Haliç'te geleneksel yarışlar..

Yanlış hatırlamıyorsam Adnan Polat, Bahar Kupası'nın sonunda Aziz Yıldırım ile birlikte açıklama yapmıştı. Peki neydi bu açıklama? "Haliç'te her yıl Galatasaray-Fenerbahçe rekabetini, dostluğunu simgeleyen geleneksel bir yarış düzenleyeceğiz." Dün de Divan Kurulu'nda bu durumu açıklamış. Fenerbahçe ile bir anlaşma yapıldığını, tıpkı İngiltere'de geleneksel olarak bulunan Oxford-Cambridge tarzında yarışmaların yapılacağını duyurdu. Elbette bunlar güzel şeyler, su sporlarına ilgiyi ve dikkatleri çekmek içinde iki büyük takımın birşeyler yapması gerekiyor.

Adnan Polat'ın bu yönünü seviyorum. Bugüne kadar pek fazla ilgi görmeyen amatör branşlar adı altında yürütülen şubelere sahip çıkıyor, onlar için çalışmalar yapıyor. Biraz geç bir hamle oldu işin doğrusu, ama oldu. Galatasaray sadece futbol kulübü değildir, 48 farklı takımı bulunuyor. Bunların hepsiyle ilgilenmek gerekiyor, yatırımlar, girişimler gerekiyor. Yarışlara dönersek son sözümüz ile yazıyı tamamlayalım. Havada, karada, denizde.. Her zaman ve heryerde.. Bizim için Fener'ede K.O. !

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0