70 dakikada gol sesi çıkmadı.

Galatasaray A takımı liglere verilen milli arayla birlikte bugün A2 takımıyla hazırlık maçı oynadı. 35'er dakikadan iki devre halinde oynanılan mücadele de A takımda bir çok genç oyuncu Frank Rijkaard tarafından denendi. Sakat ve ulusal takımda forma giyen oyuncularından yoksun olarak antremanın ilk bölümde fiziksel çalışmalar yapan ekibimiz, antremanın son bölümünde de maç yaptı. Yeni transfer Insua'nın ve bir çok genç oyuncunun forma giydiği karşılaşmada gol sesi çıkmadı. Yeni transferimiz Insua mücadelenin tamamında forma giydi.

Galatasaray A takımı sahaya kalede Ufuk, savunmada Ali-Sinan-Ahmet-Bilal, orta alanda Insua-Cumhur-Musa, ileride ise Elano-Aydın ve Serdar ilk 11'i ile hazırlık maçında yer aldı. Galatasaray A2 takımı ise kalede Aykut, savunmada Onur, Semih, Sadık, Berk orta alanda Uğur, Emre, Merthan, ileride Anıl-İbrahim ve Berkin ilk 11'i ile sahadaydı.

1 yorum:

  1. a2 takımınında defans da oynayan semih semih kaya mı acaba..??

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0