1963 'ten bugüne..

1963 yılında hatırlanacağı üzere sayısız zaferler kazandığımız, nice ilklere ve rekorlara imza attığımız Ali Sami Yen'e geçiyordu Galatasaray. O zamanlar daha bir bölümü inşaat aşamasında olan stadyumu oyuncular ziyaret ediyor ve poster çekimi yapıyorlardı adeta.. O yıl kazanılan kupalarda yerini almıştı takımla birlikte Ali Sami Yen Stadyumu'nda.. Yıl 2010 ve Galatasaray futbol takımı yöneticisiyle, oyuncusuyla, teknik heyetiyle ve diğer personelleriyle inşaatı devam eden Aslantepe Türk Telekom Arena'yı ziyaret etti. Sonrasında da haliyle bir poster çekimi, fotoğraf çekimi oldu. Bugün çekilen fotoğrafta 47 sene önce ki gibi kupalar yok. Bizim amacımız 2011 yılında ilk 6 aylık dönemimizde kupa kaldırmak.

Fotoğrafın ilham kaynağı elbette ki dost blogumuz olan Selocan ve ekibinden, yani Galatasaray Formaları Blog. Bu arada bizim düşünme aşamasına aldığımız detayı onlar uygulamaya koyup, domain adı almışlar. Yakında bizimde bu tarz bir hareketimiz olacak fakat biraz daha detaylı, kapsamlı olacak bu yenilik hareketi.

2 yorum:

  1. insanın gözleri doluyor be =) 20 yıl sonra ben galatasaraylı torunlarıma bugunleri anlatıcam işte .. türkiyenin en kaliteli avrupanın sayılı stadlarından biri olan TT ARENA nın tarihini anlatıcam

    YanıtlaSil
  2. Aynen ya insan duygulanıyor:) Çocuklarıma anlatcam dicem TürkTelekom açılırken ben 19 yaşındaydım. Pehh hey gidi gençlik :) :D

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0