Arda 6 hafta yok !

Bunu bilmek, tahmin etmek için müeccim olmak gerekmiyor. Arda Turan sakatlığının tam iyileşmemesine rağmen, takımla antremanlara başlamamış olmasına rağmen Almanya ve Azerbaycan maçları için ulusal takıma çağrıldı. Belçika maçında sakatlanan ve bu süreç sonrasından itibaren sakatlığı nedeniyle herhangi bir antremanda topla çalışma yapmayan Arda dün ulusal takımın antremanında sakatlandı. Daha doğrusu sakatlanmadı, sakatlığı nüksetti. Sakatlığının ardından bugün akşam saatlerinde yapılan ayrıntılı tetkik ve analiz sonuçlarına göre Arda Turan 6 hafta sahalardan uzak kalacak !

Dünya Kupası'nda sakatlığına rağmen forma giyen Arjen Robben'de sakatlığının büyümesiyle 1 aylık sakatlık dönemini 3 aya çıkartmıştı. Aynı durum geçtiğimiz günlere Quaresma'nın da başına geliyordu neredeyse. Portekizli oyuncu Rapid Wien maçında sakatlanmış ve oyuna devam etmek istemişti. Bu kararın ardından 5 dakika daha sahada kalan Quaresma daha fazla ağrılarına dayanamamış ve kenara gelmişti. Yapılan tetkikler sonrasında Quaresma'nın o 5 dakikalık süre içerisinde sakatlığının daha ileri gittiği ve eğer maçı tamamlasaydı 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı. Arda'nın durumuda aynı şey işte. Sen haftalardır sakatlığından ötürü tek bir antreman yapma, ama sırf milli maçta oynamak için kendini zorla ve antremanda tam olarak iyileşmeyen sakatlığın tekrardan nüksetsin. Bunun sorumlusu veya sorumluları kim/kimler orası apayrı bir durum. Şimdi Frank Rijkaard, sakat olmasına rağmen oyuncularım milli takıma çağrılıyor demesine rağmen hala sakat olan oyuncuları milli takıma çağıranları odunla dövse yeridir. Cümlemize geçmiş olsun, Arda 6 (altı) hafta yok. Şimdi kim ne anlatırsa, anlatsın.

12 yorum:

  1. abii gelde ana avrat küfür etme gelde sülalesini sıraya dizmee...U-l-an insafsızlar U-l-an futbolcu katilleri bu mu profesyonellik.Sırf kıçınızı kurtarmak için yaktınız lan başımızı Allah sizin belanızı versin en baştada oğuz olacak angut'un.Arda'ya ne demeli kardeşim sen sakatsın daha tam iyileşmeden ne zorluyorsun ya kendini Galatasaray'a gelince ''tam iyileşmeden oynamam'' ama söz konusu milli takım olunca ''sorun değil oynarım'' ne bu U-l-an kiminle alay ediyorsunuz.Arda'yı çok seviyordum ama bu olaydan sonra gözümden tamamen düştü.Ne olursa olsun sahipleniyordum onu ama bu olaydan sonra bitti artık.Bakalım ne halt edicez.Yarım yamalak Kewell'a mı katlanıcaz yoksa kafası hala dünya kupasında olan Elanoya mı?Çokkk pis sinirlendim arkadaş walla 3 maç yenildik bişi demedim ama bu olay beni dinden imandan çıkarttı.Offff...

    YanıtlaSil
  2. sakatlanmak normal bişey tamam ama göz göre göre sakatlanmak aptallıktır. hayır yıllarca bıktık artık milli takım için canım feda laflarını duymaktan. arkadaşım sen spor yapıyosun spor lan bu, kimse için bişeyini vermek zorunda degilsin. kime ne kanıtlamaya çalışıyon. aynı şeyi geçen senelerde servet yapmadı mı sakat sakat maçlara çıkarak. futbolculuk profosyonellik bu degil. salla taraftarı önce kendine bak onlar sadece sen iyiken zevk alıyolar bu oyundan çünkü. bi de kaptan olucak tamam zeki olabilir diger abilerinden daha olgun da duruyo olabilir ama daha ne kadar olgun oldugunu kanıtladı herkese. daha bi bahanesi yok bu işin. sonra galatasarayı cok seviyodum milli takımı cok seviyodum kahramanlıklarıyla çıkmaz inşallah medyaya. çok seviyosan çık sahaya "sporunu" yap. fazlasını degil.

    YanıtlaSil
  3. Madem profesyonel Rijkaard ı getirdik, profesyonel oyuncularla devam edelim.

    Her oyuncu bunu yapabilir ama Arda Turan Galatasaray'ın kaptanıdır ve en iyi oyuncusudur.Takımı bile bile göz göre göre 6 hafta yalnız bıraktı. Tamam milli,forma milli duygular ama zaten sakat sakat oynamanın kime ne faydası var?

