Ortaya karışık..


Galatasaray'da transferin son günlerinde ortalık iyice kızışmaya başladı. Son kalan günlerde artık yukarıdaki dörtlüden hangisi gelecek inanın kestirmek, önceden bilmek çok zor. Misimovic transferinde ilerleme kaydeden Galatasaray aynı zamanda Ibricic transferinde de girişimlerini sürdürüyor. Herkes birşeyler söylüyor fakat tam anlamıyla ortada bir bilgi karışıklığı var. Hiç birşeyin üzeri net değil, birşey diyorsunuz hemen arkasından başka birşey oluyor. Transfer döneminin son günlerinde böylesine hareketli bir dönemde şu oyuncu geldi, bu oyuncu gitti gibi kesin ifadeler kullanmak haliyle yanlış oğlu yanlış oluyor.

Evet, transferin bitimine 2-3 gün var. TFF'nin vermesi muhtemel ekstra bir iki gün daha var. Yani maksimum 4-5 gün var önümüzde ve görüşmeler hala devam ediyor. Misimovic'in alternatifi Ibricic, Annan'ın alternatifi Emana. Artık son günlerde hangisi gelecek, kiminle şartlar ve durum neler olacak orasını hepimiz göreceğiz. Bu transferlerin yanı sıra birde Rijkaard'ın ısrarla 'son gün dahi olsa bir savunma oyuncusu alalım' isteği bulunuyor ki; savunmada alınması istenen oyuncunun adı bile yok. Eğer o transfer olursa birisini tutup getirecekler, hepimiz o anda öğreneceğiz.

Aslında tüm isimler ile görüşmeler birbirleri ile bağlantılı oldu. Misimovic için 15 gün evel Alman takımının kapısını çalan takımımıza cevap olumsuzdu. Sonrasında haliyle alternatiflere yönelme gerçekleşti ve Shakthar'ın ofansif ortasaha oyuncusu Jadson'a teklif gitti. Lucescu tarafından veto edilen teklif sonrasında sırada Hajduk'un 24 yaşındaki oyuncusu Ibricic vardı. Ibricic için 10 milyon euro civarında bir para istendi ki bu aşırı fazlaydı. Diego ile sözleşme imzalayan Wolfsburg'a Misimovic için bir teklif daha yapıldı. Schalke 04 ise Misimovic transferini gerçekleştirememiş ve Cluj'dan Deac'ı transfer ederek aradan çekilmişti. Diego'yu renklerine katan Wolfsburg transfere onay verdi. Sonrasında diğer alternatifler ile görüşüldü mü, görüşmeler nasıl durumda veya neler görüşüldü, konuşuldu. İnanın şu anda kimse hiçbirşey bilmiyor. Misimovic - Ibricic ikilisinden birisi gelecek, belki de ikisi birden gelecek yada gelmeyecek. Yani tam anlamıyla iki ucu b.klu değnek sendromu görüyoruz.

Real Betis'in defansif ortasaha oyuncusu Achille Emana ile görüşmelere başlanmıştı. Emana gelmeye zaten razıydı, takımı da bırakmaya. Bir takım görüşmeler sonrasında yeşil-beyazlı takım ile bonservis maddelerinde bir takım sorunlar yaşandı. Emana ile görüşürken aynı zamanda Gana'lı ortasaha oyuncusu Anthony Annan ile de görüşüyorduk. Zaten ilk hedef Annan'dı, hem yaşı hemde oyun stili ve tercih sırasında üstte olması nedeniyle. Emana bir nevi hazır, yani son gün aradaki tüm pürüzler giderilecek ve imza attırılacak. Annan'da ise gelişmeler olumlu yönde ilerlendiği söyleniyor. Zaten Rosenborg yapacağı transfer için kaynak arıyor ki, Annan'da gitmeye sıcak bakıyor.

Transfer gibi riskli bir durumda kesin ve net ifadeler kullanmak doğru olmuyor. Bunu en acı şekliyle geçtiğimiz günlerde yaşamıştık. Misimovic transferini Almanya'nın saygın kanalları, isimleri doğruluyor. Türkiye'de de bir çok saygın kuruluş transferi doğruluyor. Wolfsburg genel menajeri Hoeness'in açıklamarı da durumu aydınlatsa da hala bir netlik yok. Böylesine karışık bir ortamda 'X yattı, Z bitti' gibi kesin ifadeler kullanmamızı da beklemeyin. Hep birlikte göreceğiz ve inanın şu anda durum o kadar karışık ki, bizde bilmiyoruz. Fakat ortada bir gerçek var. Bahsi geçen dört oyuncu da Galatasaray'a yarar sağlayabilecek isimler. Hayırlısı olsun hakkımızda diyip, beklemeye çekilelim. Bir son dakika bilgisi alırsak paylaşırız.

+ Emana Betis'te, Misimovic Wolfsburg'da kadro dışı.
+ Misimovic transferi hakkında Bosna Hersek medyasına konuştu. Röportajında çok önemli açıklamalara yer verdi.
+ Misimovic gelen bilgilere göre ve yaptığı açıklamalar doğrultusunda Galatasaray'da diyebiliriz..

84 yorum:

  1. Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederiz.Bekliycez artık başka yapacak bişi yok.

