allah belasını versin be kardeşim..sen 50 bin kişilik stadı bu taraftar barışı mı sarpı mı yoksa ayhanı mı izlemek için dolduracak..belki de aykutu izlemek için o da olmadı serdar özkanı izlemek için doldururuz 50 bin kişi o stadı ne dersiniz!!!!size gelince keşke bu kadar net konuşmasaydınız da gelmeyeceklerini öğrenmek bizim için bu kadar büyük yıkım olmasaydı.eğr orta sahada öyle bir 3 lümüz olsaydı a.ligini kazanmak bizim için imkansız olmazdı ama bu kadro grupları geçse sonrası nolcak..ben söyliyim koca bi HİÇ..bu kadro ne ligi kazanır ne avrupada başarı getirir ne de t.kupasını kazanır..yine bize hüsran var bu sene..aslantepeye kombine kesin alıcaktım hatta rosicky için formayı siparişini bile açıklandığı gün verecektim ama artık yönetim nah forma satar aslantepeyi de nah doldurur bir tek fener maçında dolar orası..bu kadroya o bile fazla ama ne diyelim...

    YanıtlaSil
  26. GS transferlrerle büyümez ama yönetim taraftara olan tavrıyla büyür yada küçülür..bize transfer olmayacak deselredi sonuna kadar desteklerdik çunku biz Galatasaraylıyız ama bi ton oyuncu satılıp sonra 5 yabancı alacagız denilip süreyi de bu kadar uzatıp gidip sacma sapan adamlar alınırsa bü yönetimin beceriksizligidir!! adnan sezginle birsey olmayacagı cok belli iken ona uyan baskanımıza yazıklar olsun!! transfer basarıyı garantilemez ama bu yapılan tavır basarısızlıgı tetikler ..eger transfer olmayacaksa adam akıllı takım ruhu olusturulmaya calısılır..transfer yapacagız denmez..her takım yeni oyuncular alırken biz gücümüzden cok sey kaybettik..bu sene ardaya yazık olacak bu yonetm yuzunden basarısızlık hep ardaya patlıyo tüm yük onun üzernde..seneye inşallah birseyler degisir..

    YanıtlaSil
  27. Sayin fcn bu yonetim 2 senedir basarili olamadi sportif anlamda. Halen sakarlik yapiyorlar ve hic birsey olmamis gibi davraniyorlar. ne yapmaya calisiyorlar?

    YanıtlaSil
  28. tt arena loca ve vip koltuklarının neredeyse tümü satıldı.oradan gelecek para hani şirket birleşmesinde kullanılacaktı?kullanılmadıysa nerede o para?neden o laf edilmesine rağmen bi de gidilip 70 milyona kredi alındı?

    YanıtlaSil
  29. Tamam FCN güzel açıklamışsınız da biz niye transferde nakit veriyoruz o zaman? Adnan Sezgin bu kadar çünkü, yetersiz bir yönetici. Haldun Üstünel olsa o taksitleri teminat gösterir, takstiler geldi mi direk size havale der o adamları da taksitle getirirdi.

    Ha bir de arkadaşın da dediği gibi Elano'yla alakası yok bu transferlerin diye bir açıklamanız var, ben de hatırlıyorum o yorumu okuduğumu. Şu anda kaldırılmış haberlerin yorumlarında olabilir. Ama bari onu demeseydiniz. Size güvendik ve şimdi üzgünüz. Siz de üzgünsünüz anlıyorum, saygı da duyuyorum ama lütfen bundan sonra kesin bitti demeyin transferler için. Sonra hepimiz 2 kat üzülüyoruz

    YanıtlaSil
  30. Semih'ten sonra bu ikinci fiyasko oldu.
    Açık konuşmak gerekirse bu kadar güvendiğim bloga artık eskisi gibi güvenmeyeceğim.

    YanıtlaSil
  31. Sevgili Metehan,

    Maddi konuların hesabını biz burada veremeyiz. O konularda ki hesabı yönetim divan kuruluna verir.

    YanıtlaSil
  32. Işın Çelebi cnbc'e çıkıp Hollanda Halk Banka'sından 70 m euro kredi aldık 40'ı birleşme için kulladık 30'u duruyor dedi. Nasıl para yok anlamadım?

    YanıtlaSil
  33. Bugune kadar ki tüm gelişmeler ve yaşanan hayal kırıklıklarının tek bir sorumlusu var. YÖNETİM ve özellikle Adnan Sezgin.

    Artık bu saatten sonra Messi yi bile getirseler bu orta saha kurgusu ile faydası olmaz. Ayrıca gelecek transferin takıma alışması, birbirlerini tanımaları vb haftalar sürecektir. Yani açıkçası bu yıl başarılı olursak biraz sürpriz olur.

    Diğer yandan taraftar olarak yapmamız gereken çok önemli bir görev var. İlk maçtan itibaren ve her maçta 5-10 dakika başta Adan Sezgin olmak üzere yönetim aleyhine uyarıcı pankart ve tezahuratlar yaparak olan biten herşeyin farkında olduğumuzu ve günü gelince veya çok yakında hatalı olanların belli bedelleri ödemek zorunda olacaklarını net olarak ifade etmektir.

    Bu yapılmazsa aynı hüsran önümüzdeki yıllarda da devam edecektir. Meydanın boş olmadığını ve istedikleri gibi, keyiflerine göre bir klubü, hele hele GALATSARAY klubünü yönetemeyeceklerini taraftar olarak net biçimde bildirmemiz gerekiyor.

    Saygılarımla,

    YanıtlaSil
  34. Bırakın allah aşkına bugüne kadar kimler geldi kimler geçti. Ben bilmiyomuyum Rosicky gelince Türk futbolu için büyük kazanç olacağını. Ama açıkça söyliyim ben bu işe farklı açıdan bakıyorum. Onu al bunu al milyon eurolar öde böyle başarı gelmez. Geçen seneki kadro kötümüydü? Kupamız varmı? City'nin kupası varmı? Uefayı kaldırdığımızda iskeletimiz Bülent Korkmazdı,Arif Erdemdi,Hakan Şükürdü.. Önce kafaların değişmesi lazım. Üreteceksin, ondan sonra alıcaksın yıldızını. Bende isterim Rosicky'i Ledesma'yı ama şunun altını bi kez daha vurgulayayım 1 eylülden sonra susan taraftar istemiyoruz

    YanıtlaSil
  35. ben size bi şey sormuyorum zaten (= bulsam soracam onlara soracam.durmadan görüşme halindeler durmadan hayal satıyıorlar millete 3 adam gelecek dendi başkan çıkmış dün 1 adam alırız belki diyor.haldunu niye yedin aynı sistem devam edecekti madem diye kimse sormuyor.hani nerede futbolda profesyonelleşme?adnan sezginle mi olacak o iş?adnan polat sabah akşam dua etsin,hacca gitsin bu takım şampiyon olsun diye yoksa 2 yıldır yaptıkları kellesini tek hamlede almaya yeter de artar bile...

    YanıtlaSil
  36. bu saatten snra yapacakları transferlerden hiç bi fayda gelmez fcn blog ekibide sorulara cvp vermıosunuz hani transferler hakkında bilgilendirin bizi

    YanıtlaSil
  37. Aslında yönetime bu sene hiç karışmayacan al bu takımı şampiyon yap diyecen. Şampiyon yapamazsa istifa edip gisin.
    Camiamızın içinden gelen futbolcular bile bu yönetime karşı. Yaptıkları kurumsal anlamda iyi ama sportif başarı yok. Kurumsal anlamda kazanılan paraları sportif anlama dönüştürememekte ayrı bir marifet.

    YanıtlaSil
  38. Hiç şaşırmadım.Biz sadece Haldun Üstünel sayesinde birkaç yıldız görmüştük bu takımda.O da istifa ettirildiğine göre eski tas eski hamam herşey.Carrusca gibi Almaguer gibi Horwath,Spear gibi yabancıları izlemeye devam ederiz bunda sonra da.

    @ FCN

    size de bi önerim olacak.Hersene benzer sıkıntılar yaşanıyo bu blog da.Geçen sene Sercan için falan da olmuştu bu muhabbetler.Bence bir daha ki transfer döneminde o bitti bu bitti diye yazamak yerine görüşmelerin devam ettiği oyuncular diye bi başlıkta yayınlarsanız hem siz hem de okurlar için daha faydalı olur diye düşünüyorum.

    Eğer transfer yapılmazsa takımımızın ilk 10 hafta da kaç puan toplayacağını merak ediyorum.Ayrıca lig sonunda UEFA'ya katılabilecekmiyiz acaba?Hangi derbi yi kazanacağız? gibi sorularda geliyor benim aklıma.

    Geçen gün bir çok yerde Galatasaray'ın bu sezon 16,5 milyon euro transfer geliri olduğunu yazıyorlardı.Hala sıcak para için neden Elano satılmaya çalışıyor anlamıyorum.Sen önce bu gelen parayla Rosicky ve Ledesma transferlerini bitirseydin Elano'yu satmak için elin daha güçlü olurdu.Yani tok satıcı olurdun.Pino'yu da en son ihtiyacım olurmu diye düşünüp alırdın böylece.Zaten sakat adam 20 maç oynasın bu sene kabulüm ben..Yazın çok yazık...

    YanıtlaSil
  39. Sağlık olsun.Biz Inamoto'ları Orhan Ak'ları görmüş bir nesiliz alışığız böyle şeylere.Jan Polak ve benzeri türden bir kazmayla ihtiyaçlarımızı gideririz artık.

    Rijkaard da bu süper(!) kadroyla devre arasını göremez herhalde.Ne oyunu yönlendiren bir ortasaha var ne de pozisyon bilgisi ve dikine pas yeteneği olan adam var.Sarp-Barış-Ayhan kazma triosuyla ömür törpüsü gibi bir sezon bizleri bekliyor.Emeği geçen Adnan Sezgin Mehmet Helvacı muadilinde ne kadar gereksiz yönetici varsa hepsini tek tek tebrik ediyorum.Başarılarının devamını diliyorum.Bir de zengin bir adamın gelip yönetimi devirmesini diliyorum.Artık transferler hazırlık dönemine yetişicek şekilde iyi oyuncular alabilen bir yönetim gelsin.Ne Guti istedik ne Quaresma bir Rosicky'yi bile alamıyorlarsa hiç transfer yapmasınlar.Masrafa gerek yok.

    Neyse Adnan Sezgin Carusca tipi birilerini çıkarır son gün önümüze.

    Hiçbir beklentim kalmadı bu kadrodan.İlk 5'e girelim bari hiç yoktan UEFA'ya gideriz.

    Bir de Emre Çolak'ı bari yetiştirebilsek belki o ortasaha sorununu çözebilir.Neyse umarım Bucaspor'u geçebiliriz sıralamada.

    YanıtlaSil
  40. Şununda altını çizmek lazım. Bu sene Futbol A.Ş ile Sportif A.Ş nin birlesmesini bi kenara koyalım yaşananlar sürpriz değil. Adnan Sezgin'e güvenenler var mıydı aranızda? Açıkçası ben o iş başı yapınca Ali Lukunkulu günlere merhaba dedim

    YanıtlaSil
  41. Bugünden itibaren ne GS tv ye ne Lig TV ye para vermek mantıklı olmaz. GS Bonus kartımı da iptal ettiriyorum.

    Hayırlı uğurlu olsun.

    YanıtlaSil
  42. FCN sonuna kadar yanındayız. Siz bizleri bilgilendirmek için bu zahmetlere giriyorsunuz. Tek sorumlusu varsa o da yönetim. Pişmanlık duygusu duymayın . Siz işinizi en iyi şekilde yapıyorsunuz. Sonuna kadar devam.

    YanıtlaSil
  43. Para nakit olarak gelmedi de biz de zaten nakit olarak ödemiyoruz. Keita'nın ilk taksidi 4 milyon euro olarak geldi. Mehmet'ten de 1 geldi diyelim.Üstelik bunların üstüne Emre ve Uğur da gitti. Cana ve Pino'nun da ilk taksitleri en fazla 3 milyon edeceğine göre geriye iki oyuncunun birinin ilk taksidi için yeterli para kalıyor. Tabi bir de transfer için ayrılan bütçe yok mu bu takımda illa satılarak mı oyuncu alınacak? Ordan da bütçe ayrıldığını düşünsek iki oyuncu da şu an GS formasını giymiş olmalıydı.

    YanıtlaSil
  44. buradan aldığım haberle arkadaşımla iddaya girmiştim yemeğine transfer yatınca kaybettik :D canınız sağolsun yanlış bir haber şimdiye kadar yaptığınız onlarca doğru haberi gölgelemez bizim adresimiz yine her zaman burası olacak.

    YanıtlaSil
  45. Rijkaard daha ne yapsın. Olmuş Ağustos 15 sen daha transfer yapacan. Adam diyo buralarda açık var oyuncu alın diyo. 15 günde artık İnamoto'lar mı Barusso'lar mı gelir bilmem. Transferin Dünya Kupası'ndan 15 gün sonraya kadar bitmesi gerekirdi. Ne yapıyor bu yönetim uyuyor mu?

    YanıtlaSil
  46. Bu mesajı muhtemelen yayınlayamayacaksın,zaten anladığım kadarıyla politikana da karşı.
    Sen burada bir sürü adama artistlik yaptın,yok açıklanınca görüşücez vs şeklinde şimdi ne yüzle hala buradasın onu anlamıyorum.
    Adamsan en azından transfer haberi vermeyi bırakırsın blog'u blog olarak kullanmaya başlarsın. Spor haberlerini okumak iyiydi,oturup okuyorduk ama transferde bu kadar ağır bi rezaletten sonra bunu yapmaya devam edersen reklam için yaptığın belli olur.
    Şu yaptığınız açıklamalarla scoutgs'de fcn blog'da muhtemelen bütün medyanın tanıdığı her gün check ettiği internet siteleri haline geldi ve sen bugün çıkmış olmadık sebeplerden transferler yattı ön anlaşmalar vardı diyorsun.
    Ön anlaşmaların bozulduğu taktirde tazminat ödenmesini gerektiren maddeleri vardır.
    Rosicky ile ön anlaşma yaptıysan ve bütün sıkıntın 2M euro peşinatsa o parayı bulur Galatasaray yönetimi,bulamıyorsa defolsun gitsin zaten. A Albayrak'a söyleseler o bile çıkarır verirdi cebinden ki bu ülkede/dünyada bankalar var. Keita'dan alıcağın parayı teminat gösterir, bankadan çekersin kredini az bi fark verirsin bankaya da olur biter.
    Bunu yapmadıysa ön anlaşma yoktur görüşme olmuştur sonuçsuz kalmıştır siz de kaynağınız tarafından keklendiniz yada kendiniz uydurdunuz bu haberleri.
    Neyse lafın özü bir daha transfer haberi vericekseniz de adam gibi verin kesin diyip de bu kadar adamı heyecanlandırıp sonra biz de taraftarız diye fakir edebiyatına kaçmayın.

