GSBilyoner | Haftanın fırsatları..

Bir ara sayfamızda yer verdiğimiz GSBilyoner köşesine devam ediyoruz. Bazı nedenlerden dolayı devam edememiştik, fakat şimdi zaman buldukça sizlerle birlikte olmaya devam edeceğiz. Galatasaraylıların bahis sitesi olan GSBilyoner.com üzerinden günlük olarak yaptığımız kuponları sizlere sunuyoruz. Sizlerde haftanın maçlarından dilerseniz tahmin yürütebilir veya burada fikirlerinizi paylaşabilirsiniz. Elimizden geldiğince sizlere haftanın belli dönemlerinde düzenli olarak bu konuda yardımcı olmaya çalışacağız. Yardımcı olabilirsek ne mutlu bize..

CUMA BEREKETİ
111 - Hartberg vs. Admira WM_______ [MS: 2]
112 - Norrkoping vs. Falkenberg______[MS: 1]
113 - Bucaspor vs. Eskişehirspor______[MS: A]
138 - Vitesse vs. Williem____________[MS: 1]

Toplam Kazanç: 7, 33 TL

Cuma günü maçlarında fırsat kuponu yapabileceğimiz, kısa günün karı olarak değerlendirebileceğimiz bir kuponla karşı karşıyayız. Avusturya 2.liginin lideri Admira yoluna dolu dizgin devam etmek için Hartberg deplasmaında galip gelmek zorunda. Norrkoping'in de İsveç 2.lig'inde lider olduğunu hatırlatalım. Eskişehir ve Bucaspor'un kısırlıkları devam ederken bu maçın üst olmasını beklemek anlamsız olacaktır. Vitesse ise kendisine nazaranla güçsüz rakibi Williem'i evinde konuk ederken, galibiyete uzanacaktır. Bu kupona dilerseniz Karabükspor vs. Galatasaray maçını da ekleyebilirsiniz.

CUMARTESİNİN YARISI
162 - Nagoya vs. Sendai___________[MS: 1]
166 - Jyvaskyla vs. Helsinki________[MS: 2]
169 - Hearts vs. G.Rangers_________[MS: 2]
170 - Boluspor vs. Diyarbakırspor___[MS: 1]

Toplam Kazanç: 10, 04 TL

Cumartesi günün ilk yarısında kısa günün karı amacıyla iyi bir kupon yapabiliriz. Bu kuponda belki sizi Japonya ligi korkutabilir fakat lider Nagoya şampiyonluk yolunda dolu dizgin gidiyor. Finlandiya ligi lideri Helsinki'nin de şampiyonluk yolunda olduğunu belirtelim. Son haftaların başarılı temsilcisi Boluspor'da evinde Diyarbakır'ı rahat geçecektir. Glasgow ise ligde 3.maçını oynayacak fakat İskoçya liginde 6 hafta geride kaldı. Günün ilk yarısında belki de en riskli maç diyebiliriz, fakat Glasgow kazanmak zorunda. Cumartesi günün ilk yarısında 10 TL'lik bir kazanç günün diğer kuponlarına finansalı sağlayacaktır.

CUMARTESİ EĞLENCESİ
191 - Hamburg vs. Kaiserslautern____[MS: 1]
198 - Tottenham vs. Aston Villa_____[MS: 1]
285 - Ankaragücü vs. Konyaspor____[MS: 1]
310 - Parma vs. AC Milan__________[MS: 2]
321 - Valencia vs. Atletico Bilbao____[MS: 1]

