FCN ÖZEL | Melisa Can: "Müthiş bir taraftarımız var."

Galatasaray Medical Park'ın yeni transferi Michelle Campbell ,yeni adıyla Melisa Can, transferinin ardından blogumuzun sorularını yanıtladı. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde oynadığımız Beşiktaş Cola Turka maçının ardından görüşlerini aldığımız Amerika asıllı Türk oyuncumuz Michelle Campbell attığı 15 sayıyla maçın yıldızı olurken; soru-cevap sırasındaki sıcak tavırlarıyla da bizim yıldızımız oldu. Yönetim tarafından konulan yasak nedeniyle Murat Tümer'den aldığımız özel izinle maç sonrası 3 soru-3 cevap konuğumuz olan Melisa'ya maçı, taraftarlarımızı ve kendisini sorduk. Fazla uzatmayalım ve Michelle Campbell röportajını sizlere sunalım.

Öncelikle Galatasaray Medical Park'a hoşgeldin. Maç hakkında neler diyeceksin?
Teşekkür ederim, buraya geldiğim için çok mutlu olduğumu söylemek istiyorum. Maç için ise takım olarak ilk yarı gayet iyi oynadığımızı düşünüyorum. Bundan sonra daha da iyi oynamaya çalışacağız. Daha çok çalışıp, daha iyi oynayacağız.

Galatasaray taraftarları hakkında neler düşünüyorsun, neler diyecceksin?
Galatasaray taraftarlarını elbette biliyorum ve onları etkileyici buluyorum. Taraftarımızın harika olduğunu söyleyebilirim. Ceyhan'da oynadığım üç sezon boyunca da oraya çok fazla sayıda taraftar geliyordu. Takımlarını çok fazla destekliyorlardı. Son olarak burada oynadığım için, taraftarımızın önünde oynayacağım için çok mutluyum. Onların önünde oynayacağım için heyecanlı olduğumu söyleyebilirim.

Peki son soru, Michelle mi diyelim sana yoksa Melisa mı? :)
Ahahahaha =) Gerçek adım Michelle, Türk ismim ise Melisa. Hangisini tercih ederseniz onu kullanabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0