Aslanlar sahada, Aslantepe Arena'da..

Aslantepe'de bugün ilk kez Aslanlar sahaya çıktı. Galatasaray profesyonel futbol takımı bugün yeni mabedimiz Aslantepe Türk Telekom Arena'yı ziyaret etti. Sabah antremanının ardından ekibimiz yönetiminden, futbolcusuna, antrenörüne, masörüne kadar tam kadro Aslantepe Türk Telekom Arena'yı ziyaret etti. 2011 yılında Ocak ayından itibaren iç saha maçlarını oynayacağı stadyumu gezen takım oyuncularımız ve teknik ekibimiz gördükleri müthiş yapı karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi. Yapılan etkinlik sonrasında herhangi bir açıklama yapmamaları adına yönetim tarafından konulan yasak nedeniyle sadece birer cümle açıklama yapabilen oyuncularımız stadyumun ihtişamından, muhteşemliğinden bahsedebildi. Bunun yanı sıra bazı yabancı oyuncularımız fotoğraf çekerek görüntü aldı.

Milan Baros ve Emiliano Insua stadyumun müthiş olduğunu belirtirken, Harry Kewell ve Zvjezdan Misimovic bu stadyumda oynamanın mutluluk vereceğini ifade etti. Sabri Sarıoğlu ve Ali Turan ise stadın dolduğunda oluşabilecek atmosferi bile düşünemediklerini ifade etti. Teknik direktörümüz Frank Rijkaard stadyumdan oldukça memnun görünürken tribünlerin yakınlığından ötürü de memnun olduğunu belirtti. Varyap & Uzunlar AŞ yöneticilerinin de hazır bulunduğu bu ziyaret sırasında özellikle başkan Adnan Polat mimarlar ve şeflerden bilgi aldı.


1 yorum:

  1. En altta sağdaki resimdeki ortadaki kısa boylu adam Sadri Şener'i anımsatıyor :D

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0