    YanıtlaSil
  2. Valla Adnan Sezgin'Le bu dörtlüden herhangi birinin alınabileceği bile şüpheli.. İstifa ette kurtulalım senden..

    YanıtlaSil
  3. isteyen herkesle iddaaya girerim ki ne emana nede misimovic gelecek iibricic olabilr heralde o olacak ama benden size soylemesi 5 aydir bu takimda dogru durutst hic 1 sey olmuyor farkli dusunen warsada kendiini kandirmsh olur artk kafaimza yerlesmesi gerek MISIMOVIC gelmeyecek cunku o oyunucuyu buraya getirecek kapasitede yonetici yok ..

    YanıtlaSil
  4. Bu doyurucu haber için teşekkürler.

    Ben dedim ama ya, bunlar transfer yapana kadar kanser edecekler bizi. İnşaallah yaparlar da...

    YanıtlaSil
  5. @erdemuA

    Adnan Sezgin'in ona çapı ve karizması yetmez malesef.. Antipatik, ilişkileri sıfır.. Bu taraftar boşuna nefret etmiyo ya ondan...

    YanıtlaSil
  6. Bence burda en mantıklısı Ibricic ve Annan. Misimovic bilemiyorum bizim oyun stiline uygun değil bir de o sakatlanırsa tamam. Bu iki oyuncu yaş olarak da uzun seneler hizmet için iyiler.Emana ve Misimovic bilemiyorum.Emana belki fizik kuvvetiyle uzun seneler oynar ama Misimovic bir iki sene sonra öncelikle fizik olarak düşmeye başlar sonra şu anki Alex'in durumuna düşer. Madem paramız az transferleride en azından biraz daha fazla harcasak bile ileride gelir getirecek kişilere yatırmalıyız,son durak GS olan kişilere değil.

    Bu arada Adnan Sezgin'e yol verilmedikçe bilemiyorum belki beceremedi diye yardıma bir kaç kişi gelmiştir öyle yaparlar transferi ama eğer ben tek başıma yapacağım derse GS'nin yeni transferleri her an içimizden biri olabilir,yeni transfer diye kendinizi kamera karşısında görürseniz şaşırmayın :D

    YanıtlaSil
  7. Elano gönderilmeli,misimoviç-ibricic-annan yada emana-annan-ibricic olmalı orta saha,sadece annan ve ibricic in fark yaratamayacağı kesin,,

    YanıtlaSil
  8. İbricic'in yıldız adayı olduğunu okuyorum. Bu adam yıldız adayı olsa İngiliz, İspanyol takımlarının scout'ları çoktan kendisini keşfederdi. Hırvat Ligi gibi 2.sınıf bir ligden gelecek futbolcunun katkısı soru işareti olur. Bize tecrübeli ve lider oyuncu lazım. O yüzden ismi geçenlerden Misimoviç ve Emana'yı tercih ederim ama ikisinde geleceğine hiç inanmıyorum. Klasik olarak futbolcu dünden razı gibi haberlere itibar etmeyelim öyle olsa çoktan imzalar atılırdı.

    Şurada aylardır transferi beceremeyen, yetkinliği sıfır Galatasaray yönetiminden son 2 gün kala hamle beklemek çok yanlış. Böyle gelmiş böyle gider...

    YanıtlaSil
  9. ya ibriçiç ve annan geldi diyelim.

    ufuk

    sabri-neil-servet-hakanbalta

    Annan-Lorik Cana

    İbriçiç

    Pino(kewell) Baroş Arda(serdar özkan)


    elano nolucak ?

    Not:Bence annan transfer edilemez.Çünki bu adam dünya kupasından sonra man utd. chelsea istiyor gibisinden haberler çıkmıştı.Hadi bu takımlar olmasa bile ingilterenin kalburabastı takımları bu adamla ilgileniodur takip ediolardır.Bize bırakmazlar gibime geliyor..

    YanıtlaSil
  10. yönetimin ne yapıp edip bir an önce transferleri açıklaması lazım. eskişehir deplasmanından alınacak kötü bir sonuçla yönetimin suyu iyice ısınmaya başlar. bunun içinde gerekirse ismi gündemde olan 4 futbolcuyu da kredi mi çekerler borç mu bulurlar bir an önce takıma kazandırmaları lazım. alınacak bu futbolcular en azından kalitelerini galatasaray'da da devam ettirirlerse galatasaray'ın 3-4 sene geleceği kurtulmuş olur kanısındayım. annan rijkard'ın istemiş olduğu defans oyuncusu olarak görev yapabilir. emana-cana ikilisi orta sahada orta sahamızı toparlar. misimovic orta saha organizatörü olarak vazgeçilmez olur. ibricic de hem ofansif orta saha hem de baros'un yanında veya eksikliğinde forvet açığımızı kapatacağı düşüncesindeyim. eminim ki bu 4 transfer gerçekleşmiş olsa hem forma satışından para gelir hem de türk telekom arena'daki maçlar full izlenir. yönetim artık elini cebine atması gerekki, cebindeki akrepten korkmaması gerekiyor.

