FCN Blog'ta yenilik..

Uzun zamandır kafamızda farklı bir konsept, farklı bir şablon arayışları devam ediyordu. Blogumuza farklı bir bölüm, farklı bir yazar arayışları içerisindeydik. Futbolu hep erkekler olarak yorumluyor ve erkekler olarak görüşlerimizi aktarıyorduk. Peki ya futbola kadın eli değerse ne olurdu? İşte bu sorunun cevabını blogumuza kadın bir yazar transfer ederek aramaya kalkıştık. Evet, yanlış duymadınız. Galatasaray taraftar portalı FCN Blog'ta artık yepyeni bir yazar bizlerle olacak. Merve Fettahoğlu artık yazılarıyla, haftaya dair renkler ve zevkler temalı konseptiyle bizlerle birlikte olacak. Peki bu konsepte neler olacak? Haftanın bir nevi panoraması olacak ama renklerini de, zevklerini de Merve yorumlayacak. Kısacası Merve "Elinin Hamuruyla" futbola karışıcak, futbolu yorumlayacak.

FCN Blog ekibinin yeni üyesi Merve'ye hoşgeldin demenin yanı sıra birde klavyene, parmaklarına kuvvet diyoruz. Her Çarşamba blogta yepyeni bir bölüm sizlerle. Hemde kadın bir taraftarın gözüyle..

4 yorum:

  1. Bizde FCN Blog takipçileri olarak kendisine hoşgeldin diyoruz.Anladığım kadarıyla eğlenceli bir konsept olacak.Hayırlısı olsun

    YanıtlaSil
  2. "merve yaş kaç mesene var mı ?" gibi şeylerden uzak durursa taraftarımız ne mutlu bize ..

    YanıtlaSil
  3. @ergundogdusemih
    cok dogru demissin:D

    YanıtlaSil
  4. Zaten bu tür rahatsızlık verici durumların önüne her türlü geçmeye çalışacağız. Ayrıca bizleri okuyan, takip eden kitlede belli. Bu tür rezilliklerin olmayacağını düşünüyoruz :)

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0