GSTV olayının perde arkası..

Dün akşam saatlerinde yaşanılan "Galatasaray TV'de abonenin doğum günü kutlama mesajı" olayının ardından gecenin yarısında Galatasaray İletişim ve Pazarlama AŞ'den Ebubekir Kaplan tarafından bilgilendirme maili geldi. Mailde yazılanlar doğrultusunda yaşanan olayın şanssızlık olduğunu belirtebiliriz. Fakat akla başka sorularda gelmiyor değil? Nerden baksan en az 2, 3 saat o mesajın orada yayınlanmasını hiç kimse mi farketmez? İletişim ve Pazarlama AŞ departmanında görevli arkadaşlardan hiç birisi mi internette ki yayını belli periyotlarca kontrol etmez? Bu durum aslında interaktif konularda yaşanılan sıkıntılarında temeline iniyor ama neyse biz burada duralım.

Gelen mailin noktasına virgülüne dokunmadan, aynen sizlere aktarıyoruz. Bir daha resmi kanalımızda böyle bir durumun yaşanmaması dileğiyle.. Tekrardan geçmiş olsun efendim. Bu arada biz yazdıktan sonra böyle bir uyarının gelmesi de bu tür konularda ne kadar hassasiyetli olunduğunun göstergesidir, ayrıca bir teşekkür etmek gerek.
"Dünkü basket maçından sonra yayın aktarımında sorun yaşandı ki online streamingde zaman zaman bunu yaşıyoruz. Serverda yaşanan sorunu aşmak için çalıştığımız firmadan bir accountu devreye soktuk ve onun üzerinden yayın yaptık. Orada da malum sorun yaşanmış, fark edilmemiş."

3 yorum:

  1. Ya ben ne zaman seyretmeye calissam, media player bi sure sonra hata vererek kapaniyor. Hata kodunu arastirdigimda da ses ekipmanlariyla ilgili diyor. Var midir bunun cozumunu bilen birileri???

    YanıtlaSil
  2. O olay da ilk defa olmuyor zaten, daha önceden de olmuştu bu yaz hazırlık maçları döneminde. Madem taraftarın takımını seyretme hakkını paraya tabi tutuyorsun, o zaman bari işini düzgün yap di mi?

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0