Aslantepe'yi 3D turlayın, karar verin.

Galatasaray'ın geleceğini garanti altına alacak olan Aslantepe Arena için son virajı dönmüş bulunuyoruz. Artık yıllar, aylar değil sadece haftalar kaldı. Aslantepe için geride kalan her gün heyecanımızı bir kat daha arttırıyor, sabırsızlığımız bir kat daha artıyor. Yönetimimiz tarafından da stadyum adına gerekli çalışmalar devam ediyor. Mabedimiz hakkında açılan yeni web sayfasında da stadyum hakkında bir çok detayı öğrenebiliyor, tribünlerden görüşler hakkında bilgi sahibi olabiliyorsunuz.

Kombine fiyatları net olarak belli değil fakat bizimde duyduğumuz bazı rakamlar var. Mesela öğrenci arkadaşlarımıza belli bir indirim olacak deniliyor. Özellikle üst katlarda kale arkası ve köşe tribünler için geçerli olacağı söyleniyor fakat kulüp tarafından gelecek açıklamayı beklemek lazım. Bu konuda yönetim ser veriyor, sır vermiyor. Kombineler 1.5 yıllık çıkacağı için rakamlar biraz yüksek olacaktır, kuşkusuz. Yıllık rakamlarda ise bazı tribünler dışında stadyumun büyük bölümünde Ali Sami Yen'e oranla 50-100 lira arasında geçişler olacak deniliyor. Bizde beklemedeyiz..

2 yorum:

  1. her şey süper walla ben gezdim dolaştım tekrar tekrar heycanlandım ama bir şey hoşuma gitmedi Stad içindeki Türk Telekom reklamları güsel olmamış kırmızıya hiç uygun değil.Oraya başka bir çözüm bulsalar iyi olur

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel olmuş ve bence çok faydalı tek eksiği sahada çalışma yapan futbolcular peste ki gibi fifa daki gibi ARDA KEWELL BAROS gibi futbolcularımızın gerçek modellemesi olsaymış daha fazla etkilerdi bizi ama bu haliylede süper.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0