Toplam Kazanç: 23, 12 TL

Cumartesi günün ilk yarısının ardından günün geri kalan kısmında fırsat kuponu mevcut bulunuyor. Almanya'da güzel günler geçiren Hamburg evinde mutlak galibiyetle ayrılacaktır. Tottenham Hotspurs ise evinde ağırladığı Aston Villa karşısında galibiyet adına herşeyi yapacaktır ve galip gelecektir. Fakat bu maçın riskli olduğunu düşünüyorsanız, yerine Sunderland - Manchester United maçını da düşünebilirsiniz. Ankaragücü evinde ağırladığı Konya karşısında rahat bir biçimde galip gelecektir, keza bu yıl Başkent ekibi oldukça tehlikeli bir takım olmayı başardı. Parma deplasmanına konuk olacak olan Milan ise artık lige ağırlığını koymaya başlayacaktır ve bu maçtan 3 puanla ayrılan taraf olacaklardır. Valencia ise evinde ağırladığı Bilbao karşısında sahadan galibiyetle ayrılarak çıkışına devam edecektir. Hafta içerisinde Mestalla'da kaybettikleri Manchester maçının ardından lige asılacaklardır.

PAZAR PİYASASI
375 - M. City vs. Newcastle United____[MS: 1]
386 - Genoa vs. Bari_______________[MS: 1]
394 - Stuttgart vs. E. Frankurt________[MS: 1]
422 - Villareal vs. Racing Santander___[MS: 1]
449 - Antalyaspor vs. Kasımpaşa_____[MS: 1]

Toplam Kazanç: 18, 90 TL

Pazar günü biraz para kazanmaya ne dersiniz? Geçtiğimiz hafta lider Chelsea'i deviren Manchester'ın mavileri bu hafta evinde ligin yeni ama köklü ekiplerinden Newcastle'ı ağırlıyor. Mancini ve öğrencileri bu maçı rahat kazanacaklardır. Seria A'da ise genç yeteneklerle dolu Genoa'nın Bari karşısında galibiyet alacağına inanıyorum. Almanya bu sene karışmaya devam ediyor ve bu hafta oldukça kritik maçlar var. Bu kritik maçlar arasında biraz daha rahat bir karşılaşma var; Stuttgart vs. Frankurt. Skibbe'nin ekibi bu maçtan mağlup ayrılma ihtimali olarak %80 denilebilir. Frankurt adına zor bir deplasman olacak ve 3 puana ihtiyacı olan Stuttgart bu maçtan istediğini alır. La Liga'da Barcelona ve Real Madrid dışında oynanabilecek takımlardan birisi de Villareal. Haftaiçerisinde aldıkları UEFA galibiyetinin ardından güçsüz rakipleri Racing Santander karşısında da herhangi bir süpriz yaşamazlar. Ligimizde ise Medical Park Antalyaspor, ligin açık ara en kötü takımlarından Kasımpaşa karşısında 3 puana ulaşacaktır.

PAZAR SÜPRİZİ
388 - Napoli vs. AS Roma_________[MS: 2]
432 - B.Dortmund vs. B.Münih_____[MS: 2]
421 - Sevilla vs. Atletico Madrid____[MS: 2]
411 - Chelsea vs. Arsenal_________[MS: 1]
381 - Sivasspor vs. Gaziantepspor__[MS: 2]

Toplam Kazanç: 135,59 TL

Haftanın süprizi her ne kadar maçların seçimi garantiymiş gibi görünse de aslında hiçte öyle görünmüyor. İtalya'da geçtiğimiz hafta son dakikalarda galibiyeti bulan Roma, her hafta iyiden iyiye karışan Bundesliga'da gerçekleşen derbi, teknik direktör değişikliği yaşayan ve La Liga'da kötü günler geçiren Sevilla'nın evinde Atletico Madrid'i konuk etmesi, Premierlig'i ilk haftalarda kasıp kavuran ve rakiplerini gol manyağı yapan fakat geçtiğimiz hafta kaybeden iki büyük takımın karşılaşması ve son olarak ligde istedikleri puanları bir türlü alamayan Mesut Bakkal'a karşı, galibiyeti bulunmayan Tolunay Kafkas. Risk, adrenalin ve heyecanı seviyorsanız buyrun buda sizin kuponunuz. 5'te 5 te olabilir, 5'te 0 da. Kısacası süprizlere gebe bir kupon. Her an herşey olabilir, şansınız bol olsun..

1 yorum:

  1. Hiç kimse yazmamış ama Cumartesi Eğlencesi adı altında yazmış olduğunuz kupon tuttu. Tebrikler.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0