    YanıtlaSil
  47. İnsanların hiçbir şey olmamış gibi yorum yaptığını görünce şaşırdım. FCN Blog, basın kuruluşlarıyla, turkspor.net ile dalga geçerken yazdıklarının sallama, hayal ürünü olduğunu söylerken şimdi kendileri aynı duruma düştü.
    Stoch transferinden sonra kesin olarak anlaşılmadan açıklama yapmayacağınızı söylemiştiniz. Tomas Rosicky ayarında bir profesyonel futbolcunun Galatasarayla kesin olarak anlaştıktan sonra, Arsene Wenger' den süre garantisi alip cayması akla yatkın gelmiyor.
    Ntvspor'un Rosicky'nin menajeriyle görüştük haberini ses kaydı yok diyerek yalanladınız. Peki şu anki durumda sizin teminatlar yatmadı o yüzden olmadı açıklamanıza nasıl inanacağız. Önceki günlerde Elano'nun gitmesiyle gelecek paranın bir etken olmadğını da hatırlarsanız söylemiştiniz.
    Son olarak bizim sevdamız armaya ve renklere diyerek sizi eleştirenleri transfer sevladızı olarak tanımlamanız doğru deği. Bilmem farkında mısınız ama günlerdir saat başı buraya girip gelişme var mı diye bekleyen herkes en az sizin kadar Galatasaraylı.
    Saygılar

    YanıtlaSil
  48. bu sene ilk 5e girersek dua edelim anadolu takımları deli gibi oynuyo servet ayhan barıs aydınlarla olmaz bu işler yönetimm

    YanıtlaSil
  49. Açıklama için teşekkürler.. İlla herşey transferle olmuyor. Ama bu trasnferler olsaydı herşey bugünkünden daha iyi olurdu.. Bakın Galatasaray'ın geçen seneki kadrosundan bile eksiği var şuanda.. Keita gitti yerine geldi Serdar Özkan. Topal gitti geldi Cana.. Ve orta saha kaldı Ayhan'a, Barış'a. Peki yazık değil mi bu Galatasaray'a ve taraftarına..? Be Adnan's takımı görmüyor musunuz bu hoca, bu kadro geçen sene yeterli değildi.. Bu takım oldu zorla üçüncü.. Bu sizlere göre başarımıdır da bu takıma takviye yapmıyosunuz ? Allah verede alırlar şimdi Polak, Grella vs. o zaman siz görün.. Elano'dan kurtulamadılar, bunlardan kurtulmak için yeni bir ekip kurulur Galatasaray'da transfer komitesine.. Almaya değil satmaya çıktık sloganıyla..! Zaten bu tablo bana bir kaç sene öncesinden tanıdık geliyor.. O zamanda başrolde Adnan Sezgin ve Inamoto vardı bakalım bu sene Syn. Sezgin'in yanında ki son dakka gölüyle gelen artisimiz kim olacak.. ??

    YanıtlaSil
  50. cok sacma acıklamıssın 2 mılyon dolarmı bulamadı gs sen dedın zaten elanoyla alakası yok transferlerın ben zaten hıc ınanmadım ledesmanın ıntere gıttıgı hakkındada yorum yapmıstım burda sıze degıl yonetıme ınanmıyorum bu yonetımle hıc bısey olmaz da zaten ayıptır ya koskoca gs lıg basladı takımı kuramadı bole bı kadroyla rıjkaard olsa ne olucak adam mucıze yaratıcak degılya yazıklar olsun barısla ayhan oynar artık ayıptır ya

    YanıtlaSil
  51. Ne güzel iddiaya girmiştim arkadaşla Rosicky forması kazanacağım diye seviniyordum :)
    Şaka bir yana gerçekten transfer bu şekilde geliştiyse vay halimize.Zaten hali hazırda sene başındaki Stoch vakası var, yanlış hatırlamıyorsam o da ufak bir miktar fark yüzünden olmamıştı.
    Ben artık bu yönetime güvenmiyorum, Haldun abi olayı zaten adnan polata karşı olan tüm sevgimi bitirmişti.Yetmezmiş gibi Adnan sezgine verildi yetki.Stad yapılıyor ama 50 bin kişi stada gidip birbirini mi eğlendirecek? yani en olmadı keita kalsaydı ben ona da razıydım.

    Karşımızda Beşiktaş gibi bir örnek var, Yıldırım Demirören kötü yönetiyordu, taraftar bildiğiniz gibi ağır tepkiler gösterdi(küfürlü olanlara tabi ki karşıyım).Şimdi bjk bence daha olumlu adımlar atıyor.

    Evet bizim sevgimiz renklere ama bu renklere iyi hizmet verenleri desteklemeli hizmet veremeyenleri eleştirmeliyiz bu da taraftar olarak bizim görevimiz.Adnan Polat medya önünde büyük konuşmayı biliyor ama icraat olarak ne yazık ki o denli iyi değil.
    En çok üzüleceğim olay ise olası bir başarısızlıkta faturanın rijkaarda kesilecek olması.Şu saatten sonra zaten kaliteli oyuncu satmaz takımlar ki alınan adamı uyumu vesaire derken 2 ay geçer.

    Tebrikler Adnanlar içimdeki hevesi kırdığınız için.

    YanıtlaSil
  52. terim boşta (= bu kadroyla ilerleyemez rıjkaard istese de yapamaz.berbat bi hoca olduğu için değil.bu kadro ya lucescu gibi azdan öz çıkartan bi hocayla yada terim tarzı motivasyonla işi götüren bi hocayla ilerleyebilir eğer adam almayacaklarsa rıjkaardla kötü ayrılmamak için bu gün yollarım ben olsam rıjkaardı.adama yazık 5. hafta sonunda taraftar yönetime değil direkt rıjkaarda istifa diye bağıracak kii zaten o yüzden tutuyorlar şuan başta haldun gibi yeni kurban belirlendi bile.akıllarında başka bi hoca olduğundan adım gibi eminim...

    YanıtlaSil
  53. bunların yapcagı bellı ya alcaklar 30 yasındaki polakı bıtırcekler transferi sonrada ocak ayında stat acılışı için bi yaşlı oyuncu daha gelcek bole ligin ortalarında bitircez ligi hiç birşey demiyorum zevk bırakmadılar zevk insanda

    YanıtlaSil
  54. Elano'nun durumu ne olacak peki? Orta saha alamamışken onuda satacakmıyız?

    YanıtlaSil
  55. 3 tane yeteneksiz vardı biri gitti,kalan 2 tane de gitsin.bu ne ya!!!millet quresma,guti,niang,stoch alıyo biz cana gibi pino gibi isimleri.üstelik biri geldiği gibi sakatlandı.böle yönetimin allah belasını versin

    YanıtlaSil
  56. FCN Blog, keske olmasaydi diyorum. Öncelikle tesekkürler, hem rosicky ve ledesma haberleri icin, hem Kewell, Baros vs vs haberleri icin.

    Yinede hep kendime sormusumdur, GS websitesi resmi yayin organidir, neden ilk haberi baskalarina braksinlar, neden size söyleyip, kendi sitelerinde önce duyurmasinlar.

    FCN Blogu yeni tanidigimda stratejik olarak nedir dedim kendime? GSin alt kurumu musunuz? Websitenin bir blogumuzunuz diye (hakaret olarak algilamayin lütfen). Mesela cogu zaman yönetimi elestirmezdiniz, ve herzaman transfer zor, sabir, Adnan Sezgin isin kurtudur dediniz. Eminim bunu inanarak söylediniz ama iste tam bu konuda sizin posizyonunur nedir? Serbestseniz hem Adnanlari hem yönetimi, herkezi elestirirsiniz, eger serbest degilseniz bunlari yapamazsiniz.

    Rosicky ve Ledesma da ön anlasma varsa, ve iki futbolcu da evet dediyse, kesinlikle bu bir yönetim faciasidir. Adamlar milyar dolarlik sirket yönetiyorlar, düsünün bir insa projesinin parasini yatirmadilar, nolur? Neden ayni adamlar bunu fotbolda yapmiyor? Tamam hepsi akillidir, bu isi biliyorlar diyoruz... Ama söyle bir durum var: Yahu hem Lazio hemde Arsenal senin parani bekliycek, ama sen Elanodan parayi pesin mi alacaksin? Bu nasil bir düsünce, nasil bir planlamadir?

    Herneyse, hepimize gecmis olsun. Evet Galatasarayliyiz, ama heryerde hava atmasinlar, GS Bonusmus, GS suymus buymus... TT Arena bilmem ne. GS her kupada en üst seviyeye oynuyorsa, ozaman yöneticiside üst düzey yönetici olmali!

    YanıtlaSil
  57. Nasıl olur da "kesin" diye bir tabir kullanırsınız anlamış değilim? "kesin" sözcüğünün türkçe anlamını mı bilmiyorsunuz? hit mi arttırmaya çalışıyorsunuz?

    YanıtlaSil
  58. yok abi transferler bugün geliyor bizlen kafa bulmayin ya :)

    YanıtlaSil
  59. Öncelikle Yönetim artık dibe vurmuştur bu işte sorumlulugun Büyüğü onlardadır AMA
    işte büyük bir AMA var FCN olarak SAZAN HABER YAPIP MİLLETİ AĞINIZA DÜŞÜRÜP DALGA GEÇMESİNİ BİLİYORSUNUZ.

    BU HABERLERİ GİRDİĞİNİZDEDE SOYLEMİŞTİM BU İŞTE SORUN ÇIKARSA BU İŞİN ALTINDA BU SAATTEN SONRA NE FCN NEDE scoutGS kalkamaz diye size kimse bukadar kesin konuşun demiyor size kimse elanoyla ilgili mi denildiğinde alakası yok gibi cevaplar verin demiyor size eleştiri geldiğinde gerçekleştiğinde görürsünüz tarzı haberler yapın demiyor
    Kendiniz bu olayı bu duruma getirdiniz tepkilerden korunmak içinde böyle saçma bi yazıda olmaz
    Transferin olup olmaması değil olay sizin bu haberleri yapma yayma ve tartışma uslubunuz neyse daha fazla uzatmaya gerek yok ama sakın yarın öbürgün olduya kazayla ledesma veya rosicky gelirse biz demiştik demeyin sakın...

    YanıtlaSil
  60. 1 odemeyi yapamiyorlarsa biraksinlar abi bu isleri.Gecen sezon hocamiz resmen bagri bagri soyledi kaliteli oyuncular lazim. bizimkiler neler yapiyo. inanilir gibi degil bunlar taraftarla daglami geciyorlar?

    YanıtlaSil
  61. Bunlar danışıklı dövüş hiç birisine inanmayın.Transferin yapılmayacağı aylar öncesinden belliydi.Haldun Üstünel buna karşı çıktığından gönderildi.FCN'ida taraftarı oyalamak için kullandılar yalan haberlerle.Elanoyuda şimdi satıp parayı cebe atarlar, cevap olarakda koşullar anca sağlanabildi derler :)

    YanıtlaSil
  62. tamam sizi transferin olmaması konusunda suçlamak yersiz olacaktır.bu kouya diyecek bişeyim yok.amma velakin transfer kesin bitti camiamıza hayırlı uğurlu olsun bu transferlerin elanonun satılmasıyla kesinlikle bi ilgisi yoktur gibi yazıları yazdıktan sonra bugün ki açıklamanızın sonuna da ne transfere ne bilete aşkımız renklere diye yazınızı bitirerek insanları can evinden vurmaya çalışmanızı suçlarım.ve artık bende bu haberlerin arkasında günlerce büyük bir özgüvenle hit uğruna durduğunuzu düşünenlerdenim.
    yönetime gelince şu anda fenerbahçeninde transfer yapmamış olması bizim taraftarlarımıznda transfer konusunda biraz yumuşak kalmaları ve kalplerinin pek fazla kırılmamış olmasını sağlıyor ama fenerbahçe de ses getirecek bir transfer yaptıktan sonra taraftarımızın burukluğunu o zaman tahmin edemiyorum.bunu kendi hissedeceklerime dayanarak söylüyorum.kadro inanın ki şampiyon olmaya yetecek kadrodur yeterki geçen sene son haftalarda yaptığımız bireysel hataları tekrarlamayalım.ama şunuda bilelim ki her ligin bir şampiyonu muhakak olacaktır yıldızsız shaktar ukrayna ligi, yunanistan ligi şampiyonu liglerin şampiyonlarının ne sıklıkta avrupada başarısı var ? herkese hayırlı ramazanlar diliyorum...

    YanıtlaSil
  63. GiderLeri şimdi Marsilyanın 30 yaşında ki ön liberosunu alırlar.. Sonra'da İngiltereden bir yaşlı bulurlar.. Sonra'da eğer doğruysa Altidore'u alırlar gelirler... başka ne olur ki bu yönetimden. !

    YanıtlaSil
  64. yalnız bu acıklamalarda bir tutarsızlık varsiz elano ya bağlı değil bu transferler iptal falan yok demiştiniz.bence sizin kaynağınızda br sıkıntı var gibi

    YanıtlaSil
  65. Sizi hala okumaya devam ederim ama eskisi kadar değil.
    Ve eleştirimide yapıcam. İsterseniz yayınlamazsınız.

    Çok kısa ve net: Binlerce hatta milyonları bulan insan kitlesini hayal kırıklığına uğrattınız.

    Evet suçlu yönetim olabilir, ama neye güvenerek bu kadar kesin konuşuyorsunuz.
    Neye güverenek Türkiyedeki bütün medyayı yalanlıyorsunuz.
    Şimdi o medya gülüyorlar işte size. Ellerine kozlarını verdiniz.

    "# daha kaç kere söylemek gerekiyor inanın bilmiyorum. fakat tekrar söylüyorum; rosicky ve ledesma kesin bitti, altidore'da görüşülüyor."

    twitter mesajlarınızdan sadece biri bu.

    Bilboardlara falan yazıcaktınız.

    Herkes geldi işte, FCN kesin yazdı hatta herkesi yalanladı vs diye sevindi.
    Ama şimdi?

    Olmadı bu.

    Saygılar.

    YanıtlaSil
  66. Elano satılmasa bile olacak bu transferler diye yazmıştınız ama neyse sağlık olsun. olur böyle vakalar.

    YanıtlaSil
  67. yok abi transfer bugün geliyor bizlen kafa bulmayin ya :)

    YanıtlaSil
  68. Ne diyeyim olan olmuş artık.Haldun abi;yi kaybetmekle kaybettik zaten transferleri.Artık tek temennim belki Emre ile Musa patlama yaparda Ledesma-rosicky i unuturuz.Şu saatten sonrada Bari Elanoyu elinizde tutun.Boşuna gelen para çürümesin KASADA. Fcn hakkındada konuşacak olursam şunu söylerim "YORUMSUZ".

    YanıtlaSil
  69. neymiş?

    adnan sezgin in bi taraflarını yalayacak derecede övmemeliymiş di mi...

    elano yu 10 milyon avro ya satmayacak adamın alnı karışlanmalıdır.. ne biçim bir ukalalıktır bu yahu.. dk da 2 maç oynadı diye 7 ye aldığın adama 10 veriyorlar... çüş derler adama.. verilmez mi o paraya be...

    yazık...

    YanıtlaSil
  70. Peki ya "Adnan Sezgin İstifa" diye pankart acmayan, acamayan belki de aklindan bile gecirmeyen bizlere ne demeli??

    YanıtlaSil
  71. Yönetime sövmemek bu ramazan günü elde değil...

    Bundan Sonra kiminle ilgileniyoruz ya da ilgileneceğiz bir bilginiz var mı?

    YanıtlaSil
  72. Olaya farklı yönlerden bakmak istiyorum.

    Öncelikle Ledesma-Rosicky-Altidore paketi çok olumlu karşılanmıştı.Ancak bence tek olumlu nokta Rosicky idi.Rosicky tartışılmaz bir isim ve şu an en çok ihtiyacımız olan türden bir oyuncu.Hücum yönünde eksik takımımıza yaratıcılığı ,fizik gücü ve şutları ile çok katkı sağlayabilirdi.Arda'nın ayaklarına mahkum Galatasaray hücumu muhakkak böyle bir oyuncu ile takviye edilmeli.

    Görüşlere saygılıyım ama Ledesma için buradan yapılan değerlendirmeleri cidden anlayamadım.Senelerdir Lazio'da oynayan ancak kapasitesi sınırlı bir oyuncu.Orta sahamızda yetersiz bulduğumuz oyuncularımızdan farkı yok bence.Yani gelmeyecek olması hiç bir şekilde kayıp olmayacak.Ödenmesi planlanan bonservis düşünüldüğünde ise gelmemesi olumlu bile oldu.

    Altidore için ise iyiki olmadı diyorum.Batdal alınmışken kendini kanıtlayamamış bir forvet çok lüks olurdu.Batdal'ın süresinden çalacağı düşünülürse gerçekleşmemesi hayırlı oldu bence.