    YanıtlaSil
  11. Ibricic muhtemel 10 gole ulaşır çok iyi uyum sağlarsa onunda üstüne çıkar ama alınmamalı alınırsa ilk olarak sorarlar adama 24 yaşındaki çıkış yapamamış Ibricic e 5 milyon € verip 21 yaşında ki stocha nasıl 5 milyon € vermezsin bide gidip en büyük rakibine kaptırırsın

    YanıtlaSil
  12. @Çağdaş Önen

    Zamanında Ribery için de öyle diyorlardı. Anelka için de "İyi futbolcu olsa R. Madrid, Man. City satar mı?", Hagi için "İyi oyuncu olsa Barça bırakır mı?" Daha Geremi var, Baliç var.

    Hepsi için yorumcular tarafından ortak söylenen ve benim en uyuz olduğum söz "Türkiye'ye geliyorlarsa o kadar da iyi değiller demek ki"

    Bu mantıkla bir yere varamayız. Demek ki Messi bile bir Türk takımına gelmeyi kabul etse diyeceğiz ki "Türkiye'ye geliyorsa bir iş var Messi'de, eskisi gibi değil"

    Bu mu yani?

    YanıtlaSil
  13. Geremi, Baliç ve Ribery örneklerim "Eğer yıldız adayı olsaydı çoktan büyük kulüpler alırdı bu X'i" diyenler içindir. Biraz karışık olmuş üstteki mesajım.

    YanıtlaSil
  14. @tafouzy
    Çok doğru söylüyosun kardeş.Ekleyecek daha çok şey var ama ben arkadaşın kalbini kırmak istemiyorum.Lütfen biraz daha özgüven sahibi olun.Daha oyuncuyu izlemeden tanımadan işkembeden sallıyorsunuz.

    YanıtlaSil
  15. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  16. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  17. Transferler çok gecikti. Bu saatten sonra çok da birşey beklemek lazım.Yönetim gerçekten hayal kırıklığı yarattı.Hayırlısı artık.Umarım takım bir an önce silkinir ve kendine gelir.

    YanıtlaSil
  18. an itibariyle hajluk 6.5 milyon + %15 transfer payı teklifini kabul etmemiş.
    sanırım buda yattı.. du bakalım bu işin sonu nasıl bitecek.
    aha buda link
    http://sportske.jutarnji.hr/...jboljeg-igraca/881724/

    YanıtlaSil
  19. FM'den mesaj var :)

    http://img641.imageshack.us/img641/3796/sdddxr.jpg

    YanıtlaSil
  20. artık misimovicin gelmesi lazım yıllardır ozlemini cektigimiz lider vasıflı kişi misimovic tir tmm ibricic te iyidirama galatasarayımıza ozlem duydugumuz lider topcvu ibricic olamaz!!!

    YanıtlaSil
  21. ibricic gelcekse umarım bu aksam elano asıl mevki forvet arkasında oynar ve super bi mac cıkarır ve almazlar ibricici ins ..

    YanıtlaSil
  22. http://www.nezavisne.com/sport/fudbal/66865/Misimovic-u-Galatasaraju.html

    Bu raportaj ne kadar doğrudur acaba ? FCN'in bundan haberi var mı ? Bariz bir şekilde Misimovic kendi ağzından Galatasaray'da oynayacağını söylemiş..

    YanıtlaSil
  23. Her yerde farklı bir haber, her yerde farklı bir isim, birinin bitti dediğini biri yalanlıyor.
    Kimseyi alırmıyız alamazmıyız bilmiyorum ama artık tek bir dilegim var şu transfer sezonu ltf bitsin.
    Ben bu kadar saçma bir dönem görmedim. Umarım bir daha da görmem ve umarım bize bunu yaşatanlarda bir daha bu işlerin sorumlusu olmazlar.
    Asaletin bize yeter...

    YanıtlaSil
  24. arklar almanyanın sitesinde misimovic tranferi bi anda %47 ye cıktı ibrici transferi %40 a dustu haraketlenmeler var msiimovic yaklasıor sanırım

    http://www.transfermarkt.de/de/zvjezdan-misimovic/profil/spieler_2309.html

    YanıtlaSil
  25. ibricic transferinde pürüz çıkmış, inşallah doğrudur, ikinci bi iliç istemiyoruz, bu takıma alınması gereken adam EMANA'dır, ledesmadanda ii oyuncu, misimoviçtende daha faydalı olur aynı mevkinin adamı olmamalarına rağmen, bide ön liberoya annan gelirse tam süper olur :D

    YanıtlaSil
  26. @Mehmet
    Gerçekten çok iyi yakalamışın haberi adam gelmek istior wolfsburg vermek istior galatasaray wolfsburgun ve msiimovicin istedigi parayı verior ama yinede adnan sezgin becerip alamıor :D:D:D:D

    YanıtlaSil
  27. Ledesma ve Rosicky'e para bulamayanlar şimdi nereden ve nasıl para bulacaklar da bu transferleri bitirecekler ?
    UEFA maçından sonra FR savunmaya adam istedi ama bu konuda en ufak bir haber yok.
    Neyin doğru, neyin yanlış olduğunun bu kadar karıştığı bir dönem hatırlamıyorum.

