Beşiktaş karşıısında uzatmalarda kazandık.

Sezon öncesi hazırlıklarına devam eden Galatasaray Medical Park hazırlık maçlarına bir yenisini daha ekledi. Geçtiğimiz hafta Akatlar Cola Turka Arena'da rakibine bir sayı ile mağlup olan takımımız bugün rakibini evinde ağırladı. Beşiktaş Cola Turka karşısında uzatmalarda 67-61 galip gelen takımımızda maçın en skorer ismi attığı 15 sayı ile yeni transferimiz Michelle Campbell oldu. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde oynanılan karşılaşmanın taraftara ve basına kapalı olduğunu belirterek maçtan notlara geçelim.

# Magic Cup'ta görmeye alışık olduğumuz genç oyunculardan hiç birisi bu maçta forma giymedi. İlayda, Balım, Gizem kadroda olmasına rağmen süre bulamadılar. Genç oyuncular maçın ardından genç takım ile antremana çıktı. Bugün doğum günü olan Gizem Başaran'ın da doğum gününü kutlayalım, bu vesileyle..

# Geçtiğimiz ay burnu kırılan Yasemen Saylar, bugün sakatlığının ardından ilk kez forma giydi. Genç oyuncunun sahada özel bir maske ile mücadele ettiğini belirtelim. Bu arada Yasemen bugün takımımızda sayı atamayan tek oyuncu oldu.

# Maçın geneline baktığımızda üstün götürdüğümüz maçı son periyotta kaybetme aşamasına geldik. Mücadelenin üçüncü periyodunun son 1.5 dakikasından itibaren, maçın son 1.5 dakikasına kadar rakibimize sayı atamadık. Bu arada siyah-beyazlı takım ise 14 sayılık farkı kapatarak skoru dengeledi. Beşiktaş son topu kullanamadı, eğer Melike Bakırcıoğlu son topu doğru, daha doğrusu olumlu kullansaydı maçı kaybedebilirdik.

# Işıl Alben [5], Yasemen Saylar, Tuğba Palazoğlu [10], Ceydaz Kozluca [10], Nihan Anaz [10], Gülşah Gümüşay [3], Michelle Campbell [15], Bahar Çağlar [8] ve Gintare Petronyté [6] mücadelede süre bulan oyuncularımızdı. Michelle Campbell'in yanı sıra Nihan, Tuğba ve Ceyda'nın skora katkısı galibiyette büyük rol oynadı.

# Gülşah Gümüşay maçta ufak bir sakatlık geçirirken, genç oyuncunun ciddi bir sakatlığının bulunmadığını ve yarın antremanlara çıkabileceğini ekleyelim. Genç oyuncu sakatlığının ardından tedbir amaçlı oynatılmadı.

# Yeni transferlerimizden Doneeka Hodges maç sırasında salona gelerek ilk kez Galatasaray forması giydi. Tecrübeli oyun kurucu yarından itibaren takımla çalışmalara başlayacak.

# Galatasaray Medical Park'ın yeni transferi Michelle Campbell ile maç sonrası mini bir röportaj gerçekleştirdik. Bu röportajımızda günün ilerleyen saatlerinde blogumuzda olacak. Müjdesini verelim..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0