UEFA | Sıradaki Rakip: Karpaty Lyiv

Galatasarayımız UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalabilmek adına play-off turunda mücadele edeceği rakibi belli oldu. Temsilcimiz UEFA Avrupa Ligi'nde Ukrayna temsilcisi Karpaty Lyiv takımı ile eşleşti. Galatasaray play-off turunda ilk maçını 19 Ağustos tarihinde evinde oynayacak. 26 Ağustos tarihinde deplasmanda oynanacak olan rövanş karşılaşmasında ise rakibiyle mücadele edecek.

Galatasaray UEFA Avrupa Ligi'ne 3.öneleme turundan katılmış ve Sırp temsilcisi OFK Belgrad ile ilk maçta 2-2 berabere kalmasına rağmen ikinci maçta 1-5'lik farklı galibiyet ile play-off turu oynamaya hak kazanmıştı. Rakibimiz Karpat Lyiv ise Gürcü temsilci Zestafoni karşısında evinde ve deplasmanda aldığı 1-0'lık galibiyetler ile play-off turuna katılmıştı.

4 yorum:

  1. Ukrayna takımı olduğu için sert ve fiziğe dayalı bir takımla karşı karşıya geleceğiz diye tahmin ediyrum. Yine kapanacaklar açmaya çalışacağız. Tabi Rosicky miz olursa o maçta hiç bi kilit duramaz karşımızda

    YanıtlaSil
  2. bu kez iş ali sami yende bitmeli

    YanıtlaSil
  3. ilk maçta ne olur ne olmaz en az 2 hatta 3 farklı galibiyet gerekir diye düşünüyorum. En azından yaz aylarında kuzeye gidiyoruz, deplasmanı Belgraddan farklı olmayacaktır gözüyle düşünüyorum. Tabii ilk maça kadar bu blogda okuduğum Ladesma + Rosicky gibi transferler hakikaten gerçekleşirse (ki bu turda bu iki oyunucunun görev yapacağından şüpheliyim) %99.9 rahat geçeriz. Mental olarak kötüsünü asla düşünmez kimse. Diğer Türk takımları için yorumum kısa. BJK %80 Fener %40 (PAOK evinde çok iyi bir ekip. 2 farklı galibiyet feneri avrupadan eler) Trabzon %20 şans olursa %25.

    YanıtlaSil
  4. fenerbahcenin işi cok zor. Ajax zar zor şampiyonlar ligi biletini aldı. 3-3 bitti maç bi gol daha atsa paok onlar gidiyodu şamp. ligine. Dileğim 4 de 4 yapıp ülke puanını artrırız inş.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0