    Oyuncu bazında görüşlerim böyle.Bir diğer nokta da biz şunun kararını vermeliyiz.Haldun Üstünel dönemindeki gizli şekilde yürütülen ve başarı ile sonuçlandığında hepimizi şaşırtan ama mutlu eden transferler mi olmalı;yoksa transfer olasıklarını önceden duyup onları beklemek mi olmalı?

    Bence diğer tüm branşlarda önceden olasılıklar paylaşılmalı ama özellikle decfutbolda yabancı transferler söz konusu olduğunda çok daha hassas olunmalı...

    YanıtlaSil
  73. Kimse kusura bakmasın Bu tam bir fiyasko.Kusura bakmayın burda herkes Galatasaraylı Fakir edebiyatı yapıp maval okuyorsunuz taraftara.Siz değilmiydiniz 3 5 gün önce ısrarla gelince ters çıkanlara kapak yapacağız ozaman göreceğiz gelmeyecek diyenleri diyen.Bu nasıl duyum istihbarat nasıl kesin bilgi.Siz değilmiydiniz artık kesin olarak anlaşmalar sağlanmadan açıklama yapmayacağız taraftarı heycanlandırmayacağız diyen hani nerde!Ne oldu kocaman bir yalan oldu şimdi ne farkı kaldı abuk subuk gazetelerden diğer taraflardan buranın ve ScoutGsnin.İlk ben yazdım burda transferlerin yattığını ntvspor haber başlığı altında yayınlamadınız şimdi uzunca bir yazı yazmışsınız özür diliyorsunuz.Nihayetinde transferi siz yapmıyorsunuz hak veriyorum bu tamamen yönetimin acizliği fakat burda günlerdir haberin arkasında olup okadar taraftara ettiğiniz lafların şahidiyiz.Şuada hiçbirşey olmamış gibi daha önce konuştuklarınızı unutmuş gibi davranış FCN gibi sürekli burda olduğumuz bir bloga hiç yakışmadı.Ayrıca Koskoca Kulüp teminat gösteremeyecak kadar aciz bir durumda değildir.Yönetimdeki adamların hepsinin mal varlıklarının haddi hesabı yok 2 5 milyon uromu bulamıyacaklar.Arkadaş transferlerin Elanoya baglanması diye komik birşey olamaz satacağının garantisi dahi yokken.Galatasaray nezaman transferi bir oyuncunun satışına bağlayarak yapmıştır bu zamana kadar söyleyin!Hiç bir zaman böyle birşeye kusura bakmayın kimse çocuk değil cahil taraftar değil inanmam inanmayız.Kimsede sonra yeni stadımız full dolacak ali sami yen full dolacak taraftardan destek bekliyoruz demesin.Bukadar duyarsız bir yönetim olmaz nedir bizim bu adnan sezginden çektiğimiz kardeşim.Yok uefa kriterleri yok bütçeye göre transfer yapıcaz diye diye kulübü yediniz bitirdiniz taraftarı hiçe saydınız Sen Galatasaraysın başarı için transfer yapacaksın yan gelip yatmayacaksın şuraya bak arkadaş ne halledere düştük ağlancak halimize gülüyoruz.Sezon başladı sattınız yediniz bitirdiniz yaptığınız hiçbirşey yok yönetim sınıfta kalmıştır.Bu gidişle tabi sen ne formadan gelir elde edebilirsin ne staddan gelir elde edebilirsin ne verdinki ne isteyeceksin.Acaip doluyum sürçilisan varsa affola böyle rezillik görmedim.

    YanıtlaSil
  74. şöyle bi yöntem deneyebilirsiniz, affınıza sığınırak söylüyorum sayın fcn blog galatasaray taraftarı dostum.
    ledesma galatasarayda!
    rosisky galasatarayda!

    gibi başlıklar kullanmak yerine
    ledesma ile görüşmelere başlandı!
    yada rosisky ile görüşmelere başlandı!
    gibisinden hem böylelikle sizde bu tür açıklama yapmak ve kendinizi zor durumda bırakma gibi sıkıntılardan kurtulmuş olursunuz.

    (bu arada varsa görüşmelere başlanılmış kişi veya kişiler paylaşırsanız çok seviniriz)

    sadece bir öneri.
    saygılar...

    YanıtlaSil
  75. İnşallah bu haber bir yanıltmacadır.

    Ben yine resmi siteden transferleri bekliyorum.

    Yok olmazsa eğer ledesma gibi orta saha ve hücuma yönelik lider vasıflı rosicky gibi bir futbolcu olmazsa takıma transfer yapılmasın. ve yönetim istifasını versin.

    Ama dediğim gibi bu transfler iptal oldu lafının bir yanıltmaca olma ihtimali de var.

    Bakalım göreceğiz...

    YanıtlaSil
  76. elanoya 10 vermisler de vermemişiz..diğer butun herseyi gectim..7 mlyona taksitle alıp begenilmeyip de satılmak istenen adama 10 ml verildi de satılmadı..ya bırakın arkadaslar bunları..bunca insan heveslendi..sadece ve sadece bu olay dogruysa adnanların zekasından suphe ederim..bırakın kulup yonetmeyi..bunu bakırkoy hastanesinden bi arkadasımız bile yapmaz..onun icin fcn scoutgs özrünüz kabahatinizden beter..nese biz galatasaraylıyız..bizim aşkımız ona..ama bu sene ve adnan sezginle devam eden her sene hiç bir umut beklemyin gsden..istanbulsporu batıran adamdır adnan sezgin..nerde istanbulspor??zaten bu haberleri gördüğümde hep şüphem vardi fcnden flan diil..bu kadar oturaklı ve mantıklı transferleri adnan sezginnn yapması mumkun diildi..acaba o yetkili diil mi diodum ve suphem haklı cıktı..bu transferleri haldun dan baskası yapamazdı..herkese saygılar..

    YanıtlaSil
  77. Ne yazık ki scoutGs'ye ve size güvenerek fenerbahçe'li birisiyle oldukça uçuk bi iddiaya girmiştim. size mi kızayım, elin şeyiyle gerdeğe giren bana mı kızayım, adnan'lara mı kızayım bilemedim? her sabah kalkıp ekşi sözlük, bilmemne blog, resmi site vs dolaştığıma mı yanayım, girdiğim iddiaya mı yanayım? hiç biri değilde haftasonu o fenerli adamın önünde maymun olacağıma yanıyorum...

    YanıtlaSil
  78. ayrıca ;

    kesin olan şey gerçekleşir.

    transferler gerçekleşmezse demekki kesin değilmiş.


    bizlere de kesin diye haber verip insanları yanılttınız.

    ama bi umudum var. bakalım...

    YanıtlaSil
  79. Elano kadroda baslikli yazida hic 1 transfer elanoya gore yapilmayacaktir die kirmizi yazi yazmistininz..simdi bunu bahane etmeniz acikcasi cok celiskili neyse yinede en azindan gorustugmuz isimleri soylerseniz iyi olur yani cogu arkadasin yazdigi gibi atiyorum Galatasaray Rosicky nin pesinde 1 de bu oyuncular olmadigina gore yerine kimler dusunuluyor

    YanıtlaSil
  80. işte bu duruma burada herkesin laf attığı sitenin yorumu

    http://www.turkspor.net/default.asp?id=28134&o=61&hid=61385

    YanıtlaSil
  81. Sağlık olsun.FCN yönetimininde canı sağolsun.Biz ne yalan haberler gördük ne isimler gördük ki Galatasaray'a gelecek ama hepsi fos çıktı.Şimdi tek güven kaynağımız FCN ve scoutgs'nin böyle bir TALİHSİZLİK yaşamaları bizi çok üzdü.Biz isterdik ki göğsümüzü gere FCN ve scoutgs'nin bu transferlerdeki haklılıklarını başkalarına! anlatmak.Ama kısmet değilmiş demek sağlık olsun.Ben daha önce de belirtmiştim bu transferler ister olsun ister olmasın biz yine FCN ve scoutgs'nin takipçileri olmaya devam edecez.Biz transfer için değil Galatasaray'a duydukları aşkı meslek aşkıyla harmanlayıp bize sunmak uğruna haberin peşinden koşan FCN yönetimini ve scoutgs'yi takip ediyoruz.Biz şimdi transfer olmadı diye Ali Sami Yen'i doldurmamak niyetinde değiliz.İster olsun ister olmasın biz sizin de dediğiniz gibi '‘Ne transfere, nede bilete. Bizim aşkımız bu renklere’'Onun için ne olursa olsun transfer yapmadı diye Galatasaray yönetimine karşı duramayız.Şimdi birlik zamanı işte şimdi destek zamanı.Ne olursa olsun bizi bu AŞKTAN hiçbirşey ve hiçkimse soğutamaz.

    YanıtlaSil
  82. yazıklar olsun bitmemiş transferi bitmiş gibi gösterdiniz yayınlayın bunu da.

    YanıtlaSil
  83. Bizim yönetim baştayken hep böyle devam eder heralde.2012 uefa kriterlerine uycaz diye doğru düzgün gerekli yerlere transfer yapamadılar.Bu saatten sonrada transfer beklemiyorum kendi adıma.Alırlarsa da Inamoto tipi aceleci transferler yaparlar.

    YanıtlaSil
  84. İşte bu çok kötü oldu,
    Rosicky yada Ledesma sart değilki,
    Twente'ye bakalım ?
    Tiote gibi isimler neden düşünülmez...
    Bryan gibi isimler neden düşünülmez...
    Not :
    Elano'da kalabilir ama Gs'yi araç olarak gördü git desek daha iyi :)

    YanıtlaSil
  85. Ben bu olaydan sonra FCN ekibinin kesinlikle Adnan Polat ve ekibine karşı olduğuna inanmaktayım.Bu haberlerin tek amacı taraftarı umutlandırıp beklentileri yükseltmek ve transferler olmayınca yönetimi suçlamak.Şu anda olan tek şey bu herkes yönetime sallıyor ee beklentiler yüksek olup sonu hüsran ile biterse olacağı şey bu.Bunun da tek sebebi sizsiniz....

    YanıtlaSil
  86. bir sene daha heba olmak üzere sanki....transfer yapılacak diye açıkladı başkan..ee nerde? bu saatten sonra kime faydası olacak...3 ay naptınız sız ya?ha eger gercekten 3 4 milyon avro yuzunden yattıysa rosicky ve ledesma bin kat yazıklar olsun,bu parayı cıkaramayan yonetime.....cunku o zaman bu takım almadık kupa bırakmazdı o zaman...son bir soz de rijkaard a; eger adam gibi adamsa iki sene de 2 tane istedıgı topcuyu almamıs su yonetıme basar ıstıfayı onurunu korur gozumuzde hıc degılse...yok gurur yaptıysa ve tırmalayacaksa eger barısla ayhanla sarpla falan olmaz bu haberi olsun...taraftar da dayanamaz bu sekılde bı goruntuye daha fazla...........

    YanıtlaSil
  87. Sevgili FCN,

    Eski stad kombine, yeni stad loca + VIP (yakında kombinesi de çıkacak), yeni stad isim hakkı, 4 tribünün ayrı ayrı isim hakları, forma reklamı, sırt reklamı, kol reklamı, şort reklamı, şişirilmiş televizyon gelirleri, medical park sponsorluğu ile amatör şubelerin kamburundan kurtulmak, forma reklamı, GSBonus, GSBilyoner, GSMobile, GStore satışları, GSTV, sadece 30 milyonu kullanılan 70 milyonluk kredi vs vs vs vs vs vs vs

    NEREDE BU PARALAR ?!?!?!?!?!?!?

    Yukarıda saydığım gelir kalemlerinin yarısı yokken Keita'lar, Elano'lar, Lincoln'ler, Rijkaard'lar, Baros'lar alındı bu takıma!

    Gelir kalemleri kat be kat artmışken Rosicky ve Ledesma'nın ön ödemeleri için gereken €2M'lar nasıl bulunamaz ?!! Benim aklım hayalim almıyor lütfen açıkla FCN ?!!

    YanıtlaSil
  88. Kesin diye bir tabiri bile olasılık hesabına soktunuz ya ne diyelim...

    Galatasaray'lı arkadaşlara bundan sonra olacakları ben özetleyeyim. Bu özetide ne Adnan Polat ne de Adnan Sezgin ne de vs. vs. gibi adamların açıklamalarına göre değil olan biten mevcut duruma göre yapacağım.

    Bir, öyle yada böyle bu iki adamı Galatasaray uğraştı ve alamadı. Sonuçta transfer piyasasının kapanmasına şunun şurasında bir şey kalmadı. Bu saatten sonra transfer iki şekilde olabilir.
    İlki daha önce görüşülmüş ve stepnede bekletilen oyunculardan büyük ihtimalle biri büyük (bir sürpriz olursa ikisi) ile anlaşılır. Bu oyuncular isim olarak kesinlikle şu an bahsedilen Ledesma ve Rosicky kadar iyi olmayacaktır. Bu bakış açısıyla Grella, Polak ve Cheyrou ayarında isimler transfer edileceğini taraftar olarak kabul etmemiz gerekir.
    İkincisi, en az Ledesma ve Rosicky kadar kaliteli oyuncular almak bu saatten sonra çok zor. Her takım kadrosunu şu günlerde kesinleştirmiş durumda. Kaliteli ve profesyonel oyuncuların bu saatten sonra transfer edilebilmesi pek mümkün değil Hem klüpler sıcak bakmaz hem de oyuncular. Böyle bir transfer olasılığının tek mümkünatı nakit ve yüksek meblalı bir bonservis bedeli olacaktır. E Galatasaray'ın transferlerini yapamamasının ana nedeni bütçe ve nakit sıkıntısı olarak göründüğüne göre böyle bir transfer ancak mucizevi ölçüde olasıdır.

    Sonuca gelirsem; 1 oyuncu öyle yada böyle alınacak. Kalitesi Cana'dan çok aşağı olmaz ama takıma seviye atlatabilecek bir oyuncu olmayacağına ben KESİN diyorum. Bu kesin kelimesi malesef bizleri üzen FCN ve ScoutGS ekibinin kullandığı kesin kelimesi ile eş anlamlı değil. Olasılıklara tabi değil.

    Lütfen arkadaşlar artık alıştırın kendinizi ve acaip transferler beklemeyin.

    YanıtlaSil
  89. ben hala inanmıyorum şaka falan yapıyo olabilirsiniz. nasıl olur da iptal olur bu kadar emin olunan transferler anlam veremiyorum. bişey var bunun içinde. elano falan hikaye bence. bu kadar plansızlık olmaz bi yönetimde. eğer anlattığınız şeyler tamamen böleyse daha beter bi durum var demektir. olursa diye anlaşma mı yapılır. nasıl yöneticiliktir bu. ben hala mantık bulamıyorum bu işte. şaka diye çıkıcaksınız bi kaç saat sonra, ya da açıklanınca. ya da soruların önünü kesmek için yattı diyosunuz ne biliim anlamıyorum bi türlü...

    YanıtlaSil
  90. Bundan Sonra kiminle ilgileniyoruz ya da ilgileneceğiz bir bilginiz var mı?
    Olumlu ya da olumsuz bir yanıt verseniz :)

    YanıtlaSil
  91. Öncelikle söylemem gerekir ki, hem Galatasaray adına hem de Scoutgs ve FCN Blog adına çok üzüldüm.Zaten üzülmekten başka yapacak birşeyimiz yok.

    Benim size, belkide haddim olmayarak, bir tavsiyem olacak.Ömer Akşahin Bey'in de söylediği gibi başlıkları biraz yumuşatarak yayınlarsanız daha iyi olur diye düşünüyorum.Böylelikle transferin olmama ihtimalininde olduğunu vurgulamış olursunuz.Sonuçta, insan kaynaklı bir iş yapılıyor.Hata payı mutlaka olacaktır.

    İkinci önerim, transferlerin resmi siteden açıklandıktan sonra analizlerini yayınlayabilirsiniz.Çok güzel analizleriz var.Okuyuculara çok şey katıyor.Ancak transferler gerçekleşmeyince boşa gitmiş oluyor bunlar.