    YanıtlaSil
  28. Bu nasıl bir iştir anlamadım. Nasıl bir yönetim anlayısi, Nasıl bir transfer politikamız var. Büyük bir takıma yakışır mı bunlar. En iyisi hiç kafaya takmayacaksın. Şunun şurasında ne kaldı transfer sezonunun bitmesine. Ak kara, gelen giden belli olur nasılsa. Transfer sezonu 1 eylülde bitiyor değil mi arkadaşlar? Artık ona da güvenemez oldum ben. :-) Bir iddiada ben ortaya atayım bari. Ne olacak bu karmaşada benim iddia görünmez bile. :-) KAKA GALATASARAY'DA. :-) tam da ihtiyacımız olan futbolcu. :-)

    YanıtlaSil
  29. obscure_hakan sen İlic'le İbricic'i benzetiyorsan zaten diyecek birşey yok. Çok daha üst düzey bir futbolcu İbricic. Bize katkı yapabilecek oyuncuya da inşallah gelmez demen çok saçma. Zaten son ihtimal olarak İbricic vardı. O alınamayınca Emana gelicek diye birşey yok.İbricic de olmazsa geriye kimse kalmıyor. Sen sevin...

    YanıtlaSil
  30. Her şeyin başında dönelim... Ta geçen sezon lige havlu attığımızdan beri bize lazım olan futbolcuların mevkiileri açık seçik ortada değil miydi?
    Bir kaleci lazımdı alındı mı? - Hayır
    Sağ bekte alternatif lazım dı alındı mı? - Hayır (ali'yi alternatif sayanaın aklında zoru vardır...)
    Stoper mevkisine bir adam gerekiyordu alındı mı? - Hayır
    Ortasaha ya pas yapacak takımı ileri taşıyacak En az üç oyuncu lazımdı transfer var mı? - Cana ya gerisi???
    Baros yok diye gol atamaz olmuştuk bize en az onun yokluğunu aratmayacak bir forvet gerekiyordu alındı mı? - Hayır
    Keita gitti, onun işini yapabilecek biti geldi mi? - Pino yani bir maç 20 dk oynadı diye sakatlanan biri

    Durum açık seçik böyle iken yönetimin tek doğrusu Kewell'i elinde tutabilmek oldu ki lütfen taraftarın baskısı sonucu demeyin yönetim transfer yapamayınca Kewell'a mahkum kaldı, Kewell'da doğru dürüst talibi bile olmadığı için Adnan'lara rağmen teklifi kabul etti. Zaten adam müzmin sakat olmasa Adnan'ların suratına dahi bakmazdı ya o da bize mahkum işte...

    Sonuç budur...

    GS düzlüğe çıkmak istiyorsa maalesef Türkiye şartlarında afallayan Rijkard gitmeli, yerine bütün kirli çamaşırlarımızı bilen bizi tanıyan, elindeki malzemeden maksimum verimi almasını bilen Lucescu gibi bir adam gelmeli. Kusura bakmayalım ama Rijkard gibi bir adam bize fazla.
    Bizim bu adamı başa getirmemiz dört tarafı dökülen bakkalımızın başına gidip Walmart'ın Ceo'sunu getirmek gibi oldu.
    Yönetim derseniz sözlerine güveni sıfırlamışken en kısa zamanda hem kendi hem de klüp menfaatleri için görevi devretmeliler.
    Takıma gelirsek, evet Arda bu takımın en değerlisi ancak aynı zamanda artık takımın en vurdumduymazı... Bu saatten sonra ondan bize fayda gelmez. Kesinlikle satılmalı.
    Keza ruhsuzun bir diğer önde gideni H.Balta, oynamıyor diye her tarafa sallayıp demediğini bırakmayan Servet,
    pişkin pişkin taraftarı soran Ayhan,
    sahada deli dana gibi koşmayı futbol oynamak sana Barış,
    geldiğindeki mütevaziliğini yitirmiş kendisini yıldız sanan M.Sarp,
    kaleci olmadığını binlerce kez ispatlamış Aykut,
    kendisine görev verildiğinde bacakları titreyen Ufuk,
    yıllardır oldu olacak dediğimiz ama nedense hiç olmayan Aydın,
    alınması bile başlı başına komedi olan S.Özkan,
    satıldı satılacak dedikodusuyla adamda futbol oynama arzusu bırakmadığımız Elano,
    yedek koltuğunda dahi oturmasını tartışacağım 2 yıldır boş yere maaşını ödediğimiz G.Zan
    gitmeden bu takımdan hiç bir şey olmaz.
    Takımda adam bırakmadın diyeniniz olabilir ama şu isimlerden herhangi birini satıyoruz deseler kimse üzülmeyeceği gibi sevinecek olanlarımız eminim çoğunluktadır.
    Sonuç olarak bu kadar yetenek yoksununu aynı takıma toplayıp bir avuç yetenekli oyuncumuzunda karakterlerini bozan yönetime ne kadar teşekkür etsek azdır.

    YanıtlaSil
  31. Yabancı kaleci transferi de gündeme gelmişti keşke hazır boştayken Fenerbahçe'nin yerine biz alsaydık Serkan Kırıntılı'yı.

    YanıtlaSil
  32. misimovic roportaji yalandir buyuk ihtimalle gelecegni sanmiyorum .. ibricic ise coktan havalara girmistr Galatasaraya gelecek diye bir arkadasda menejerlik oyununda 13 temmuzda jadsonu transfer ettigmizin resmini yollams ona akil bizde alalhdan sabir diliyorum :) simdi misimovicin gelme ihtimali bence ortadan kalkti ibricic son isimdi onuda alillar 8 e filan tamamdr bu is :)

    YanıtlaSil
  33. MUTLAKA OKUYUN!!! ARKADAŞLAR TSN NİN FİYASKOSU MUTLAKA OKUYUN GÜLMEKTEN ÖLDÜM!!!

