Aslantepe'de yerinizi alın.

Malum Ocak 2011'den itibaren artık Aslantepe Spor Kompleksi'ne geçiyoruz. Her ne kadar 29 Ekim 2010 tarihinde önaçılış yapacak olmamıza rağmen stadımız tam olarak Ocak ayında hazır olacak. Zemin çalışmaları bitti, kaba inşaat kesin olarak sonuçlandı. Artık ince işler kaldı ve en önemli etken, çimlerin serilmesi ve kök salması beklenecek. Tribünlerde de yer yer pilot bölgeler seçilip koltukların denendiğini hatırlatalım.

Türk Telekom Arena adıyla 5 yıl boyunca futbolseverlere hizmet verecek olan futbol stadyumumuzun kombine biletleri satışa çıktı. Haliyle biletlere ilgi bir hayli fazla şimdilik.. Alınan bilgiler doğrultusunda da 25 yaş altı öğrencilere güzel indirimler olacak. Kuzey ve Güney tribünlerde 4.kat olmak kaydıyla 25 yaş altındaki öğrenci kardeşlerimize 472, 5 TL karşılığında 1.5 yıllık kombine kartları satışa sunulacak. Ciddi anlamda müthiş bir indirim olduğunu hatırlatalım ki; şu anda kombine bilet sahibi olan taraftarlarımızın öncelik hakkı olduğunu tekrar belirtelim.

Aslantepe her geçen gün yayınlanan yeni fotoğraflarıyla insanları büyülemeye, cezbetmeye devam ediyor. ultrAslan-Gümüşhane ailesinden Bahadır Sefa Taşkın'ın kadrajına aldığı Aslantepe'nin içeriden görüntüsünü sizlere aktarıyoruz. Emeği adına kendisine can-ı yürekten teşekkür ediyoruz.

5 yorum:

  1. Stadın zemini nasıl olacak ? Yağmur yağdığında su göletleri falan gibi problemler yaşanmaması için önlem alındı mı ? Çamur olmasın 3 maçta... Zeminde yapılan çalışmaları okumadım ben. Ufak bir bilgi verebilir misin bana FCN veya varsa konu hakkında bir link ?

    Üstü kapanacak diye boş geçmesinler zemin meselesini.

    YanıtlaSil
  2. Selocan bildiğim kadarıyla EPL'de de zeminleri yapan Hollanda'lı bir şirket yapacak. Debinaj çalışmaları da gerekli işlemler yapıldı diye biliyorum, zemin etütleri, alttan ısıtma vs.vs.vs..

    Tüm koşullarıyla Avrupa'nın sayılı stadyumlarından birisi olacak Aslantepe TT Arena.

    YanıtlaSil
  3. Seri koltuk montajına ne zaman geçicek bir bilginiz var mı?

    YanıtlaSil
  4. 2 tane eski açık kombinem var öğrenci statüsünde acaba biz de öncelik hakkına sahip miyiz? Yanlış okumadıysam bir yerde kapalı ve numaralı tribün kombinelerine öncelik verilecek diye yazıyordu.

    YanıtlaSil
  5. Akinao,

    Evet, Eski Açık kombine sahiplerine 28 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında da öncelik tanınacak.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0