    YanıtlaSil
  92. Bu oyuncular bu kadar düşük bir fiyata bağlayıp sonra elanoyu 10 milyon euroya satmamak gibi bir mantığı anlayamıyorum !!!

    YanıtlaSil
  93. Duyumlarınızı bekliyoruz.

    YanıtlaSil
  94. Daha önce de belirttim. Açıkçası o kadar çok net konuştunuz ki ben imzaladı sandım. Fakat görüyorum ki daha Galatasaray teminat ödeyecekmiş de falan filan. Ayrıca transferin Elano'ya bağlı olmadığını da siz fromspring'ten söylediniz. Şimdi Elano satılmadı gerekçesini söylüyorsunuz.

    Ömer'e katılıyorum. Açıkçası çok büyük hayal kırıklığına uğradım, şahsen bir daha şu Galatasaray'da, bu Galatasaray'da dediğiniz zaman, size ne kadar inanırım, bilemiyorum. Daha dün twitterdan soru sordum size ve kesin dediniz. Diyeceksiniz ki bugün gerçekleşti olaylar, ama kesin demek %100 dür, yanılıyor muyum?

    Umarım bundan sonra 'kesin' konuşmazsınız. Üzdünüz hepimizi. Birçok arkadaşımızla girdiğimiz iddiaları, herşeyden önce hevesimizi ve inancımızı kaybettik. Ama sizin de üzüldüğünüzü biliyorum, Galatasaraylı olduğunuzu da biliyorum. O yüzden ne olursa olsun sizi takip etmeye devam edicem.

    YanıtlaSil
  95. inanmayanLar siteyi takip etmeme hakkına sahiptir rahatsız edici yorumLarı kafanıza takmayın bu yoLdan da vazgeçmeyin.. İnanın hergün bir heyecanLa resmi sitemizden önce bu bLoga giriyorum.. Kimseye aLdırış etmeyin yoLunuzda devam edin her zaman taze haberLerinizi bekLiyoruz arkanızdayız !! teşekkür ederim iyi çaLışmaLar..

    YanıtlaSil
  96. FCN sitem edimicem hiç olabilicek şeyler ama savunma yaparken mantıklı olalım satığımız oyuncuarı nasıl nakit satmıyorsak 1 yıl sözleşmesi kalmış ledesmayıda nakit 6.5 almayız zaten 1 yıllık sözleşmesi kalan adam 6.5 verebiliyorsak ne hallere gelmişiz.Herneyse zaten bu sene yönetim rotayı belirlemişken(başarısızlıkta fank ı yollamak ve suçlamak)neden böyle iyi transferler yapıpda frankın başarılı olma ihtimalini artırıp bide üstüne para harcasınlar mantıksızdı olmadı zaten

    YanıtlaSil
  97. Bence özür gereksiz. Zira siz haberi scoutgs den alıp yaptınız. Scoutgs'nin özür yazısından 1-2 saat sonra düzeltme yazısı yayınlamanız da bunun göstergesi zaten."... yazdıysa doğrudur" cümlesinin öznesi de zaten scoutgs, siz değilsiniz. O yüzden özüre gerek yok.
    Peki madem scoutgs'den alıyorum transfer haberlerini sizin blogda ne işim var, değil mi.. Bunun cevabıda basit: Sizin transfer sonrası inceleme yazılarınız, maç sonrası değerlendirme yazılarınız. Yani biraz önce söylediğim sözler blogu kötülemek için söylenmedi. Sezar'ın hakkı Sezar'a...

    YanıtlaSil
  98. Böyle bir saçmalık gerçekten olamaz daha öncede bunu yaptınız ve daha öncede bunları söyledi burada yüzlerce kişi. "Resmen Galatasaray'da" dedininiz bunu hatırlatırım, ön anlaşma falan demediniz, şimdi ön anlaşma mı oldu ? Burada binlerce Galatasaray taraftarının umutlarını hatta gururlarını kırdınız,rezil bile ettiniz diyebililirim, size güvenerek rezil oldular FB'lilere. Benim gözümde güvenilirliğiniz zaten yoktu sadece GS scout verdiği için biraz umutlanmıştım bu haberi. Tek kaynağınızda onlar gibi gözüküyor bana ki zaten GS scout transferlerin olamayacağı haberini verdikten sonra sizde blogunuzda bu habere yer verdiniz. Kaynağınız kim olduğu apaçık ortaya çıkıyor böylelikle.

    Sanırım yeterince hit topladınız bu yalan(gerçekleşmemiş haber yalan haberdir başka bir kelime bulamıyorum kusra bakmayın) haberinizle.. Bundan sonra sizden ricam bir daha kesinlikle transfer haberi vermemeniz... Maçları yorumlayın, oyuncuları analiz edin fakat transfer haberi vermeyin... Gururu kırılmış binlerce Galatasaray taraftarı adına bunu rica ediyorum. Tabi transfer haberleriniz olmayınca bu kadar hit alamazsınız ama gerçek Galatasaray taraftarıysanız bunada katlanırsınız artık..

    Burada tek sorumlu sizsiniz. GS düşmanı medyadan daha beter ettiniz bizi.. benim gözümde ve binlerce kişinin gözünde artık onlardan hiçbir farkınız yok ki adamlar doğru haber yapmışlar menejerinin rosicky ile ilgili hiçbir görüşmemiz olmadı açıklaması doğruymuş..
    (CEVAP VERMENİZE GEREK YOK YAYINLAYIN YETER)

    YanıtlaSil
  99. Önemli değil fcn blog...
    Biz bu armayı rosicky, ledesma için sevmedik...Varsın rosicky yerine emre çolak, ledesma yerine musa oynasın...Kaybedelim ama bu gençleri kazanma şansını deneyelim..En fazla 2 senedir yaşananları yaşarız...

    YanıtlaSil
  100. canınız sağolsun, galatasaraylılığınızdan şüphemiz yok, yönetim bu skandalla utansın daha ne diyeyim rezalet ya! elanonun ne olduğunu herkes biliyor, kimse 2 gol bir asist için bütün yıl topa vurmayan, iki çalım atamamış, 10 asist yapamamış adama 12 milyon euro vermez bu hayalle yaşayıp milyonlarca galatasaraylıyı yıktılar, kendimden çok fcn blog adminlerinin düştüğü duruma üzülüyorum, yürekten söylüyorum bunu canınız sağolsun, yönetim utansın

    YanıtlaSil
  101. arkadaşlar fcn bloga yuklenmeyin sakın bizim yönetimden hiç bi cacık olmaz basına sızan transferlerin fiyatı artıyor bizim beceriksizler alamıyor lanet olsun ki haldunu gonderdiler haldunu gondermeseydiler suan rosicky bizdeydi!!!

    YanıtlaSil
  102. artık mümkünse transfer haberi paylaşmayın.sabah yazdım yayınlamadınız.yazdığınız hikayeyle yaptığınız sazanlıktan kurtulmak için yönetimi suçlamayın.bu kadar taraftarı üzmeye hakkınız yok.8 gündür herkes FCN,scoutgs peşinizde.sonuç ne.hüsran!

    YanıtlaSil
  103. yönetime zaten ayıp ama siz daha transfer ön anlaşmadayken kesin bitti diyorsunuz.

    neden kesin tabiri var.

    transfer kesin bitmediyse neden hala üstüne basa basa resmi açıklamadan sonra konuşacağız diyorsunuz.

    Admin artık bu yorumlara bi cevap verde..milet sitene girmek için bir neden bulsun...

    YanıtlaSil
  104. MrAtgafa öle diorsun da arkadaşım yonetimi suclamayalım da napalım he napalım millet çatır çatır topcu alıor biz anlastıklarımız adamlara para odeyemeyip alamıoruz ???

    YanıtlaSil
  105. çok yazık hep arkasındayız dediniz
    şimdi bunu dıyorsunuz o kadar yazık ki
    suan hayal kırıklıgına ugradım
    korukorune ınanmıstım FCN kesin diyor diye
    şimdi hüsrana ugradım
    YAZIKLAR OLSUN BE ARKADAS
    MORAL KOYMADINIZ ADAMDA

    YanıtlaSil
  106. RESMEN REZALET! rezil olan ne derseniz tabiki bu galatasaray camiasındaki akıl almazlıklar bu ne kepazeliktir arkadas 3 kurusun hesabını yapıcam diye türlü rezillikler yasat insanlara transfer kolay olmuyormus da falanda filanda galatasaray yönetimini kınıyorum hele hele haldun üstünelin getirdigi elano ve keita üzerinden transfere girisen adnan sezgin rezilligini defalarca kınıyorum bırakın artık su gariban edebiyatını arena yapıldı bu sene oraya gecicegiz su bizim yönetimdeki kepazeligi bi görün ya kardesim alsanıza adam gibi adamları evvelinden koysanıza takıma alıssınlar bütünlessinler yok bizim ucuzcular bizide rezil ediyorlar bıktık ya vallahi bıktık
    SURADA AKLI BASINDA OLAN HERKEZ COK İYİ BİLİRKİ GECEN SENE BU TAKIM SAMPİYON OLAMADI İSE YABANCILARA PARASINI TIKIR TIKIR VERİRKEN YERLİLERE GENE AYNI TARİFE YA GEC VERİLDİ YA AYLARCA VERİLMEDİ BUDUR RUHSUZLUGUN SEBEBİ GALATSARAY HERZAMAN TÜRK OYUNCULARI İLE VAR OLMUSTUR SEN ADAM ALDIM DİYE COSTUR MİLLETİ SORA DA Bİ SENE SORA ELANOYU SATICAM DİYE KIVIR DUR KEİTAYI SAT SAKATLARI AL REZİLLİK YA VALLAHİ REZİLLİK ARTIK BIKTIK BIKTIK YA VALLAHİ BIKTIK KOMBİNE AL GS BONUS AL GS MOBİLE KULLAN DERGİ AL KARSILIGI BU KEPAZELİKLERMİ BANA İNANIN ARTIK SEVİMSİZ GELİYOR BONSERVİSSİZ TRANSFERLER NE DEMEK BU YANİ SEN İHTİYACIN OLSADA OLMASADA 3 KURUS BEDAVACILIK İÇİN ALABİLİRSİN HERHANGİ BİRİNİ YÜZÜNE BAKMICAGIN ADAM Bİ ANDA BOMBA TRANSFER OLABİLİR BEDAVA İSE YAZIKLAR OLSUN BU ZİHNİYETE Bİ KEREDE BİTSİN TRANSFER ERKENDEN REZİLLİKLERİNİZDEN UTANIYORUZ

    fcn blog a gelince olabilir bunlar hersey var hayatta ama bana kalırsa biraz fazla ben merkezci bir yapınız var arkadaslar o bunu dedi bu sunu dedi yi bırakın artık ne zaman acsam surada sizin "Ya biz demiştik biz söleyizde böleyizde " babama sölicem seni tavrındaki kücük cocuklar misali hallerinde bulmak hosuma gitmiyor bakın işinize ya kim neyi derse desin biraz agırdan alın takmayın bos muhabbetleri dogru bildiginiz ne ise oradan devam sen sunu dedinde ben bunu dedimde ler ile aynı sarmal sürer gider saglık olsun inş daha hayırlı olabilecek bize sampiyonluk sevinci yasatacak kişiler gelir ama bu ucuzcu zihniyetindir kabahat kimsenin degil takmayın bosverin arkadaslar

    YanıtlaSil
  107. Bunda inanmayacak birşey yok! Herşey ortada, hepimiz hergün gündemi takip ediyoruz. Zaten yönetimin 12 milyon ısrarı nedir hiç anlamış değilim. 10 milyon neyine yetmiyor kardeşim senin!! Ne yapalım bu gidişle pekde transfer olacak gibi durmuyor. Adnan Polat çıkıp, "Satacak oyuncumuz yok, satılmayacak oyuncuda yok." desin beklesin..

    Siz de bizim gibi bir GALATASARAY taraftarı olarak, transfer olmasını bekliyor ve istiyorsunuz. Transferdeki aksaklıkların sizinle hiç alakası yok! Bu sayfaya hergün bir transfer ümidiyle ya da klüple ilgili bir haber için girip bakan kişilerin de "bence" sizi suçlama hakları yok.

    Sizin yaptıklarına inanan biri olarak, herşey için teşekkür ederim..

    YanıtlaSil
  108. bırrak aga bırak bee
    bızı sen guvendırdın
    şimdi yonetıme sallama
    o zaman yazacaktın
    elano satılırsa transferler gercekleşecek
    dıyordun kielanoya baglılık yok dıyordun
    cok yazık be sıze o kadar ınanıyorduk ki
    istersen kız istersen diğer EDİTÖRLER gibi söv
    ama tek sunu bıl sana inanan bızı buyuk hayal kırıklıgına ugrattın

    YanıtlaSil
  109. size kızmıyoruz ama böle bi yönetim olmaz ya inanın bana elanoya 10milyon bile çok ama adamlar vermişler 10 nasıl satmazsınız ya elimizde patlıcak herif resmen böle bi saçmalık olamaz ya elanoya 10milyon veriyolar ve biz satmıyoruz!!

    YanıtlaSil
  110. gercekten uzuldum hic beklemesek bu kadar uzulmeyecegim ama ne hikmetse bir turlu adam alamadilar adnanlar ve hala milyonlarca cimbomluyu uzmeye devam ediyorlar neymis butcemiz bu kadar vs kardesim yapamiyoruz deyinde kimse sizden bir sey beklemesin nasil olsa gec kalindi zaten!



    fcn bloguna gelince mesajlardakini okudugum kadariyle bir fikir birligi var gibi 'ON ANLASMA DEDIGINIZ OLMADI"
    hata ben bile cok riskli degilmi diye bir mesaj yollamistim sonra olmassa diye!

    benim dusumcem yarin bir transfer yaparlar biraz goz boyama olayi,yaptik demek icin tabi yoksa bu kadar taraftara dayanamazlar!

    neyse yine caniniz sagolsun her daim cimbomluyuz onuda kimse degistiremez ne transfer ne adnanlar nede kotu sonuclar biz burdayiz onlar gecici!

    hayirli aksamlar

    YanıtlaSil
  111. Bana kalırsa bu duyuruda tuzak olabilir çünkü forumdan birisi Galatasaray'In transferlerini daha düzgün yapabilmesi için gündeme başka isimlerin bilerek atıldığını söylemişti.şimdi 3 ihtimal var.
    1- rosicky-ledesma gerçekten gelecek
    2- Bu isimler aldatmacaydı gündem karıştırıldı daha iyileri gelecek
    3-bu duyuru gerçekten doğru ve elimizde kadronun patlama yapmasını beklyeceğiz.
    UMARIM 2.KEHANETİM TUTAR DA TÜM BU OLANLAR UNUTULUR.....

    YanıtlaSil
  112. FCN bir daha lütfen transfer haberi yapma..çünkü bir istihbarat kaynagınız olmadıgını cok belli ediyorsunuz yapmayın milleti kandırmayın.transfer istihbaratlarınız scoutgs ve turkspornetden (bilmiyorum baska varmı)saglıyorsunuz bu cok belli oluyor bu siteler bir haber giriyor 5 dk içinde bu sitede yayınlanıyor..basketbol subesinde ciddi kaynaklarınız olabilir ama lütfen bir daha futbolda transfer haberi yapmayın orjinal bişe cıkarmıyorsunuz zaten.. bu zamana kadar ''aa bu adamın ismi sadece fcnde çıktı '' dediğimiz oyuncuların hiçbiri bu zamana kadar gelmedi..

    sizi incelemeleriniz farklı subelerdeki haberleriniz icin takip etmeye devam edicem..ama bundan sora yaparmısınız bilmem ama transfer haberlerinize asla inanmıcam benim tanıdıgım biçok fanatik arkadasımda benle aynı fikirde size güvenimiz tamamen yok oldu..inş bundan sonra doğru bildiğiniz işi yaparsınız kendi işinizi..