    YÜZDE BİR lik İHTİMAL NE?
    TSN'nin yüzde 99 demesinin sebebi ise, Hajdik Split'in AVRUPA UEFA LİGİNDE GRUPLARA KALMIŞ OLMASI ve TEKNİK DİREKTÖR JARNİ'nin İbricic'i bırakmak istememesi..

    Ancak futbolcunun ve kulübünün bu transfere EVET demesi, transferin yüzde 99 bittiği anlamına gelmekte..

    Yukardaki verdikleriilk haber dikkatli bakın yazıorki kulbu ve futbolcu kabul etti şimdi hemn üstüne ikinci haberi yazıorum ...

    ..VE İNANILIR GİBİ DEĞİL, YÜZDE BİR GERÇEKLEŞİYOR MU? HAJDUK İBRİCİC İÇİN TEKLİFİ REDDETTİ..
    Galatasaray'da TRANSFER FİYASKOSU devam ediyor.. TSN nin YÜZDE BİR lik pürüz ihtimali pire idi deve oldu.. AVRUPA LİGİNDE GRUPLARA KALAN HAJDUK TEKNİK DİREKTÖRÜ "Bırakmam" derken, kulüp başkanı BU PARALARA TAKIMIN EN İYİ OYUCUSUNU SATMAYIZ açıklaması yaptı..

    Komediyi kes burda diorki pireyi deve yaptı ama kulup bu parayı kabul edemeyiz dedi dior hani ilk haberde kulup kabul etmişti eh be TSN haber yapmayı bırak en iyisi :)))))

    YanıtlaSil
  34. @tayfun

    bütün sorunları aynı mesajda dile getirme kardeşim. Takımdan soğutuyorsun milleti. :-)

    YanıtlaSil
  35. ark lar bu arada iciniz rahat olsun FCn blogun da dedigi gibi misimovic GALATASARAY'DA alman sitelerden takip ediorum her dakika bir adım daha yaklasıor misimovic iciniz rahat olsun hava alanında bunu kutlayacagız ...

    YanıtlaSil
  36. @Poyrazyeli

    Sonuna kadar katılıyorum :) Tecrübeli olduğum için okumadım yazısını zaten :)

    YanıtlaSil
  37. @tafouzy

    tecrübe güzel şey :-)

    YanıtlaSil
  38. Sizi GS'den Adnan'lar değilde benim dediklerim soğutuyorsa gülerim buna :DD

    Şaka bir yana iyi dolmuşuz ya, böyle giderse tüm GS taraftarı mazoşist olup yenilgiden bile keyif alır hale gelecek...

    Neyse umarım Esk. maçını alırız da biraz olsun düzlüğe çıkarız...

    YanıtlaSil
  39. @tayfun

    bizi o hale getirenler utansın tayfun. Hoş eskişehir maçından da hiç umudum yok benim. Bu zamana kadar hiç yenemedik onları. Keşke şanssızlığımızı kırıp alabilsek bu maçı. Birazcık moral olurdu.

    YanıtlaSil
  40. @Murat_41
    Bu TSN işkembeden sallıyor.Dün çıkan haberi azıcık değiştirip sazanların önüne servis ediyor.Akşamda taraftarı sırf Galatasaray yönetimine karşı kışkırtmak için transferin olmadığı haberini veriyor.Neymiş pazartesi günü transfer komisyonu hakkında çok çarpıcı haberler yapacaklarmış.Çünkü pazartesi gününe kadar ancak atmasyon haber hazırlarlar,çarpıcı haber ya o yüzdenD: Hay Allahım sen akıl fikir ver.Bakın burdan ben herşeyine iddaya girerim eğer bu tsn olacak kolpacı site sırf Adnan Polat yönetimini bitirmek için böyle haberler yapmıyorsa benimde adım ömer olmasın..!

    YanıtlaSil
  41. Hey Allah'ım rakipler dörtlüyor, transferler on numara iş görüyor, biz de daha kimi alacaz o muamma..

    Ibricic transferi de yattı ya da öyle gösterilmeye çalışılıyor. Ya da Misimovic için koz olarak kullandık vs.vs. Bunlar taraftarı kanser eder..

    Aslında bu TSN'de çıkan haber hakkında da şüphem yok değil.. Bu adam bitti bitecek hale geliyorda bu transferler neden olmuyor, olmıyor.. ? Bakın işte örnek Ledesma, Rosicky ve Misimovic.. Hepsi çeşitli kaynaklarca kesin gözüyle bakılan transferler..

    Neyse bu geceki maçta bir bitsin görecez bakalım.. Yarın ola hayır ola..

