GSTV'de büyük rezillik !

Galatasaray markalarını kullanmaya hep insanları teşvik ettik, etmeye de elimizden geldiğince devam edeceğiz. Sonuç itibariyle kulüp bu durumdan para kazanıyor ve ciddi gelir getiriyor. Geçen sene kulüp abone sayısı toplamda 1 milyon olmamasına rağmen 1.5 milyon lira gibi ciddi bir gelir sağlamıştı. Galatasaray TV'yi bildiğiniz gibi uzun süredir internetten izleme fırsatı veriyordu kulüp. Bugün ise saat 19:00 civarında yaşanan rezillik hakkında nasıl bir açıklama yapılacak açıkcası merak ediyorum. Bloga gelen uyarı ve mailin ardından bizimde haliyle bir yorum yapmamız gerekiyor.

Galatasaray.com üzerinden 5 TL aylık ücretle üye olunan ve izlenen Galatasaray TV'de bugün ciddi bir rezillik yaşanmış. Biz bunu canlı olarak görmedik, fakat twitter'da gelen eleştirilerde anlaşılan bir kişide değil, tüm üyelerde yaşanmış. Digiturk üzerinde ki yayında böyle bir sıkıntı yoktu, yada gözden kaçırdık. Fakat Galatasaray.com üzerinden üye olarak Galatasaray TV'yi izleyen bütün aboneler bugün saat 19:00 civarında kanalı açtığında veya kanalı izlerken ekranlarında "Sn. Karasu, doğum gününüz kutlu olsun. 3 yıldır bizimle olduğunuz için 3 gün boyunca tüm kanallar bedava!" mesajı ile karşılaşmış. Tabii bu uyarı sadece bir kaç dakika değil sizlerinde aşağıda gördüğü gibi bir kaç saat mevcut bulunmuş. Aldığımız bilgilere göre az evvel internet üzerinde yayın yapan stream sayfamızda yayın kapatılmış. Birisi dava açmaya kalksa olay uzar gider, keza baktığınız zaman tüketici haklarından girer; tazminat davalarından çıkar. Ciddi yaptırımları var, sonuç itibariyle insanlar kendi isimleriyle üye oluyorlar ve bunun karşılığında kendi hesaplarından para aktarıyorlar. Evet, para çok cüzi bir miktar; tartışılmayacak bir miktar keza insanlara başka birisi üzerinden yayın izletmek Galatasaray gibi bir camiaya yakışmayan bir hareket. Tekrarının yaşanmaması dileğiyle..


4 yorum:

  1. Galatasaray'ın editörleri o kadar dandik ki çoğu alt kademe sitenin moderatörleri onlara taş çıkarır.Resmen hatalar zinciri.

    Bir yazı yazıyorlar yazı da en az 1-2 tane yazım hatası var.imla değil yazım. İnsan yazdığı yazıyı 1 kere daha okumaz mı?

    Antreman 12'de bitiyor. Haberi 5'te giriyor.

    GALATARARAY gibi bir ekol böyle adamlarla çalışmamalı.

    YanıtlaSil
  2. Reizllik ama o kadarda abartılacak kadar büyük bir şey değil. Başlığa bakınca aklıma neler geldi.

    YanıtlaSil
  3. @ Kloroplast

    Bunun adı hukuken suçtur. Twitter hesabımıza bu konu hakkında bir mesaj daha doğrusu açıklama geldi. Sanırım ne demek istediğim konusunda da yardımcı olur;

    "Bu olay evinde bireysel digitürk aboneliği alıp, bunu topluma açık cafe vs. gibi yerlerde maksat dışı kullanıp usulsüz yayın yapmaktan bir farkı yok. Burda yüzbinler seyretti. Yayın yapan o abonenin başı ağrır. Bir taraftar olarak kulubümün zarar görmesini hiç istemem."

    YanıtlaSil
  4. MErhaba;

    Bir Digiturk çalışanı olarak hatanın sebebini hemen açıklayayım. Bildiğiniz gibi Galatasaray.com'da Digiturk yayını seyrediliyor. Sanırım yayının alınabilmesi için açılan üyelik Sayın Karasu adına. Bu arkadaşımızın doğumgünü olduğu için Digiturk kutlama mesajı çıkmış.
    Yapılan hata bu mesajın hızlı bir şekilde kaldırılamamış olması. Ve tabi bu üyelik için bu tür mesajların alınmaması da talep edilmeliydi.

    Sayın Karasu'nun doğumgününü biz de kutluyoruz.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0