Hazırlık maçlarında ilk mağlubiyet..

Galatasaray Medical Park sezon öncesi hazırlık maçları kapsamında Beşiktaş Cola Turka ile Akatlar Cola Turka Arena'da karşılaştı. Yeni transferimiz Melisa Can ilk kez formamızı giyerken, yabancı oyuncularımızdan sadece Gintare Petronyté forma giydi. Sakatlığını atlatan Tuğba Palazoğlu da mücadelede forma giydi. Rakibimizde de sadece bir yabancı oyuncunun forma giydiğini belirtelim. Beşiktaş Cola Turka'da geçtiğimiz yıl formamızı giyen Esra Şencebe, Nilay Yiğit ve Yasemin Horasan forma giydi.

Hazırlık karşılaşmasının ilk yarısını 34-25 geride kapatan takımımız mücadeleden de 57-56'lık skorla mağlup ayrıldı. Mücadelenin ikinci çeyreğinde sadece 4 sayı atabilen takımımız, dördüncü çeyrekte 20 sayılık farktan geriye gelerek maçı son topa taşımayı başarabildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0