    YanıtlaSil
  42. @tecaul

    Kardeş, ibricic hücum oyuncusu, bize lazım olansa barış ayhan sarp zincirini kıracak oyuncu tipi aslında bizim misimovicede ihtiyacımız yok oda fenerdeki alexin bi benzeridir, bize lazım olan orta sahada dirençli agresif oyunun her yönünü oynayabilen emana gibi bi orta saha oyuncusu ön liberoyada annan gibi belli potansiyeli olan hem savunma yönü kuvvetli hemde doğru paslar atabilen kaliteli bi oyuncu alınırsa hem barış ayhan sarp üçlüsünden iki tanesini izlemek zorunda kalmayız hem gol yeme hastalığımızı büyük ölçüde iyileştirmiş oluruz, hemde arda, kewel, elano gibi oyuncuların işleri kolaylaşır, ibricic konusundada sözümün arkasındayım eğer gelirse kalitesiz bi oyuncu olduğunu sende göreceksin, ayrıca ibricic son alternatif diye gelmesse diğerleride gelmez diye bişe yok bikaç gün içinde mutlaka transfer olacak olması da lazım...

    YanıtlaSil
  43. bidaha hiçbir yere bakmicam. bak bak bak sıkıldım.
    1 hazirandan beri bekledikte ne oldu.
    kaldı hepsi hepsi 2 gün.
    temelli asabım bozuldu. kardeşim bu takımda rijkaardı acilen göndermek lazım.
    eskişehir maçını izleyenleriniz varsa baksın. yabancı ile falan çözülecek değil bu iş. takımda moral motivasyon kondisyon kazanma arzusu karakter adına hiçbişey kalmamış. öyle zaman dolsun der gibi deli gibi saldırıyorlar. anlaşılan o ki onlarda rijkaard gitsin istiyor. bu mactan sonra anladım ki rijkaard gitmeli. bizim çocukları avrupa gibi sandı garibim.bizimkiler kamp ister otorite ister. avrupa futbolcusu gibi insan gibi yaşamayı sevmez.ılımlı hocayı sevmez.eli sopalı hoca lazım illa kapatcan bunları kampa.esir gibi yaşasınlar. yoksa işte böyle oluyor. velhasıl lafı çok uzattım. bu takıma transfer değil yeni bi hoca lazım.. bu acık..

    YanıtlaSil
  44. @ömer ve @tafouzy Çok merak ediyorum birkaç Youtube videosu ve FM oyunu ekran görüntüsü dışında İbricic'i ne kadar izlediniz? Madem çok biliyorsunuz bu oyuncuyu detaylı bir şekilde analize edin de herkes öğrensin.

    YanıtlaSil
  45. @Çağdaş Önen

    Ben bu oyuncuları tanıdığımı söylemedim ama direkt "Yıldız adayı olsa başka takımlar alırdı çoktan" demek ne kadar doğru? Yukarıdaki yazımda da onu söyledim zaten, Ribery vs. için de aynısı söyleniyordu ama sonuç ortada. İbriçiç mükemmel oyuncu falan demedim ama hemen "İyi olsa başkaları alırdı" demek çok yanlış.

    YanıtlaSil
  46. @tafouzy Benim isyanım beceriksiz yönetimin tek futbolcu transfer ederek hatalarını bir anlamda kapatması olacak. İbricic için her yerde öyle yazılar okuyorum ki alındığı zaman dertler bitecek gibi bir hava yaratıldı. Bize lider bir oyuncu lazım bence bu anlamda Misimovic daha artı sağlayabilir.

    YanıtlaSil
  47. @Çağdaş Önen

    İki tane sağlam oyuncu almadan kapamazlar inşaallah transferi.

    YanıtlaSil
  48. TRT canlı yayında söyledi Misimovic GS ile anlaşmış.. İnsallah dogrudur..

    YanıtlaSil
  49. yaklaşık 15 dk.evvel trt stadyumda erdogan arıkan son dakıka haberı olarak,misimoviç G.Sarayda,anlaştı dıye verdı

    YanıtlaSil
  50. http://www.fr-online.de/sport/misimovic-geht-zu-galatasaray/-/1472784/4598388/-/index.html

    YanıtlaSil
  51. bunların yanına bir de forvet eklemezsek ortaya karışığı görürüz sene ortasında...

    Sayın editörler, acaba bu konuda gelişme olcak mı veya cidden almayacak mıyız forvet ?

