Yeni proje; Galatasaray Sigorta.

Türkiye'de bir çok ilke ve projeye imza atan takımımızdan yepyeni bir proje daha.. 1903 yılında Almanya'da kurulan HDI sigorta şirketi ile Galatasaray yepyeni bir ortaklık içerisine girdi. Galatasaray Sigorta adıyla hizmet verecek olan kurumun ortaklık anlaşması şimdilik 5 yıl. Kişisel, kurumsal ve ticari sigortaları bir arada kapsayan HDI sigorta şirketi aynı zamanda kulübümüzün tesislerini de sigortalamış oldu. Galatasaray Sigorta projesinde ki fiyatlar diğer sigorta şirketleriyle aynı oranda olacak. Avrupa'nın en saygın sigorta kuruluşlarından birisi olan HDI Sigorta yeni projemizde Galatasaray'a ve Galatasaray'lılara hizmet verecek. Galatasaray Sigorta tüm camiamıza hayırlı, uğurlu olması dileğiyle..

6 yorum:

  1. peki fcn bu projenin getirisi ne olacak galatasaraya maddi yönden

    YanıtlaSil
  2. Güzel proje, ancak ülkedeki köklü sigorta şirketlerinin arasından kendisine müşteri bulması zaman alacaktır. Sonuçta Galatasaraylıyım sigortam da Galatasaray olsun demez insan, ciddi bir iş.

    YanıtlaSil
  3. @selocan

    Zaten ciddi bir iş olması için HDI ile ortak yapılmaktadır. Muhtemelen de HDI yönetim kurallarına göre olup Galatasaray markasından faydalancak ve iki taraf da ciddi kar elde edecek. Tabi bu sadece benim tahminim,detaylı açıklamadan sonra daha rahat yorum yapılabilir.

    Ama bu bence futbol dışından da sabit gelir elde etmeye yönelik iyi bir adımdır.

    NOT: yakında banka da kurarsak kimse şaşırmasın, tabi bu şaka :)

    YanıtlaSil
  4. baskanimiz bos durmuyo;) super yakinda ii yerlerde olacagiz ins.

    YanıtlaSil
  5. bir işide fenerbahçeden önce yapalım. herşeyi iki ay geriden yapıyoruz.

    YanıtlaSil
  6. @FSG; banka kursak dünyanın en zengin spor kulübü oluruz anında. (:

    @ERTAN APAYDIN; Bir Fenerbahçe'li ağzıyla konuşmamak da fayda var.. Sidik yarışması değil bu, Galatasaray spor kulübünün önünün açılmasıdır.. Zararın neresinden dönersen kardır.. O önce yapmış, bu sonra yapmış ne farkeder? 2 sene önce kurulduk biz Fenerbahçe'den, fark ne? Çocuksu kıyaslamalar yakışmıyor Galatasaray taraftarına..

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0