GS Eğitim Vakfı'ndan büyük destek..

Geçtiğimiz günlerde hatırlanacağı üzere Aslantepe'de yapılan kanalizasyon çalışmaları sırasında iki işçi (Gökhan Yavuz ve Raşit Ek) hayatlarını kaybetmişlerdi. Çeşitli yazarlar tarafından bir takım kampanyalar başlatılmış ve bloglardan da destek gelmişti. Malum artık teknoloji çağındayız ve bir yazdığınız yazı müthiş bir şekilde yayılıyor, destek görüyor. Bunun sonrasında Radikal'den Bener Onar bu durumu kaleme aldı. Kulübe destek çağrısında bulundu. Bener Onar'ın yazısından sonra da Galatasaray Eğitim Vakfı tarafından cevap geldi. "Merhumların çocukları için gereken neyse onu yapacağız."

"Büyük kulüp yalnızca kazandığın maçla değil, yaptıklarınla olunur." mantığı da tekrardan gözler önüne serilmiş oldu. Merhumlara Allah'tan rahmet, kalanlara başsağlığı dilerken Galatasaray Eğitim Vakfı'na da teşekkür ederiz.

2 yorum:

  1. Baskı ve destek olmasa böyle bir açıklama gelir miydi ? Bunu en başında hiç bu tepkiler olmadan akıl edip gereken açıklamayı zamanında yapabilselerdi keşke.

    Ancak tabi aileleri için bir şeyi değiştirmez bu, sonuca nasıl gidildiyse gidilsin çocuklarına destek olunması aileleri açısından güzel.

    YanıtlaSil
  2. İmza kampanyasi:
    http://www.isimleriyasatilsin.com/index.php

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0