    YanıtlaSil
  52. 26 Eylül 1985 doğumlu olan İbricic Kotor-Varoş doğumludur.Bulunduğu ligin şu anda en iyi oyuncusu konumunda.Her 2 maçta bir attığı gollerle kısa sürede milli takımın yolunu tutmuştur ve burdada kısa süre içinde milli takımın vazgeçilmezlerinden biri haline gelmiştir.Bosna Hersek teknik direktörü Blezevic Dünya Kupasına götürdüğü kadroda kendisinede yer vermiştir. Oynadığı mevkide kendisinden daha tecürebeli olan Misimovic oynadığı için teknik direktörü ondan kanatlarda faydalanmıştır.Ama esas yeri ''10 Numara'' diye tabir edilen çift veya tek forvet arkasında oynar.Tekniğinin yanı sıra mücadelesi,sert şutları,frikikleriyle(takımında 30 m ye varan frikikleri kendisi kullanır) üst düzeyde bir oyuncu.Kaptırılan topların peşinden koşan,çoğu zaman defansa yardım eden teknikli bir oyuncu olmasına rağmen hırslı ve mücadeleci bir oyuncu.Asıl kullandığı ayak sağdır ama soluda iyi kullanır.Saha dışında da ahlak olarak iyi bir oyuncu.Son zamanlarda hemen hemen her maç gol atan bu oyuncuyu takımı uefa da gruplara kalmasına rağmen takımda tutmak pek mümkün olmayacaktır.Hatırlarsınız 2 yıl önce Sivas şehrinde Bülent Uygun nasıl bir mertebeye sahipse Split şehri içinde bu oyuncu aynı anlamı ifade ediyor.Hatta Split şehrinde bu zamana kadar bu mertebeye gelmiş tek oyuncu olarak bahsediliyor.Takımımıza transferi söz konusu olunca taraftarlar çok üzülmüştü ama bugün akşam saatlerine doğru gelen bazı haberlere göre Hajduk Split Başkanı teklifi kabul etmemiş(Ne kadar doğruysa bilemem) ve bu takım taraftarları arasında çok büyük sevinç yaşatmış.Misimovic ile bu oyuncuyu karşılaştırırsak;Misimovic daha tecrübeli,tekniği,frikikleri iyi olan bir oyuncu.Yalnız İbricic'de Misimovic'e göre daha mücadeleci daha güçlü,daha dinamik,daha güçlü ve en önemlisi çok daha genç.Oynadığı lig 2.sınıf bir lig.Burada aynı başarıları yakalar mı bilemeyiz ama kendisini biraz daha geliştirirse 2-3 yıl sonra onu takımımızda tutmak çok zor olacaktır.Eğer Galatasarayımıza transfer olursa 2. bir ''Ribery'' etkisini yapabilecek kapasitede bir oyuncu.
    NOT:Yazımın bazı noktaları ALINTIDIR.Ama çoğu bana aittir.Saygılarımla.

    YanıtlaSil
  53. galatasaray ımız için hayırlısı neyse o olur umarım..

    YanıtlaSil
  54. Yok artık ya TRT de söylemiş, tüm kanallar, gazeteler söyledi, bir resmî açıklama gelmedi. Vay anasını ya!

    YanıtlaSil
  55. Rıdvan Dilmen "Adnan Polat said 'Emana gelmeyecek, Misimoviç çok pahalı'"

    Allah belasını versin, Allah belasını versin!

    YanıtlaSil
  56. az önce ntvspor da fenevli rıdvan adnan polatla telefonla konuştuğunu söyledi. söylediğine göre adnan polat emana olmayacak, misimovic çok pahalı demiş. böylece büyük ihtimal annan ve ibricic olacak. hayırlı olsun. şahsen benim de tercihim bunlardı. gerçi fenevlilere pek güvenilmez ama öyle dedi yani :)

    YanıtlaSil
  57. Rıdvan Dilmen'e göre Transferoviç diye birini alıyormuşuz :)

    YanıtlaSil
  58. Size gelen bir bilgi yok mu FCN?

    YanıtlaSil
  59. Walla TRT-1 Misimovic yarın İstanbulda diyor Rıdvan'ın dediğine göre vazgeçilmiş.Birinden biri yalan söylüyor bakalım hayırlısı:D

    YanıtlaSil
  60. Bu takıma Annan' dan çok Emana daha fayda sağlar.

    Defansif orta saha Cana var ztn.

    Önünde Emana iki yönlü.

    Onun önünde Misimoviç.

    Bu şekilde daha faydalı olur.


    Hem bu iki futbolcunun uzaktan şutlarla bile beklenmedik zamanlarda gollerini izleriz.


    İnşallah bu ikisi olur.

    YanıtlaSil
  61. @obscure_hakan, çok doğru dediğin bize öyle bir oyuncu lazım. Ben de isterdim Emana gelsin. Ama gelmiyor diye de iyi bir ofansif ortasaha almaktan neden vazgeçeyim? Ibricic yerine öyle bir aday olsa o gelsin derim. Ama sınırsız sayıda aday yok malesef. Emana olmazsa Jenas gelir diyemiyoruz. O yüzden transferin bitimine 3 gün kala Misimovic olmazsa Ibricic'in olmasını çok isterim . Yaratıcı oyuncu sayısı artar en azından.

    YanıtlaSil
  62. arklar rıdvan dilmene bakmayın siz o kim adnan polatla konusmak kim telini acmaz ki utanctan helede bi fenevliye hic acmaz ayrıca rıdvan dilmenle konustugu dogru olabilir eger rıdvana misimovici aldık diyebilseydi resmi acıklama yapmak zorunda kalırdı ayrıca borsaya bildirmeden transfer girişiminde bulunmak bil cezayla karsı karsıya kalınıyor adnan polat acık kapıyı bırakmıs rıdvanı sevdigi icin misimovic olmaz dememiş pahalı demiş hani gelirse yalan solememiş olmak için ;) Misimoviç Galatasarayımıza hayırlı ugurlu olsun şimdiden ...

    YanıtlaSil
  63. @tafouzy
    FCN ye gelen bilgi yok şuan helvacınn acıklamasına gore 3 oyuncuyla gorusuluyormus kesin bir anlasma sozkonusu degilmiş bu 3 oyuncudan 1 tanesi altarnetifmiş 3 üde gelebilirmiş ama en az 2 oyuncu alıncakmıs buyuk ihtimalle annan orta sahaya alınacak misimovic ve ibricic arasında da secim yapılacak hedefteki ilk isim ve buyuk olasılıkla gelecek olanda misimovic...