    YanıtlaSil
  113. @Murat_41

    anlaştığımızı nerden biliyosun?kendilerini kenarı çekip,yönetimi ortaya atmak için yazdıkları açık değil mi sence de?

    ayrıca daha 18 gün var 1 Eylül tarihine.elano ve keita transferlerini hatırlayın.kim biliyodu gelceklerini?sabah bi kalktık keita.başka bi sabah elano.bunun tekrar olması için Haldun Üstünel gerekmiyo.yine klasik Türk taraftar tribine girmiş herkes şu istifa bu istifa cart curt...Ledesma ve Rosicky gelmiş olsaydı Adnan Sezgin kraldı şimdi.yanlış mıyım?

    Saygılar.

    YanıtlaSil
  114. Bir de bu senaryolarında inanıp yorum yazmayın arkadaşlar, yok yönetim nakit bulamamış, yok elano satılamamış falan falan...

    Hepsi seneryo bunların... Ön anlaşma dahi olmadı adım gibi eminim bundan. İlgilenildi araştırıldı ama ön anlaşma yapılmadı hele kesin anlaşma resmen anlaşma falan hiç yapılmadı. Bu arkadaşlar kendilerini kurtarmak için Galatasarayımızın yöneticilerine suç atıyorlar. Ama iyi hit aldılar tebrik etmek lazım binlerce kişinin umutlarını kırarak... O suç attığınız insanlar milyon dolarlık şirketleri yöneten adamlar, ön anlaşma imzalamadan önce onlar düşünemiyor mu bunları? hesaplamıyorlar mı ne kadar nakit lazım? Elano'yu satamazsak nereden buluruz v.b. ? Öyle mi sanıyorsunuz? Koskoca Galatasaray bunları hesaplayamaycak düşünemeyecek, siz hesaplayacaksınız siz düşüneceksiniz... Hala kendizi savunacak birşeyler bulabiliyorsunuz ya ne diyeyim yani...

    Rahat bırakın artık renktaşlarımızı. FB medyası dediğiniz medya bile yapmaz yaptıklarızı.

    YanıtlaSil
  115. saygısızlık gibi olmasın..neticede emek var..ama scoutgs yi takip ediyorsunuz o kadar belliki...kaynağınız yoksa taklitçilik yapmayın..bu arada scoutgs de karşı dağları ben yarattım hüviyetinden kurtulmuştur umarım

    YanıtlaSil
  116. Leo Franco
    Kader Keita
    Elano Blumer
    Caner Erkin
    Joao Alves
    Giovani Dos Santos
    Ali Turan
    Serdar Özkan
    Mehmet Batdal
    Harry Kewell
    Milan Baros
    Lorik Cana
    Pablo Pino
    ve diğer tüm branşlardaki tüm transferler, gelişmeler.

    Hakikatten FCN Blog hiç birşey yapmamış arkadaşlar sizlere, kusura bakmayın. Önce biz verdik muhabbeti değil fakat FCN bugüne kadar neyi vermiş ki gibi saçma sapan yorumlar gelince kusura bakmayın, dayanamadım yazıyorum.

    Yönetim düşmanı dediğiniz blog sahipleri kongrede KIRMIZI OY PUSULASI kullandı. Yani ADNAN POLAT'ı destekledik.

    Yönetim düşmanı dediğiniz blog sahipleri bugüne kadar yönetime tek kelime laf ettirmedi, yanlışlarıyla, doğrularıyla sahip çıktı.

    Galatasaray düşmanı dediğiniz blog sahipleri bugüne kadar elinden geleni ardına koymadı. Yeri geldi arma uğruna parasını harcadı, yeri geldi vaktini, sağlığını harcadı.

    Evet, eleştirilerin hepsini kabul ediyoruz fakat iftira atmaya kalkarsanız cevabımız çok ağır olur. Herkese söylemiyoruz sadece bize iftira atan arkadaşlarımıza söylüyoruz. NANKÖRLÜK YAPIYORSUNUZ !

    Rosicky veya Ledesma yada Altidore isimlerini burdan öğrendiğinizde 'Kralsın FCN' mesajları yağıyordu. Bugün ise transfer hakkında yapılan açıklama sonrasında hakaretlere, küfürlere maruz kalıyoruz. Bugün yine transfer hakkında her türlü eleştiriye açığız, görüyorsunuz 100 den fazla yorumu onaylıyoruz.

    YanıtlaSil
  117. hepsi yalan , rosicky - ledesma galatasaray´da
    bu kadar laftan sonra aciklama bana komedi gibi geliyor , bence SÜRPRIZ dedikleri bu olmali ..

    YanıtlaSil
  118. Biraz uzun olacak belkide birileri üzerine alınacak ama herhalde toplu cevap verme vakti geldi, geçiyor. Öncelikle bizlere gelen bilgileri sizlere aktardık. Yani kafamızdan herhangi birşey yazmadık. Şurada anlaşalım öncelikle; transferleri biz yapmıyoruz, gelen haberleri sizlere aktarıyoruz. Evet, yanlış bilgi yada eksik bilgi. Bir Allah'ın kuluda çıkıp söylesin hadi; Ledesma ve Rosicky ile görüşmedik ve önanlaşma imzalanmadı diye. Bitti denildi, bitti dedik. Elano ile alakası yok, transferlerde Elano beklenmiyor denildi bizde aynen bunu aktardık. Yani ne öğrendiysek sizinle paylaştık.Evet, şu anda transferin iptal olmasından yada olumsuz gelişmeler olmasından dolayı son derece üzüntülü ve suçluyuz. Fakat şunu bilin; Bildiğimiz, duyduğumuz ve bize söylenen tüm sözleri bizde aynen sizlere ilettik. Onların bildikleri bunlardı ve doğrudan bize bu şekilde aktarıldı. Sonuçta bize bilgiyi Sezgin vermiyor :)

    Sorumluluğumuzu sizden daha iyi biliyoruz. Farkındayız! Hata yaptık, yanlış yaptık ve 'Kesin' ibaresini kullandığımız transferlerde bizim dışımızda gelişmeler yaşandı ve suya düştüler.Fakat şunu anlayın, inanın en az sizin kadar bekledik bu isimlerin açıklanmasını yada en az sizin kadar üzüldük/sevindik. İki gün öncesine kadar iltifatlar düzdüğünüz blog ekibine bugün etmediğiniz hakaret ve küfür kalmadı. Bu mu sizin insanlığınız? Keyfimizden açıklama yapmıyoruz, keyfimizden haber girmiyoruz. En az sizin kadar Galatasaraylıyız ve yaptıklarımıza laf söyletmeyiz! Saygı çerçevesindeki tüm eleştirilere ve yorumlara açığız. Fakat işin içine küfür yada hakaret girerse o zaman işin rengi değişir. İki gün evel bizleri öven ve bugün sövenleri görüyoruz. Eğer bu şekilde takip edecekseniz, sağolun almayalım. Hit almışmışmışız.. Hit veya tıklanma ne zaman değerli olur bilirmisiniz? Sitenizde reklam varsa değerli olur, önemli olur. Peki blogta tek pixel reklam varmı? İyi reklam yaptınız diyenler oldu. Reklam yapmak gibi bir derdimiz olmadı, olmazda. Daha evel de bizi bilen biliyordu. Yaşanan tüm olaylar bizlere büyük tecrübe olmaktadır. Her türlü değerlerin üzerine söz veririz ki; bir daha bu tür bir olay yaşanmayacaktır.

    Yazdıklarımızı tüm samimiyetimizle söylüyoruz! Ödenmesi gereken peşinatlar ödenmediği için transferler iptal oldu. Karar sizin..Eleştiriye her zaman açığız ve karşılıklı konuşuruz. Fakat hakaret, küfür gelirse işin rengi değişir. Saygı çerçevesinde herşey..Blog ekibi bugüne kadar tek bir yalan haber yapmadı, yapmamıştır, yapmayacaktır. Birisi çıksın söyledikleriniz yalan desin, açıklasın! Blog editörü olarak değil, Galatasaray taraftarı olarak yazıyoruz bunları.. En az sizin kadar üzüldük haberi aldığımızda..

    Samimiyetimize inanmayan, bizleri reklam peşinde olarak gören arkadaşlarımız varsa bizi takip etmesinler, siteye girmesinler. Bugüne kadar bizleri okuyan, inanan, zaman ayıran GERÇEK takipçilerimizden özür dileriz ve kararı sizlere bırakıyoruz. Yaşanan tüm bu gelişmeler sonrasında bizlere zaman ayıran ve değer veren bütün herkese teşekkür ederiz.

    Saygılarımızla,
    FCN Blog

    YanıtlaSil
  119. peki başka transfer olucak mı kalan 20 günlük sürede bu konuda bi bilginiz var mı?

    YanıtlaSil
  120. ya bırakın bu işleri 2 gün önceye kadar kimse methiye dizmiyordu aksine herkes yine tepkiliydi... siz sürpriz yapıcaz görüceksiniz filan diye dayılandınız. ''kesin'' ibaresini kullanmayın o zaman kardeşim. böyle böyle haber aldık olma ihtimali yüksek deyin

    YanıtlaSil
  121. arkadaşlar yönetim 2 tane daha inamoto transferi yapacak son gün son saatlerde hazırlıklı olalım:) canımızı sıkmayalım ya başarı istiyoruz evet ama bu yönetim basiretsiz işte son 2 yıl sözde müthiş transferler yapıldı ama olmuyor işte yap boz yap boz bir yere kadar rjkard ın da umrunda değil o her şekilde 3,5 milyon euro alacak, ben gönülden desteklemeye devam edicem ama bu sene ayhan-sarp- barış işkencesine katlanmamak için maçları izlememe kararı aldım uyamayacağımı düşünsem de

    YanıtlaSil
  122. arkadaşlar atıp tutarken ölçülü olalım, yaklaşık 10 gündür evet hepimiz günde en az 30 kez burayı takip ettik bir yandan da resmi siteyi, yıkılmış durumdayım tekrar aynı orta 3lüyü izleyeceğim için yeni stat ileriye top yapacak adamı izleyemeyecek istanbulda yaşayan renktaşlarım için ise daha çok üzülüyorum, evet yıkıldık, ama fcn blog un samimiyetini çok içten inanıyorum, bu siteyi yeni buldum ama en sıkı takipçisi oldum, biraz da saygılı olun, böyle bir blogun olmasını şansımız olarak görelim, birbirimizle konuşacak ortam olduğuna seviniyorum ben..

    1 ay sonra hayatımı belirleyecek bir sınava girecek olmama rağmen çıkamadım 10 gündür burdan ve bugün site yönetiminin açıklamasını okuyunca kendi durumumuzdan çok onların hayal kırıklığına daha çok üzüldüm, sonuçta biz evimizde oturduğumuz yerde pc yi açıp haberleri okuma heyecanını yaşıyorken onlar istihbarat gelmesi bekliyorlardı ve bizim yazdıklarımızı okuyup cevap vermenin çabası içindeydi,biraz utanalım eleştirirken,elimizi vicdanımıza koyalım, hadi bize gelsin istihbarat da biz de site kuralım haber girelim, yok öyle arkadaşlar, şu dükkanı satalım sermaye yapalım anlayışı, bu adamlar bizim için bilgi verdi napalım kısmet değilmiş olmadı, yönetim ve futbol yönetimi anlayışının olgunlaşması lazım bu mantaliteyi transfer ettik mi birşeyler olacaktır ancak...

    YanıtlaSil
  123. Şimdi bu birazda bakkal defteriyle alakalı bir konu =) Mesela önce acıklandı bizim transfer bütçemiz 5 milyon lira diye.Yanlış mı hatırlıyorum? sonra oyuncular satıldı,taksitli satıldığı için gelenler oldu falan,hadi düşündüler elano'yu da satarız kesin 3 oyuncu alırız böylece koyduğumuz bütçeden zarar etmemiş oluruz. Ama Elano gitmeyince ki gideceğini sanmıyorum,son bir kez belki gidebilir diye play off turundan son anda çektiler,herhalde önce bir koydular sonra pazarlık yaptıkları kulup koymayın dedi.

    Düşünce bu şekil.Şimdi Elano gitmezse elde kalan bütçe belli,o zaman Adnan Polat'ın kafada baretli açıklaması önem kazanıyor,en az 1 kişi. Tahminimce Elano gitmezse Elano ilk transfer oluyor,geri kalan transfer bütçesi parası ilede anca Polak tipi bir oyuncu alınabilir bir de gelirse Baptista tarzı yıldız ama olduğu yerde görev yapamayan birine 4-5 milyon euro kulubune verip getirebilirler ya Da Bellamy tarzı bir oyuncu,bence gelse güzel olur,kafayı biraz İngiltere'den çıkarsın.

    Şu an Galatasaray'ın transfer rotası İngiltere'ye dönmüş durumdadır tahminimce,25 kişilik kadroların dışına kimler itilecek diye, ya da satış listesine konulacaklara göz gezdiriyolardır İtalya'da ,bedelsiz ya da ilk senesi kiralık alabilir miyiz diye.

    Kulup eğer taraftarına karşı dürüst olursa taraftar kulupten bir sey beklemez.

    5 yabancı gelecek acıklamasını FCN yapmadı ki Adnan Polat kendisi yaptı.Bütce acıklamasınıda en başta Adnan Polat kendisi yaptı.Gözden kaçtı galiba.

    Adam gibi deseler, 2 sene sonra denetimler Uefa'ya geçecek ,o zamana kadar gelir giderimizi dengelemeliyiz,belirli bir paranın üzerine çıkamıyoruz,bir iki sene sabredin diye,herkes anlayışla karşılar.Zaten stad yapıldıktan sonra kombineden gelen paralara o an giden kişilerinde bıraktıkları hasılat da eklenecek.Buna bakarak sanırsam 1 yabancıyı Ocak ayına saklayabilirler aksi bir durumda tribune taraftar çekmek için.

    Şimdi ortada iki farklı durum var,Beşiktaş satışlarla Guti ve Q7 nin paralarını çıkardı diyolar. Beşiktaş'ın borcunun büyük kısmı başkanına çünkü. Fenerbahçe'ninde öyle keza.Ama Galatasaray'da hiç bir zaman başkan kulube para verip de kulubu kendine bağlamaz.İster beğenirsiniz ister beğenmezsiniz orası ayrı konu.

    Mantıklı olan doğru planlama yapabilecek,yine kulube kendi parasını vermeyecek ama kulubun parasını çok harcasa bile harcamalarının karşılığını aldırabilecek şekilde çalışan bir yönetim gelmeli eğer bu yönetim bunu yapamıyorsa. Bu yüzden Haldun Üstünel gibi insanların görev yapacağı bir yönetim görmek isterim.Haldun Üstünel transferleri parasıyla değil ama tanınmışlığı ile yapıyordu yurtdışında.

    Adanan Polat'ın artık futbol a.ş ye bir çözüm bulması gerekli.Adnan Sezgin babasının oğlu mu bu kadar koruyor kolluyor da Haldun Üstünel'i bir anda dışarda bırakabiliyor bilmiyorum ama kongre üyeleri bu kafada giderse ona en güzel yanıtı verir.

    Geçen kongrede seçilmeyip de seçilse çok iyi olacak rakibi bu sefer meydanı ona bırakmaz.

    YanıtlaSil
  124. Buradaki yorumlarda bir hakaret bir küfür göremiyorum ben eğer onaylanmayan yorumlarınızda varsa onlar adına üzgünüm...

    Fakat çok büyük hayal kırıklığı oldu hakaret ve küfür hariç ne deseler haklılar. Sizlerinde gerçek Galatasaray'lı olduğunuzu biliyoruz ve eminim ki buradaki bir çok taraftardan daha fazla emek harcıyorsunuz renklerimiz için.
    Fakat bir dediğiniz bir dediğinizi tutmuyor, resmen lafı ön anlaşmaya döndü... altidore zaten hiç meydanda yok... Menejerin açıklamaları var ortada (kusra bakmayın ama fb yanlısı bile olsa NTVspor gibi kurumsal bir kuruluşun menejeri ile konuştuk""Galatasaray ile Rosicky için hiç görüşmedik" lafına sizden daha çok güvenirim ayrıca onlar hiçbir zaman resmen, kesin gibi ifadeler kullanmadılar transfer haberlerinde ki zaten ellerinde kanıt olmadan bu haberleri yapamazlar, sizin gibi..)

