Duyuru | Sözleşmesi Bitenler..

Blogumuz tarafından yeni, yepyeni bir bölümü sizlere sunmak istiyoruz. Ayrıca bu bölümü sizlere duyururken birde sadece bu konuda bizlere yardımcı olacak arkadaşlar arııyoruz. Daha evvel bir nevi oyuncu scouting sistemi gibi bir yazı dizisi kurarken, bazı nedenlerden ötürü bu yazılara ara vermek zorunda kaldık. Bunun yanı sıra birde malumunuz Galatasaray'ımızın transferde dikkat çektiği hususlardan birisi de oyuncuların sözleşme durumları. Bizlerde blogumuz aracılığıyla bu yaz yani 31 Mayıs 2011 ve 30 Haziran 2011 tarihlerinde sözleşmesi bitecek olan oyuncuları liglerine göre haftalık olarak sizlere aktarmak istiyoruz. 

Avrupa'nın sayılı liglerini kapsayacak bu çalışmada bizlere yardımcı olmak isteyen arkadaşların bir haftalık süreç boyunca (24 Eylül-1 Ekim) bizlere mail yoluyla ulaşmalarını rica ediyoruz. Bizlere bu konuda yardım etmek isteyen okurlarımızın "fcnblog@yahoo.com.tr" adresine kişisel bilgilerinin yanı sıra kendilerini tanıtan mini bir yazı ve ilgilenmek istedikleri ligi belirtmeleri önemle rica olunur.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0