Kral iken bıraktı tacını KRAL..

"Hasnun Galip sokakta ki, Galatasaray kulübünün önünde frenleyen otomobilin içinden koyu renk kruvaze ceketli, ütüsüz bej pantolonlu ve çevresini saran ilgiden belli ki yeni transfer olmuş bir genç iniyordu; Metin Oktay. Galatasaray ile tanışması bir tesadüf olmuştu aslında.. Önce Beşiktaş'ın kapısını çalmış, ancak olumsuz cevap almıştı. Sonra Baba Gündüz "Hemen alalım bu çocuğu" diyip Galatasaray'a kazandırmıştı. 15 yaşında İzmir'de Damlacık kulübünde 8 numarayı giyerek başladı futbola Metin Oktay. Ama bu onun bilinen tarihi..
(...)
1960'ların sonuydu. Kral iken bıraktı tacını KRAL. Bittiklerini ilan etti geçmiş güzel günlerin. Ve sonra, 1990'ların başı oldu. Geriye dönüşün olmadığını anladığı anda, olanca gücüyle bastı gaza. Yağmurlu bir İstanbul günüydü, kayıp gitti. Herşey Metin'le bitti. Yırtılan filelere astığı şemsiye hala duruyor orda."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0