    Ayrıca yukarıda saydığınız transferlerin hiçbirini ilk sizden duymadık. Sizden ilk duyduğumuz transferler "Pektemek, Semih Şentürk, yasin pehlivan ve veli kavlak" aklıma ilk gelenler.. Bu isimler resmen(kesin) diye açıkladıklarınızdam aklımda kalanlar..

    GS Scout yazılanların hepsi gelmişti bu ikisi hariç.. ama sizin benim gözümde malesef hiç inandırıcılığınız yok, artık onlarında inandırıcılığı çok azaldı...

    Madem Gs scout dan başka kaynaklarınız vardı neden onlardan sonra yayınladınız transfer haberini ve transferlerin gerçekleşmediği haberlerini...

    YanıtlaSil
  125. bu ayni aziziyenin 3 sampiyonluk sözü veripte mors oldugu olaya benzedi, polat da verdigi sözü tutamadi, bundan sonra gelecek oyuncudan bir cacik olmaz,bundan sonra adam akilli transfer yerine emre colak gibi genclere daha cok sans verip, egitip onlari kazanmak gerek,ama bunu rykaard basarabilirmi,o baska bir soru,fakat ben sahsen inanmiyorum,bunu ancak Lucescu gibi bir hoca becerir,bana kalirsa rykaard ile yollar coktan ayrilmaliydi!
    eger baros erken iyilesmezde,rykaard gecen sezonki oyun sekline dönerse,yani 5 forvet 5 defans oynatip takimi 2 ye bölerse ozaman ilk 6'ya zor gireriz!!!

    YanıtlaSil
  126. Sizi takip etmeye sahsen devam edecegim ancak elanoyla ilgisi yok dedikten sonra elano yuzunden dediniz yada size dediler oldumu ? olmadi ciddi ugraslar veriyorsunuz ama madem sizde taraftarsiniz ve icimizden birisiniz kaynaginizi soyleyin bizde bilelim cunku 2 sene once bu takima baros geldi gecen sene elano geldi ve rosicky den 1 milyon euro fazlaya geldi bence kaynaginizi artik belirtmeniz gerek .. yani sonucta transferler Adnan Sezgin istedigini istedigi paraya gidip almadigi ortada ayrica o kadar basit 1 hata yapacaklarini sanmiyorum ancak bu sitenin reklam amaci olmadiginida biliyorum sizden ricamiz bence kaynaginizi soylemeniz gerek yani transferleri siz yapmiyorsunuz ancak kaynaginizi belirtmediginiz surece cok mantiksiz geliyor size yalanci demiyorum kaynaginizda 1 problem olabilir kaynak yada kaynaklarinizi aciklamaniz bence herkes icin en onemlisi guven tazelenir bence

    YanıtlaSil
  127. sitenizi geç gördüm. geç takip etmeye başladım. ama resmi siteden önce nerdeyse her saat kontrol ediyordum gece-gündüz. geliyorlar demenizi bekledim. olmadı. içimde zaten her zaman bi şüphe olmuştu rosicky yi alamayacağımıza dair. ancak ledesma öyle alınamayacak bi futbolcu değildi zaten. ön anlaşma imzalanması sıradışı değildi. lakin bu yönetimin beceriksizliğinin bu kadar olacağını düşünmemiştim. bana dese bir yönetici ön anlaşmaları imzaladık, ben de herkese yayardım illa ki bu haberi. Galatasaray gibi bir kulübün bikaç milyon yüzünden elinden bu oyuncuları kaçıracağını düşünmezdim. düşünmemiz gerekirdi. ve evet. hatalısınız bizi bu kadar ümitlendirdiğiniz için. ama hesap sorulacaklar sizler değilsiniz. bu becerikszliği yapanlardır. size sadece kırılabiliriz. taraftar kardeşlerimizin bizi heyecanlandırıp sonra bu haberi almak kırıyor.
    yine de, herşeye rağmen, hatanızın arkasında durdunuz. bu saygıdeğer bir duruştur. özür dilediniz. büyüklüktür. bazı sitelerdeki gibi gelecek dediniz diyenlere yok biz öyle demedik, yok bilmem ne diye çark da etmediniz, kimseye hakaret ya da küfür de etmediniz. Galatasaraylısınız, armaya, renklere gönül vermişsiniz, hiçbir kar amacı gütmeden bizlerle takımımızla ilgili haberleri paylaşıyorsunuz. böyle bir bloga-siteye hakaret etmek, hiçbir galatasaraylıya yakışmaz. kırılsak da canınız sağolsun. kol kırılır, yen içinde kalır. olayı büyütüp kavgalara, ağır tartışmalara girmek, diğer takım taraftarlarınca alay konusu olmak bize yakışmaz. Galatasaraylı abimiz, yahut kardeşimizsinizdir. sizi sevip saymamız için çok geçerli bir sebep bu.
    ve bir sorum olacak. scoutgs sitesinde daha başka isimlerle ilgili gelişmeler olduğundan, ama açıklamayacaklarından bahsedilmiş. sizin bir fikriniz, bilginiz vardır. isimleri sormayacağım. fakat rosicky-ledesma ayarında, ya da daha iyi, ya da daha az iyi diyebilir misiniz merak ettim.
    ve hatalı da olsanız bu haberde, diğer konulardaki haberleriniz, duruşunuz, kar amacı gütmeksizin bu işi yapmanız ve en önemlisi Galatasaraylı oluşunuz için teşekkür ederim. iyi akşamlar...

    YanıtlaSil
  128. "Rosicky veya Ledesma yada Altidore isimlerini burdan öğrendiğinizde 'Kralsın FCN' mesajları yağıyordu."

    böyle yazmışsınızda yani bunun sebebi belli değilmi.Bu kadar kesin haber görünce herkes tabiiki sevindi çünkü isimler tartışılcak isimler değildi.Şimdi kesin denen haber gercekleşmeyince tabiiki olumsuz yorumlar olcak.Hem hakaretler falan tabiiki insanı sinirlendid
    rir ama sizde eşek gibi anırtcaktınız bu haberlere inanmayanları.Sizin o zaman yaptığınız hakaret değil de nedir yani ??.yok isimlerinizi topluyorum hepinize sürprizimiz var falan.Kusura bakmayın böyle bi tepkiyi normal karşılamanız gerek bence.

    YanıtlaSil
  129. bana oyle gelior ki bu taraftar istese ASY de Haldun abimizi geride getirir Bu taraftar istese Yonetimide degistirir .. cunku ne Baskan ne Asbaskan Ne Futbol Sube Sorumlusu denilen adam .. nede herhangi 1 futbolcu kimse taraftardan buyuk degil maddiyati verende taraftardir maneviyatida .. o yuzden bence alinan sonuclar kotu olursa ve gonderilen oyuncularin transfer ucretleri nerelerde car cur edildigi aciklanmazsa .. taraftarinda yonetiminde isi zor .. besiktas gibi olmayalimda..

    YanıtlaSil
  130. Ve bu arada bence sizde bize hak verirsiniz kimi muhatap goruyorsak ona yukleniyoruz yani haberlere "kesin" lik katilmamamali bence

    YanıtlaSil
  131. En azından bi açıklama yapmanız iyi.Zaten anlamıştım. 9austosa kadar yazdıklarınız kesin geldi, bizdeler gibiydi. 9austostan sonra bidaha blog yöneticilerinden yorum gelmedi.Biz takipçiler burda kendi kendimize gelin güvey olduk :=)

    NEYSE HERŞEY İÇİN SAĞOLUN BİZ SİZİ SEVİYORUZ,TAKİP ETMEYE DEVAM EDİYORUZ.FAKAT BİDAHA BİZE BUNU YAŞATMAYIN.ÇÜNKİ ARTIK KOYMAYA BAŞLADI ...

    YanıtlaSil
  132. FCN Blog kesinlikle bu işte sizin bir kusurunuz yok. Size hakaret eden, küfür eden insanlıktan nasibini almamış kişileri umursamamanızı tavsiye ederim. Yaptığınız iş taktire şayan'dır.

    Yaptığı işi eline yüzüne bulaştıran GALATASARAY yönetimidir. Milyon dolarcıklar ile oynayan yönetim bu iki futbolcuyu ve daha nicelerini göz göre göre kaçırmıştır.

    Elindeki dar imkanla gidip forma alan, bilet alan, kombine alan, gs bonus, gs mobile, gs tv alan taraftara saygısızlığı siz değil ADNAN POLAT yönetimi yapmıştır.

    Bizim aşkımız futbolcuya değildir öncelikle bunu anlayalım. Bizim aşkımız kutsal formamıza, armamıza, GALATASARAY ruhunadır. Ama taraftar bu ruhta iken sayın ADNAN POLAT ve yönetimdeki arkadaşlar acaba bizim kadar düşünebiliyor mu ? Burada kaçan iki futbolcudan değil düştüğümüz durumdan ötürü sinirliyiz, kızgınız.

    Kesinlikle kendinizden ödün vermeyin dimdik durun size hakaret etmeye çalışan insan suretindeki yaratıkları umursamayın.

    Saygılarımla
    Galatasarayına Aşık Bir taraftar...

    YanıtlaSil
  133. Arkadaslar baskandan mesaj var 4 ayri ulkede 4 farkli kisilerle gorustuklerini soyluyor

    http://ligtv.com.tr/?r=1&hid=76459 benim icimde oyle 1 inanc varki rosicky ledesma gercekten yatmadi bence eger yattiysada onlarin kalitesinde adamlar mutlaka gelecektir

    YanıtlaSil
  134. Caniniz sagolsun abi... Transfer birtek imzaya bakmiyor Kagit parcalari.. sonra Imza ve en ønemlisi paraya bakiyor... aldirmayin siz o gelip gecici kisileri... onlari sadece fanatik fotomac gibi gazeteler keser anca... neyse saglicakla kalin nice sari kirmizi gunlere ve yillara hep birlikte insallah allaha emanet olun. :) sizler benim icin hep 1.numarasiniz!

    YanıtlaSil
  135. Sevgili FCN yayıncıları, Öncelikle size gerçekten saygı duyan birçok insan var burada. Evet belkide yayınladığınız ve bitti dediğiniz transferler belki suya düştü ama; ben asla yalan söylediğinizi düşünmüyorum belki tek hatanız bitti diye ifade etmeniz.

    Bende herkez gibi herkez kadar galatasaray taraftarıyım belki bazılarından çok çok daha fazla. İnternet ortamında galatasaray adına takip ettiğim birkaç site var ve bunlardan biri FCN biri de Scout dır. Ben bu yayınları sadece transfer haberleri için değil genel değerlendirmeler içinde takip ediyorum ve verdikleri transfer haberlerine, duyurularınada birçok kurum ve kuruluştan daha fazla inanıyorum.

    Uzun lafın kısası bence kimseden özür ya da af dilemenize gerek yok. Bir çok insan yanılabilir hata yapabilir. Ama ben inanıyorumki bizim gönüllerimiz aynı bayrağın aynı armanın arkasında bir'dir.

    Ne yazık ki şu dönemde taraftar olarak düşürüldüğümüz bu durum sadece yönetimin acizliğidir. Ama ne olursa olsun kim olursa olsun..

    Herkes gider, Biz kalırız.
    Biz GALATASARAYLIYIZ !!!

    YanıtlaSil
  136. http://www.ntvspor.net/haber/futbol/21487/arenadan-cikmak-kolay-degil

    heryere güvenilmez Adnan Polat a yönetime ve sadece resmi siteye güvenmek gerekli arkadaşlar, bugün üstünüzde taşıdığınız kewell la baros u getirenler arda yı kaptan yapanlar yönetimde şuan başkaları değil ve unutmayınki Milan Baros transferin son haftasında imza attı bu takıma...

    YanıtlaSil
  137. Transferi armut almak, karpuzun iyisini seçip almak kadar anlık ve kolay zannedenlere ders olur umarım
    FCN'ye kefilim. Son anda çıkan bir pürüzü FCN gidip gidermeyecek sonuçta
    Fabregas, Persie ve Diaby sakatlanmasa, Song Afrika kupasına gidecek olmasa bırakırlardı Rosicky'yi
    Umarım Jan Polak gelir

    YanıtlaSil
  138. @FCN Blog

    Yüzde yüz katılıyorumm

    YanıtlaSil
  139. Sayın FCN Blog yöneticileri..Yorumların tamamını uzun olduğu için pekte zamanım olmadığı için okuyamadım.Benim bir sorum olacaktı.Bundan sonra transfer haberlerini en azından futbol ile ilgili olanları yine aynı prensiple mi yayınlayacaksınız.Yoksa artık tamamen bitince resmi siteden bir kaç saat önce mi duyuracaksınız.Bunu merak ettim.

    Ayrıca bu transferde suçunuz olduğunu düşünmüyorum.Sonuçta transferleri siz yapmıyorsunuz.Sizin elinizde olan bir şey değil.Size inanıp güvenmeye devam edeceğim.Her ne olursa olsun haberlerinizi bekliyorum(z).

    YanıtlaSil
  140. lütfen şu soruma cevap verin babtista ve polak dogrumu bunu istiyorum sizden sadece bunu

    YanıtlaSil
  141. diego icin juventus 16 milyon istiyormus (kaynak mercatolive) simdi 6yi veremiyen 16yi nasil versin bendede hic kafa yok vallahi:))

    biraz saka ediyim dedim bu kadar depresionlu mesajlardan sonra...

    YanıtlaSil
  142. suçu yönetime atmanız bence çok gülünç. adamlar para olsa alacaklarmış işte. elden ne gelir ki? onlar da sakatlıktan daha çıkamamış adamın satılmasına bakıyorlar. bence kabahatinizi yönetime saldırarak ört bas etmeye çalışıyorsunuz. yönetim "alınacak" ya da "ilgileniyoruz" diye bir açıklama yapmadı. taraftarı beklentiye sokan tamamiyle sizsiniz. "imzalar atıldı, kesin geliyorlar" diye açıkladınız. üstüne inceleme yaptınız. soran olunca kesin biz de şüphe etmeyin dediniz. şimdi de peşinatı ve talimatı tamamlamamışlar diyorsunuz. ama daha parası bile verilmemiş. en azından aldığınız duyumu "ciddi şekilde ilgileniyoruz, önemli yol katedildi" şeklinde yansıtsanız suçlu olmayacaktınız.

    YanıtlaSil
  143. Ribery faciasını unutmadık. Bir transfer taksidinin ödenmemesi bizi en az 15 milyon dolarlık zarara sokmuştu. Bu olayda da merak ettiğim şu. Bu transferlerin bitmemesi gerçekten 1-2 milyon doları Galatasaray kulübünün bulamamasımı? Gerçekten buysa bu seferki kayıp çok daha fazla olucak. Rosicky ve Ledesma gibi adamları 2 milyon dolar için kaçırdıysak bu yönetimin kredisi bitmiştir benim gözümde. Sonradan kulüpten geri alma koşuluyla o para toplanamadıysa yazıklar olsun. Sportif alanda başarıszlığın yanında tribüne kimseyi çekemicekler. Arenada 10 bin kişiye oynarız artık meşhur orta saha triomuzla. FCN'nin yanlış haber vermesiyle ilgilenmiyorum. Hatadır, hepimiz yapıyoruz. Art niyet yok sonuçta. Ama bu 2 adamı kaçırmamızın gerçek suçlusunu merak ediyorum.

    YanıtlaSil
  144. bu açıklamadan sonra aslında umudumu yitirmem lasım ama ben umudumu yitirmedim.çünkü artık size güvenmiyorum.belki bu haber de doğru deildir.bir bakarsınız yarın açıklarlar rosicky ve ledesmayı?
    belli mi olur!!!!

