Işıl'dan mesaj var.

Yeni sezon öncesi hazırlıklarını Florya Metin Oktay tesislerinde sürdüren Kadın Basketbol takımımızın kaptanı Işıl Alben, kendi ve takım durumu hakkında görüşlerini Galatasaray TV mikrofonlarına aktardı. İşte Işıl Alben'in sözleri..

"Öncelikle ben de gerçekten çok özledim hem basketbol oynamayı hem de taraftarla bütünleşmeyi. Şuanda çok iyiyim. Yazın gerçekten çok ciddi bir rehabilitasyon ve güçlendirme dönemi geçirdim. Burada benim ilk sakatlık dönemim boyunca, ilk sakatlığımda da teşekkür etmem gereken bir çok insan var. Ben en güzel teşekkürü yeni sezonda sahada vereceğim. Takım antremanlarına başladım 1 hafta - 10 gündür. Yeni sezona hazır olacağımı hedefliyoruz. Şuanda bir adaptasyon süreci var. 1.5 yıldır maç oynamadım. Belki biraz bunun sıkıntısı yaşanabilir ama önümüzde daha 1.5 aylık bir süreç var bu açığı o sürede kapatacağımızı düşünüyoruz bir terslik çıkmazsa inşallah bundan sonra. Bildiğiniz gibi 20 Ekimde çok önemli bir maçımız var. Cumhurbaşkanlığı kupasında Fenerbahçe ile oynayacağız. Ben bu maç için gerçekten çok heyecanlıyım. Bir Fenerbahçe maçında sakatlandım yine bir Fenerbahçe maçında da inşallah galibiyet ve kupa ile beraber döneceğim. Takım için en iyisi olur inşallah."

Bizde başta kaptanımız Işıl Alben olmak üzere hazırlıklarını sürdüren Kadın Basketbol takımımıza sonsuz başarılar diliyoruz!

2 yorum:

  1. Bu arada bu güzel haberin altına böyle bir yorum attığım için gerçekten çok özür dilerim ama yapacak birşey yoktu.Işıl'a saygı ve sevgilerimi yolluyorum

    YanıtlaSil
  2. sevgılı ısıl artık don salonlara,taraftar sevgılı ısılını ozledı vallahı,bızlere uclu cektımenı ozledık,ıcındekı G.Saray askını ahada yansıtmanı ozledık,verdıgın mesajları,o sempatık hareketlerını ozledık,ha bırde senı aslantepede uclu cektırırken gormek ıstıyoruz,sakın gelmemezlık yapma,sen bızım duruşumuz,bakışımız,yuregımızsın,senı cok sevıyoruz...YASASIN ISIL ALBEN,YASASIN ARDA TURAN...

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0