Ermal Kuqo: "Ekstra gücü ancak taraftarımız verir."

29 Eylül Çarşamba günü Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda sezonun ilk resmi maçına çıkacak olan Galatasaray Café Crown'da hazırlıklar devam ediyor. Sezon öncesinde Oktay Mahmuti'yi baş antrenörlük görevine getiren takımımız Taylor Rochestie, Preston Shumpert, Joshua Ian Shipp ve Luksa Andric gibi yabancı oyuncuları kadrosuna katarken yerli oyuncu olarak Ermal Kuqo, Tutku Açık, Haluk Yıldırım, Melih Mahmutoğlu ve Sertaç Şanlı'yı renklerine kattı. Radoslav Rancik, Caner Topaloğlu ve kısmen Evren Büker ile sözleşme yenileyen takımımız Eurocup'ta gruplara kalabilmek adına Rus temsilcisi Spartak Saint Petersburg ile karşılaşacak.

Maç öncesi twitter hesabından bir takım açıklamalar yapan Ermal Kuqo taraftarlarımıza çağrıda bulundu. Deneyimli oyuncu açıklamalarında "Çarşamba günü oynayacağımız maçta taraftara ne kadar ihtiyacımız olduğunu söylemek gereksiz olur. Takımda bu kadar eksik varken, bize lazım olan ekstra gücü ancak taraftarlarımızın vereceği destek sağlayabilir. Tek tek oyuncular için değil, Galatasaray basketbol takımı için gelin! Çarşamba akşamı saat 20:00'de, Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda basketbola sevgisi olan herkesi bekliyoruz." sözlerine yer verdi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0