    YanıtlaSil
  145. Transfer yatabilir,başka isim gelebilir bunlar hiç önemli değil.Sonuçta bu işi profesyonel yapmıyorsunuz,ayrıca verdiğiniz emekler takdire şayen.
    Ama sen eğer ki yok ben cok kişi anırttım,senide anırtırım diye tabirler kullanırsan bu tarz durumlarda anıran sen olursun.Gittikçe kaliteniz düşüyor,okuyucuya saygınız kalmıyor...Kendinize gelin artık!!

    YanıtlaSil
  146. damarını kestiğinde kanı sarı kırmızı akacak taraftarları çok gördüm öyleki, arda iyi oynadığında göklere çıkarıp bir iki maç kötü oynadığında yerin dibine sokuyorlardı. ve zaten damarlarındaki kanın sarı kırmızı akması da bence normaldi. oysa damarlarında bildiğin kırmızı kan akıp takımını seven Galatasaraylıları da gördüm.Hani ayakları yere daha sağlam basan, takımını her şartta destekleyen futbolcusunu seven, bu takımın daha birkaç yıl önce sadece tek yabancılı bir kadroyla şampiyon da olabildiğinin farkında olan. Geçtiğimiz yıl çok paralar verilerek kurulan yıldızlar topluluğu kadroların şampiyonluk için yeterli olamayacağını gören, Haldun Üstüneli seven ama onsuzda olabileceğini bilen, tıpkı bu kulüpten gelip geçen yüzlerce değerler gibi.
    Daha birkaç yıl öncesine kadar transfer yasağı tehlikesiyle karşı karşıya iken bugün hesapların ince elenip sık dokunması 2. taraftar profili için sorun olmaz.
    Diğer taraftar profili ise, takımda robinho, ronaldinho, deco v.s futbolcular gelsinde nasıl gelirse gelsincilerdir. Bu sene beşiktaşın yaptığı transferler göze çok hoş geliyor.Ama kulübün demirörenin adeta şahsi malı haline geldiğinden bahseden yok.
    Galatasaray’da son yıllarda yapılan hamlelerin çoğunu doğru buluyorum ve yönetimin özellikle para kaynağı yaratma, şirket birleşmesi, stat konusundaki başarı ve amatör branşlarda yapılan yatırımlarını beğeniyorum. Şahsen Faruk Süren döneminde aldığımız kupa ve bırakılan borç yükü ile 10 yılda neler çektiğimizi bilen bir taraftar olarak (özellikle maddi konularda ) , yönetimin kaynağını yaratmadan transfer yapmama stratejini de çok doğru buluyorum.
    M.United yılardır astronomik transferler yapmıyor, Nani, Valencia, Saha vs. bunlar bizim takımlarında Scout ekibi kurarak avrupadan rahatlıkla transfer edebilecekleri çapta futbolcular. Bence örnek alınması gereken kulüp Beşiktaş yerine M.United olmalı.

    YanıtlaSil
  147. Bir tarafta bitti haberini alir almaz taraftari fazla merakta birakmamak icin isimleri aciklayan fcn ce scoutgs. Bir tarafta pismis asa su katmaga calisan yonetim. Kimse scoutgs vefcn'i suclayamaz. Adnan Sezgin'in yurutdugu is nasil olabilirdi ki? Cana'yi nasil almis alayamiyorum onu. Son olarak bir transferi Adnan Sezgin yapiyorsa, ve o transfer resmi siteden aciklanmissa bile taraftarin hemen sevinmemesi gerekir. Cunki, Adnan Sezgin ne yapar eder isi bozmak icin bir sey yapar.

    YanıtlaSil
  148. Ömer kardeşim sana aynen katılıyorum. 2-3 gündür söylemeye çalıştıklarımı çok iyi anlatmışsın

    YanıtlaSil
  149. FCN kesinleşmemiş (ama açıkça dediler %90 kesin ) bir transferi bildirmekle belki hata yaptı ama FCN i suçlarken önce iğneyi kendimize çuvaldızıda FCN e batırmak olmaz Geçen haftaları bu haberi ilk aldığınızda neler hissetmiştiniz önce düşünün o duyguları şu yazıyı okurken tekrar hissetmeye çalışın. Herkes Orta saha Rocicky, Ledesman, Cana ne süper olur diyip heyecanlanmıştı yok bu orta saha şöyle süper olur yok böyle süper olur diye heyecanlanmış sevinmemişiydik Şimdi hatırladınız mi ?


    Eminim ki FCN de bu haberi duyunca bizim gibi heyecanlanmış, bizim gibi düşünmüştür. Tabii bu sevinci bu heyecanıda bizimle paylaşmadan duramamışlardı, bu haberi bizimle paylaştılar. Sonuçta haber masa başı yapılmış "ee cimbom kimi getiriyor " diye art niyetle düşünülmüş bir haber değil. Arkasındaki bazı gerçeklere ve bilgiler göre yapılmış bir haberdi . Hatta transferlerin bitmesi an meselesiydi. Burada FCN nin yaptığı en büyük hata haberi bizimle paylaşmak değil, Bakkal hesabıyla son derece amatörce transfer yapmaya çalışan yönetime güvenmek ve yönetimin arkasında durarak bu transferleri becerebileceklerine inanmak olmuştur. Stoch la birlikte bu transfer döneminde üçüncü becerisizlikleri (Gerçi ben stochu pek tutmamıştım ama sonuçta niyetleri vardı beceremediler) Bizimde aslında FCN e kızdığımızı zannetmiyorum tamamen yönetimin becerisizliğinden dolayı hayal kırıklığını yaşadığımız için bu olaya bu kadar üzüldüğümüzü ve kızdığımızı düşünüyorum

    Transferin çıkmaza girme nedenlerine değinmek istiyorum öncelikle şunu söyleyip duruyorlar bütçemize uygun bütçemiz bütçemiz bütcemiz ….. Başka laf bilmiyorlar ama senin daha bütçen yok ki Elano`yu satmaya çalışıyorsun sen önce bir bütçeni oluşturda ondan sonra bütçe de bana
    Bence yönetim büyük hata yapmış eğer 10 milyona satmadıysa Elano`yu bu seneden sonra bir daha aldığı fiyata bile satamaz. Brezilya teknik direktörü değiştiğine göre onu o takımda oynatacak başka akıllı olacağını da sanmıyorum. Hadi hepimiz geçmiş olsun seneyede bedava gider yada gönderilir.


    Hadi bütçeyi anladım evet para yok pul yok transferden anlayan futboldan futbolcudan anlayan iş bitirici adam gibi adam denecek biride yok işin başına. Ancak biraz isim yapmış biraz problemli admalarla kumar oynuyoruz onun dışındakileride zaten getiremiyoruz. Gerekiyorsa profosyenel adamlar tut scout sitemine geç; genç ucuz topçular getir. Neyse bu yönetime diyecek çok şey varda sonu gelmez Adnan Sezgin gibi biri varken transferden “sorunlu” hiçbir şeyde değişmez.

    YanıtlaSil
  150. Kararları,yargıları en küçük bi olayda değişebilecek taraftar kitlesi yoğunlukta ne yazık ki.Ledesma&Rosicky gelmiş olsa yönetim kraldı,harikaydı şimdi yerin dibinde.Herşeyi de yönetimden iyi bilir o taraftar zaten.Tek derdi ise transferdir.Yönetimi tek yargılama yoludur transferler ;)

    YanıtlaSil
  151. peki şimdi transfer akıbeti nasıl olacak? tabiki isim istemiyorum sizden ama aynı kalitede isimler bu saatten sonra zor.. sanırım kaldık yine polak tarzı adamlara.. buarada üstüneli gömdüler para cok harcıyor vs. diye.. belki haklılardı çünkü başarı yoktu harcanan paraya rağmen.. şimdi cimrilik yapıyoruz yine başarı yok! çünkü baştan transfer yok ortada.. gerçekten ironik.. neyse ilk soruma yorum yapabilirseniz çok sevinirim kolay gelsin..

    YanıtlaSil
  152. Blogda biliçli taraftar çoğalıyor :)

    YanıtlaSil
  153. Gelselerdi iyi olurdu ama olmadı.Artık yapacak bişey yok.Zaten benim gözümde büyük transferler yapıldı.
    1-Arda Turan takımda kaldı
    2-Türk Telekom Arena
    3-Sağlık ekibi
    Keşke bunları istediğim kadar Ledesma-rosicky'de isteseymişim.Belki tutardı.Bu transferler olamdı diye şimdi herkes yönetimi topa tutuyor.Biraz insaf edin.Bir takım sadece transferlemi ilerler.Maddi alandaki ilerlemeyi gören yok herhalde.Ayrıca Bu işler transferlerle olasaydı,REAL MADRİD,LYON'A ELEYİP ŞAMPİYONLAR LİGİNİ KAZANIRDI.BURSASPOR şampiyon olamazdı herhalde.Bunu lütfen herkes düşünsün.

    YanıtlaSil
  154. Jan Polak 2012 ye kadar kulubunde kaliyor arkadaslar ligtv acikladi bence rosicky ve ledesma gelmedigine gore onlarin kalitesinde birileri mutlaka gelecektir .. rahat olalm :D

    YanıtlaSil
  155. bu yönetimin doğru transfer yapamayacağı gibi sizde resmi açıklama olmadan oraya buraya inanmayın güvendikte ne oldu sizin hitleriniz arttı bizde hayal kırıklığıyla kaldık sağlam kaynaklarmış ledesma analizi sayfada kalsın arada bakarız yorumlarız

    YanıtlaSil
  156. Neden transferleri önceden duyurma gibi bir görev edindiniz ki kendinize? Yani transfer olursa olur, olmazsa yönetimin bileceği iş. Buradan önceden duyurmuş olmanız herhangi bir katkı sağlıyor mu o transfere? Ne diye kendinizi yalandan yere böyle ateşe atıyorsunuz? Öyle hit arttırma falan gibi basit amaçlarınızın olduğunu sanmıyorum.

    YanıtlaSil
  157. 'Ledesma ve Rosicky gelseydi yönetim kraldı, gelmeyince yönetimi neden beğenmiyorsunuz?' diyenleri anlayamıyorum. 2 tane ünlü futbolcuyu kadroya katan yönetim elbette başarılı olacaktı. Şimdi denilenler doğruysa 1-2 milyon euro için bu oyuncular kaçırıldı ve bu doğal olarak yönetime tepkiye yol açıyor. Ne diyelim yani oyuncuları alamadınız ama yine de kralsınız mı diyelim? 10ncu olsak da yaşasın Adnan Başkan mı diyeceğiz? Bu iki oyuncunun alınması küçük bir ayrıntı değil takımın tamamen görüntüsünü değiştirecek, tribüne taraftar çekecek önemli bir değişiklik olacaktı.

    Şimdi transfer kapanana kadar bu ayarda oyuncular alınmazsa yönetim resmen çuvallamış olacak. O zamana kadar beklemeden yorum yapmak yanlış. Ancak sol bekleri perişan eden Keita 29 yaşında olduğu için satılırken, maçta oynayıp oynamadığı fark edilmeyen ve yine 29 yaşındaki Elano takımda kalıyor ve 10 milyon euro civarı teklifler reddediliyorsa burada bir hata vardır. Elano bu sene satılmadığı takdirde seneye zarar etmeden satmamızın imkanı yok ki, yeni Brezilya teknik direktörü de Elano'yu kadroya almazsa (ilk maçta almadı) seneye 30 yaşındaki Elano'nun fiyatı 3 milyon eurolara düşer..

    YanıtlaSil
  158. @tecaul: yorumuna katılmıyorum taraftarın tribüne gelmesi için illa ki yıldız oyuncumu gerekir. senin taraftarlık duygun farklı o zaman. bizim aşkımız transfere değil sarı kırmızı renklere ;)

    YanıtlaSil
  159. @FCN

    Galatasarat su an da 4 farklı yerde görüşmeler yapıyormus bunlar da durum nedir bitmeye yakın olanlar var mı ve artık 3 oyuncu transfer etmekden vaz mı geçildir 1-2 kişi mi transfer edilecek

    YanıtlaSil
  160. @JBaptista o kadar yorumdan onu anladıysan zaten diyecek birşey yok. Ben kendimden bahsetmiyorum genel olarak taraftardan bahsediyorum. 52 bin kişilik stad ben gelirsem dolacak mı ? Ben ne olursa olsun takımı desteklerim o benim kişisel görüşüm ama milyonlarca taraftarın hepsi böyle değil. Her yerde yorumlarda Bjk onu bunu aldı bizimkiler nerede diyorlar. O adamlar tribünü dolduracak adamlar. Onları da tribüne çekmek için heyecanlandırmak gerekiyor.

    Benim sitemim o oyuncuların bize yapacağı katkıdan mahrum kaldığımız içindi. Ortasahayı toparlayacak ve yaratıcılığı artıracaklardı. Yalnızca küçük bir yerde bahsettim tribünün dolmasından. Ama burada bazıları her yazılana 'Bizim aşkımız transfere değil sarı kırmızı renklere ;) ' tarzı cümlelerle cevap verme hevesinde olduğundan esas demek istediğim anlaşılmamış...

    YanıtlaSil
  161. JBaptista ; Boş ve klişe bir laf geçiniz.Taraftarlığı tartması sanamı düştü illa yıldızmı gelmesi lazımmış.Kardeşim mevzu yıldız değil gedik yerlerin sos veren yerlerin kapanması sen hangi alemdesin.Orta saha sos veriyor keza defansın bile sos durumda kalkmış sırf laf olsun diye renklere aşığız falan filan.Taraftar güzel futbol iyi oyun iyi futbolcu ruhlu futbolcu ister ve destekler senin söylediğin durumlar Fatih Terim dönemlerinde kaldı 2000 li ruhlardaydı o şimdi kaç senedir doğru dürüst sportif başarı yok sen ilk önce niye sportif başarı yok onu bi analiz et kardeş sonra gel burda bizim aşkımız renge vs de.Senin kadar herkes Galatasaraylı burda millet parasından maaşından kısıp forma alıyor maça gidiyor yeri geliyor kombine alıyor kim için adnanlar içinmi sanıyorsun hayır.O bahsettiğin renkler için ama taraftarında bir canı var takım nereye gidiyor belli değil biz yıldız olsunun peşinde değiliz bariz eksik yerlerin belli geçen sene sırf bu eksikliklerin için 20 puandan fazla kayıp verdin orta sahada 3 tane kalas dümdüz futbolcunla bakalım nereye kadar gideceksin.Sonra görürüm seni 5 6 hafta sonra onu bunu söverken.

    YanıtlaSil
  162. iste bu sene bizim sahte iniestayla xavilere kaldik ne yapalim degismesi icin takimmi boykotmu etmek mi lazim? siz sinirlensenizde gudursanizda bu yonetim kendi cobune dusunuyor para isir gibi televizion gelirleri,kombineler,satilmis futbolcular en az 20 milyon getirdi,forma satislari gecen bagdat caddesinde fenerden fazla satmislar...vs bunlarin hepsi saglam bir kaynaga gore 100milyonu buluyormus bu adamlar ne yapiyor o kadar parayi bir 6milyon ciraramadilar yazklar olsun

    yarinki maca bakmiyacagim kusura bakmayin benimde isim var bende cobume dusunecegim...

    YanıtlaSil
  163. @ asekan @ teacul : ya kardeşim kim boş konuşuyor ortasaha defans sos veriyor diyorsunuz. yönetim ne yapsın. gece gündüz uğraşıyorlar sonuçta bu kulübün bi dolu borcu var ayrıca 2012 kuralları var sen o beşiktaşı göreceksin 2012 de...kulüp uğraşıyor transfer iyi olur olmaz uğraşıyolar. sen eğer armaya aşıksan o tribünleri dolduracaksın. benim laflarımı çarpıtmayın.