    YanıtlaSil
  64. kesinlikle ibricic ve annan alınmalı ikiside genc yetenekli ve basarıya ac topcular galatasarayı en az 2-3 sene tasıyacaklarına eminimin ve alındıkları paradan en az 1-2 milyon euro karla satabiliriz bence tabi adnan bro lar bu kadar vizyon sahibi olsalardı..

    YanıtlaSil
  65. emana defansif ortasaha oyuncusu mu?
    bence yanlışınız var emana sadece hücumu düşünen ve betiste 2 yıldır ofansif ortasaha olarak oynayan bir oyuncu...kimse emanadan çift yönlü oynamasını veya savunmaya yardım etmesini beklemesin, bizim için o bölgeye annanın gelmesi çok daha iyi olur

    YanıtlaSil
  66. @genius

    Arkadaşım, emana defansif orta saha oyuncusu değil, ön libero değil, emana bildiğimiz cm (center midfelder) oyuncusu yani ikili ön liberonun önüne koyacağın tipte bi oyuncu, bu tip oyunculardan top rakipteyken orta sahada pres yapmasını beklersin yani rakibi rahatsız etmesini ki emana bunu yapıyor zaten, bi benzetme yapayım emana tıpkı fenerdeki eski appiah gibi bir oyuncu ve bizim öle bi oyuncuya inan çok ihtiyacımız var, misimoviç ve ibricic gibi top rakipteyken takımı bi kişi eksik oynatmaz emana, annan zaten emananın mevkisinde oynayan adam değil, annan ön libero, defansif özellik onda var, ben emana defansif oyuncu demiyorum ama pres özelliği var ve ön liberoya annan gelirse buna en çok sevinen ben olurum bide önüne emanayı alırlarsa tadından yenmez.

    YanıtlaSil
  67. Bitsin artık bu transfer dönemi,başka bi şey istemiyorum..

    YanıtlaSil
  68. Belki de hiç gündemde olmayan bir isim gelir zamanında Nonda ve Baros da medyada pek yer bulmamıştı.

    YanıtlaSil
  69. misimovic bugun aciklaniyor gece 12 den sonra olmasi cok yuksek ihtimal

    Kaynak : ScoutGS

    YanıtlaSil
  70. FCN'nin tweet'lerinde de gördüğümüz üzere gazeteler, TV'ler herkes açıkladı transferi, bir bizimkiler açıklamadı hey allahım ya

    YanıtlaSil
  71. @FCN Blog
    artık bizlere bir bilgi verirsen sevnrz ne zmn bitior transfer ne zmn acıklanıor ???

    YanıtlaSil
  72. eger bu seferde haber fos cikarsa gercekden güvenim sarsilacak o kesin..bekleyip görecez, eger yanlis bilgilendirme olursa bence blogu kapatin artik size güvenen cok az insan kalir..

    YanıtlaSil
  73. fenerspor yan çizmeye başladı ;

    http://ntvspor.net/haber/spor-toto-super-lig/22430/galatasaraydan-once-misimovic-acikladi

    YanıtlaSil
  74. @ Musab

    Şu haberi tekrar okusana, bak bakayım 'transfer bitti, şöyle oldu' diye tek bir ibare var mı?

    Arkadaşım nasıl okuyorsunuz şu haberleri?

    YanıtlaSil
  75. @FCN Blog

    gelişmeler ne yönde ? Imza neden bu kadar uzun sürdü, neyi bekliyoruz ? Bilginiz var mı ?

    YanıtlaSil
  76. @FCN Blog

    Ters kızdırcak bi yorum olunca pat die cvp veriorsun bircok kişi size soru yoneltior takımla ilgili cvp gelmior biraz daha itina gosterelim lutfen !!!

    YanıtlaSil
  77. Marko Jovanović İstanbul' da.

    Prekazi ile İstanbula geldi.

    GS ile görüşmeye girdi.

    Bakalım ne olacak.

    Son Dakika.

    YanıtlaSil
  78. Prekazi'nin Galatasaray'a onerdigi M.Jovanovic suan Galatasaray icin Istanbul'da.

    YanıtlaSil
  79. Cevad Prekazi'nin Galatasaray'a önerdiği Marko Jovanovic, İstanbul'a geldi.Hayırlı ugurlu olsun süper bi transfer haberi..

    YanıtlaSil
  80. arkadaslar annan ın altarnetifi jovanovic geldi şimdi altarnetifsiz misimovic kaldı oda geldi mi tmm dır tabi annan da gelirse bizi kimse tutamaz,

    YanıtlaSil
  81. Arkadaşlar FM'de Partizan'ı çalıştırıyorum oradan biliyorum :) Branislav ön libero, Marko stoper; karışıklık olmasın.

    YanıtlaSil
  82. http://www.ntvspor.net/haber/spor-toto-super-lig/22447/ve-misimovic-galatasarayda

    Yemin ediyorum var ya yok böyle bir şey. Şimdiye kadar yüz kere "Misimoviç GS'de" dendi, yüz kere ama resmî açıklama yok...

    YanıtlaSil
  83. @FCN tweet :) Bir isim açıklamakla kurtulamazlar :)

    YanıtlaSil
  84. Arka tarafa Annan gibi bir oyuncu alınmazsa zaten bir anlamı yok bu kadar beklemenın de calısmanında.. Sarp ve Barıs bu takımda daha fazla bulunmamalı...

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0