    YanıtlaSil
  164. JBaptista

    Yahu kardesım Locasını sattın, kombinesini sattın, üstüne kaçtane futbolcu sattın.. Bari komple kulübüde satsınlar borc fılan bıtsın.. O kadar basında bagırıyorlar nereye gıttı kulube gıren para dıye ? Kim çalısıyormus gece gunduz..? Çalışmışta birşey mi olmuş.. Sezgin bey ne zaman gelse zaten kulubte bir borc lafı cıkıyor ortaya.. Zamanında transfer donemımın son dakkasında attıgı golu unutmadık bize Inemoto'yla.. Keita futbol oynamak istemiyormus da efendim para için gitmis kulüpten.. O zaman alsaydınız yerine daha iyisini.. O Beşiktaş dediğin kombinelerde rekor kırıyo, bu transferler boyle yapılır işte.. Forma satarsın, kombine satarsın.. Futbolcunun parası kendi kendini çıkartır.. Hade bakalım 2011 de gittiğimizde Aslantepe'ye bu kadroyla 3 maçtan sonra kaç bin kişiyle stadı doldurucan, gorurum o zaman sarı kırmızı askı ben orda.. Arkadaslar bızde bu renklere, bızde bu armaya asıgız ama futbol bır oyun ve bu oyunda şovda yapacasaksın.. Bos laf karın doyurmuyo.. Basarı olmazsa bole orda burda yazarsın, konusursun kulubumuz bor batagında dıye.. Madem borcun var 1 senede mı oldu ? Almasalardı o zaman gecen sene bişeye yaramaz dedıklerı adamı.. Hıc mı ızlemedın kardesım sen Elano'yu alırken de kapı kapı satmaya calısıyosun bu sene ? Bugunku durumun sebebı bu yonetım değil mi ? Allah rızası için hangi takımda var alınan her trasnferın sakatlanıp yattıgı ? Yanlıs anlasılmasın her oyuncu sakatlanır ama kardesım sen takımında 8 ay sakat kal, 2 sene adam akıllı top oynama, Galatasaray senle ilgilensin. Var mı boyle bir şey ? Polak'ı da almayı beceremedıler de adam uzattı Allah'tan kulubuyle sozlesmesını..Kusura bakmasınlar Reijkaard cok ama cok haklı. Nasıl geldı dedı gecen sene 5.lerdi bu sene 3. yaptım.. Bu yonetımdır kabahatı.. Sampıyonlar lıgınde yok takımımız senlerdır. Nasıl hazmedıyolar bunu acaba? Basarı sıfır senelerdır avrupada.. Yerlerde takımın ıtıbarı. Ondan sonra kulubun borcu cokmus.. Bırakın arkadaslar bu işleri..Yonetım gece gunduz calısıyormus falan, filan.. Dua edelimde barı mucıze olsun sezon sonu 2. olup Ş.L elemelerine gidelim...

    YanıtlaSil
  165. @ mehmet : aslında benimde kafamda olan soru şu : bu paralar nereye gidiyor :D yeni stad daha bitmeden kombineleri locaları satıldı 70milyon dolarlık gelir olduğu söylendi halkbankasından kredi çekildi birleşme için kullanıldı. 30milyon doları arttı denildi. futbolcular satıldı en az 20milyon dolarlık...ama bi de işin şöyle bi tarafı var. bu paraların hepsi elimize nakit olarak geçmiyor ki belki 10 sene sonra tam olarak elimizde olacak... benim düşünceme göre bu söylenen adı geçen oyuncular nakit para istiyor. ledesma için öyle bir haber çıkmıştı..sorun burdan kaynaklanıyor olabilir. adnan sezgin işi bilmiyor olabilir. ama ben adnan polata sonuna kadar güveniyorum batma noktasındaki kulübü aldı gelirlerini hızlı artırdı. 2012 kurallarına titizlikle uyuyor. ben halâ beklemekteyim. adnan sezgin bekleyin beklediğinize deyecek demişti. eğer günlerden 1 eylül sabahı resmi siteye baktığımızda bir transfer olmazsa veya mevcut kadrodaki beğenmediğimiz oyunculardan daha kötüsü olursa o zaman eleştirimizi yaparız ama sonuç olarak gidip stada tezahüratımızı yapar takımı destekleriz. 2-3 kişi çıktı benim lafımı yanlış anladı. kendi yazılarınıza veya başka birkaç kişinin yazısına bakarsak sanki gs ye küsmüş transfer olmazsa gs yi bırakacak havası var. bende istiyorum eksik yönlere transferler yapılsın takım düzelsin şampiyonluklar gelsin. haldun üstünel e sihirbaz dedik. ki hakikaten büyük oyuncular getirdi atatürk havalimanı doldu taştı. ama sonuç ne??? lig 5. liği lig 3.lüğü. uefa kupasında ise vasat takımlardan oluşan grupları geçip elendik. türkiye kupasında çeyrek finallerde terkettik. hep fenerle dalga geçtik oyuncularımız daha iyi diye. ama fenere bakınca 2 kez türkiye kupası finali oynadılar 2 senede bizden ligi önde bitirdiler. yani sırf transferle olacak iş değil yürek lazım yürek. sen transfer olmuyor diye gidip tribünde yuhalarsan o zaman ne yürek kalır ne mücadele. bak fenere bu sene ki kadro değeri 133milyon dolar oldu ama daha ilk resmi maçtan yönetim ve teknik direktör istifaya çağrıldı. yani bu işler yıldız oyuncudan ziyade yürek işi....

    YanıtlaSil
  166. @JBaptista benim yazdıklarımda transfer olmazsa takımı bırakırım gibi bir ifade yok. Onu sen çıkardın oradan ama neyse birbirimizi yemeyelim. Benim tek istediğim takımın iyiliği. Eğer 1 Eylül'de ortasahaya kaliteli 2 (Elano gitmezse 1) adam alınmış olmazsa bu takım geçen seneki durumları yaşayacak yeniden. Üstelik bu sefer rakipler daha güçlü durumda. Geçen sene alınan yıldız oyuncular da ortasaha meselesi yüzünden yeterli katkıyı yapamadılar. Yoksa Keita bu ligin gördüğü en iyi sağ kanat oyuncusudur bana göre. Dos Santos da kötü oynamadı. Jo, alemci çıktı o hataydı ama diğerleri yanlış transferler değildi. Sonra herkeste bir yıldız istememe durumu başladı. Eğer bu sene yıldızlarla ortasahada hem teknik hem mücadeleci futbolcuları birleştirirsek başarı gelecektir. Umarım yönetim bizi yanıltıp, Cana'da olduğu gibi kaliteli transferler yaparak bizi sevindirir. Ha olmadı diyelim, hatta Arda,Kewell da sakatlandı takımda yıldız kalmadı diyelim, ben yine de takımı desteklerim. Yönetime sinirlendik diye takımı bırakıcak halimiz yok.

    YanıtlaSil
  167. orta sahaya bir tane iki yönlü oyuncu(barış) ve bir tane de oyun kurucu(ayhan) alınmazsa yönetim de ne olacağını biliyodur takımdaşlar.kimse kendi kuyusunu kazmak istemez.ben bu nedenle rahatım.iyi transferler yapılacaktır muhtemelen ama amaç ucuza getirmektir.beklemelerinin sebebi budur.sonuç olarak Ledesma&Rosicky bu tanımlara uyan en iyi ikili değil.ayrıca transferlerin sitede açıklandığı sebepten yatmamış olma olasılığı da yüksektir.transfer kaynağımız dedikleri kişi ve ya kişiler yeterince güvenilir olsa ve transferler gerçekleşse biz burda şu an ligi açık ara önde tamamlamış,Avrupa Ligi Şampiyonluğundan bahsediyoduk.

    YanıtlaSil
  168. Yönetim saçma sapan bir lig macerasına doğru bizi sürüklüyor ama bakalım hadi hayırlısı
    İki ihtimal var ya hakkaten ellerinde patlatmaya hazır oldukları 2 bomba var bekliyorlar(ki bu da bence yanlış ve zor)
    ya da artık canları sıkıldı gitmek istiyorlar
    yazık walla
    taraftar olarak transfer olmadığına değil de
    bu cambazlıklara üzülüyorum
    baştan transfer yok deseler amenna

    YanıtlaSil
  169. Tabi canım ne gerek var transfere, yıldıza.. Allah sizi bildiği gibi yapsın Adnan'slar.... Alın size çalışan yönetim, alın size takım...

    YanıtlaSil
  170. bu adnanlar galatasarayın iyiligimi için orda bole yönetim olmaz olsun allah bildiği yapsın artık igreniyorum bu takımdan ya isterse getirsin bi düzüne yıldız

    YanıtlaSil
  171. @Mehmet katılmamak elde değil renktaş haklısın ne diyeyim

    YanıtlaSil
  172. Hüseyin millet bir tutdurmus 2000 EUFA kupasını.. Yok takım ruhu, yok kotu gununde yanında olma.. Tamam yanındayız takımında bızden baska kımse hatırlamıyor artık UEFA filan.. Bir geçmişimize takılmış gidiyoruz.. 10 yıldır başarı sayılabilecek birşey kaldı mı ? Sene artık 2010. Evet Gs Sivas'ta maç kaybedebilir ama bu şekilde bas bas 15-20 gündür bağırarak bu takımla olmayacağı bilinerek olmaz, kaybedilemez.. Kardeşim yıldız da beklenmiyor sizden takım kurun be takım.. Ordan burdan çakma hep. Takımdan tutulmayan adamları hersene topluyosunuz.. Örnek mi lazım ? Bir Allah'ın kulu da bana çıksın söylesin şu Gökhan Zan'ın kulübe katkısını.. Serdar Özkan gibi bie dengezi ne olduğu belli olmayan ve son bombamız Pino.. Ahh Adnan's ahh.. Hiç dikkat ettiniz mi bu Sezgin geldiğinde hep böyle kriz ortamı doğuyor takımda.. Ne diyelim Allah hayırlara vesile etsin GS'nin sonunu...

    YanıtlaSil
  173. bu galatasarayı adam edicek tek oyuncu

    http://i34.tinypic.com/k54jf6.jpg

    YanıtlaSil
  174. @Mehmet
    Tekrar söylüyorum ağzına sağlık kardeşim

    Ya dertliyiz bugün hem de çok yoksa laf da çok ama edemiyor insan işte!
    Sadece yaıklar olsun diyorum beceremiyorlarsa defolsun gitsinler kardeşim yahu!!!

    Çok üzülüyorum Galatasaray'ımız adına!
    Sahi kongre ne zaman biri bu adamları durdursun ya!

    Yoksa öyle bir babayiğit koskoca camiada bi gelelim yönetime azıcık bilgimile bunlardan daha iyi yönetiriz kulübümüzü!

    Biimki kötü günde destek vermemek değil Galatasaray'ımızı daha kötüye götürebilecek bu şahsiyetlerin karşısına dikilmek!

    Yoksa kimseden eksiğimiz yok Galatasaraylılık konusunda!

    Nerede doğum günümde UEFA'yı sallayan Cİmbomum
    Nerede şimdiki Sivas Fatihi bile olamayan ruhsuz takım!!!

    Galatasaray Futbolcusu bira@Mehmet
    Tekrar söylüyorum ağzına sağlık kardeşim

    Ya dertliyiz bugün hem de çok yoksa laf da çok ama edemiyor insan işte!
    Sadece yaıklar olsun diyorum beceremiyorlarsa defolsun gitsinler kardeşim yahu!!!

    Çok üzülüyorum Galatasaray'ımız adına!
    Sahi kongre ne zaman biri bu adamları durdursun ya!

    Yoksa öyle bir babayiğit koskoca camiada bi gelelim yönetime azıcık bilgimile bunlardan daha iyi yönetiriz kulübümüzü!

    Biimki kötü günde destek vermemek değil Galatasaray'ımızı daha kötüye götürebilecek bu şahsiyetlerin karşısına dikilmek!

    Yoksa kimseden eksiğimiz yok Galatasaraylılık konusunda!

    Nerede doğum günümde UEFA'yı sallayan Cİmbomum
    Nerede şimdiki Sivas Fatihi bile olamayan ruhsuz takım!!!

    Galatasaray Futbolcusu bira takımı için yırtınır
    savaşır böyle profesyonellik bie göre değil bi para topçusu istemiyoru@Mehmet
    Tekrar söylüyorum ağzına sağlık kardeşim

    Ya dertliyiz bugün hem de çok yoksa laf da çok ama edemiyor insan işte!
    Sadece yaıklar olsun diyorum beceremiyorlarsa defolsun gitsinler kardeşim yahu!!!

    Çok üzülüyorum Galatasaray'ımız adına!
    Sahi kongre ne zaman biri bu adamları durdursun ya!

    Yoksa öyle bir babayiğit koskoca camiada bi gelelim yönetime azıcık bilgimile bunlardan daha iyi yönetiriz kulübümüzü!

    Biimki kötü günde destek vermemek değil Galatasaray'ımızı daha kötüye götürebilecek bu şahsiyetlerin karşısına dikilmek!

    Yoksa kimseden eksiğimiz yok Galatasaraylılık konusunda!

    Nerede doğum günümde UEFA'yı sallayan Cİmbomum
    Nerede şimdiki Sivas Fatihi bile olamayan ruhsuz takım!!!

    YanıtlaSil
  175. @Mehmet
    Tekrar söylüyorum ağzına sağlık kardeşim

    Ya dertliyiz bugün hem de çok yoksa laf da çok ama edemiyor insan işte!
    Sadece yaıklar olsun diyorum beceremiyorlarsa defolsun gitsinler kardeşim yahu!!!

    Çok üzülüyorum Galatasaray'ımız adına!
    Sahi kongre ne zaman biri bu adamları durdursun ya!

    Yoksa öyle bir babayiğit koskoca camiada bi gelelim yönetime azıcık bilgimile bunlardan daha iyi yönetiriz kulübümüzü!

    Biimki kötü günde destek vermemek değil Galatasaray'ımızı daha kötüye götürebilecek bu şahsiyetlerin karşısına dikilmek!

    Yoksa kimseden eksiğimiz yok Galatasaraylılık konusunda!

    Nerede doğum günümde UEFA'yı sallayan Cİmbomum
    Nerede şimdiki Sivas Fatihi bile olamayan ruhsuz takım!!!
    @Mehmet
    Tekrar söylüyorum ağzına sağlık kardeşim

    Ya dertliyiz bugün hem de çok yoksa laf da çok ama edemiyor insan işte!
    Sadece yaıklar olsun diyorum beceremiyorlarsa defolsun gitsinler kardeşim yahu!!!

    Çok üzülüyorum Galatasaray'ımız adına!
    Sahi kongre ne zaman biri bu adamları durdursun ya!

    Yoksa öyle bir babayiğit koskoca camiada bi gelelim yönetime azıcık bilgimile bunlardan daha iyi yönetiriz kulübümüzü!

    Biimki kötü günde destek vermemek değil Galatasaray'ımızı daha kötüye götürebilecek bu şahsiyetlerin karşısına dikilmek!

    Yoksa kimseden eksiğimiz yok Galatasaraylılık konusunda!

    Nerede doğum günümde UEFA'yı sallayan Cİmbomum
    Nerede şimdiki Sivas Fatihi bile olamayan ruhsuz takım!!!

    YanıtlaSil
  176. Galatasaray Futbolcusu biraz takımı için yırtınır savaşır!
    Biz böyle narin para topçusu profesyonellik istemiyoruz!
    Yoksa ne farkımız kalacak ki Fenerden!!!

    YanıtlaSil
  177. Son olarak tekrar ediyorum bu adamlar yönetimde bulunmaktan sıkılmış galiba ben bunu anlıyorum!!!
    YOksa bu olanların mantıklı bir açıklaması yok benim için!!
    Allah bie sabır versin diyorum ayrıca or bir sezon bii bekliyor!

    YanıtlaSil
  178. Hersey iyi güzelde hani bu transferler elanoya bagli degldi?

    YanıtlaSil
  179. @ FCN

    Bu transferler hani elanoya bagli degildi??

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0