    Kaptanlık konusu gözden geçirilmelidir.

    YanıtlaSil
  4. boyle bisey olamaz yaaa
    %100 iyilesmeden oynayan futbolcu %100 sucludur.
    ayrica nedir bu sanssizlik milli takimda hep bizim topcular sakatlaniyor.. :(

    YanıtlaSil
  5. sanki bir faydasi vardi,iyi iste acilistan acilisa kosmasi artik goze batmaz.
    artik renklerden baskasina deger vermiyorum bu takimda,bir de baros(adam kolay sakatlaniyor belki ama 50 yillik galatasarayli gibi hic pes etmiyor,eli belinde gezmiyor)

    YanıtlaSil
  6. çok saçma konuşuyosunuz!! ardanın sakatlığı bilektendi şimdiki sakatlığı kasıktan bunu düşünün önce!!! ve ayrıca pubis teşhisi konmuş ardaya, bunun ne kadar acı verici bi hastalık olduğunu bilenler bilir. siz öyle suçluyacağınıza ardayı takım en iyi oyuncusu ve kaptanı ilk yarı yok diye üzülün!! tabi vicdan varsa sizde ve fcn blog ekibinde!!

    YanıtlaSil
  7. @fcn
    bu haber kendi habrinizmi yoksa alintimi?


    desenize fb,ts,bjk maclari 0 puan ile kapatacagiz

    YanıtlaSil
  8. @ beckham7utq ,

    Pubis sakatlığı hakkında pek bir bilgin yok anlaşılan. Bu sakatlık mevcut olan bir sakatlığın adalenin zorlanması ve yıpranması sonrasında tekrardan nüksetmesidir. Ayrıca Arda'nın bağlarının kopmasının ardından kendisini zorlaması da adalesine ekstra yük binmesine neden oluyor.

    Hani böyle çok tıbbi bilgin varmış gibi yorumlar yapmasan, nasıl olur?

    @Pesindeyiz 1905

    Sizin haberiniz mi derken?

    YanıtlaSil
  9. ya çok abartılacak bir şey görmüyorum ben..bu takım Arda'ya güvenerek kurulmadı..çok abartıldı arda..kıyaslamaya futbolcu kalmadı dünyada..bir gün messi oldu,bir gün mesut..ya arda dediğmiz şımarık,ucuz kahramanlık yapan bir çocuk daha..ha bu arada ona kaptanlık verecek kadar futbol ve karakter bilgisi olmayan yönetimede ayrı laflar lazım ya...bu kadar eksikliğini hissedeceğimizi düşünülen oyuncunun 3 yıldır kaç tane maç kazandırdığına bakalım sonra sakatlandığına üzülelim..
    bu arada yönetim demişken bir laf vardır bir insan bir kere hata yaparsa o hatadır.mazur görülür ama aynı hatayı 2.kez yaparsa eşşektir diye bir laf vardır..şimdi bakıyorum yönetime geçen seneden en ufak ders almamış baros bu takımın tek forveti sakatlanmış geçen yıl ve tepetaklak olmuşuz..bu sene gene aynı hatayı yapıyorsun ..defansif orta saha,dikine giden oyuncu lazım bas bas takıma ama hala sar ve ayhan ve cana diyorsun..trabzon fener ve beşiktaşta 3-4 forvet var biz baros'un yokluğunda müzmin sakat kewel'ı 3 tane stoperin arasına atıyoruz ve adamın diri diri yenmesini izliyoruz...sonra Rikard şöyle hatalı böyle hatalı..off off ne desekki...

    YanıtlaSil
  10. ameliyat felan diyorlar ilk yarı yok diyorlar...Off yaa Arda ne olacak senin bu milli sevdan.Bu uğurda kendinide bizide yaktın.Hani hep bahsediyosun ya pasaport meselesinden.Bak ben sana söylim bu iş pasaport meselesi felan değil bu iş profesyonellik işi.Sen profesyonel olmadan duygusallığından arınıp gerçek bir profesyonel olmadığın sürece avrupa kapıları sana kapalı.Bunu bilmeni isterim.Düşündükçe deli oluyorum arkadaş sen sakat sakat nasıl antreman yaparsın ya üstünede kendini nasıl zorlarsın.Hiddink ve oğuz denen çarlinin eşşeklerine söyleyecek lafım bile yok.Onları Allah'a havale ediyorum.

    YanıtlaSil
  11. Herhangi bir Avrupa kulübüne gitmiş olsa ve bu durum orda gerçekleşmiş olsa o formayı bidaha zor görürdü Arda. Gerçi o adamlar milli takım kampına baştan göndermezdi zaten. Bide diğer tarafta şerefsiz fenerli basın vatan haini diye damgalıcaktı çocuğu kampa katılmasaydı. O yüzdende iş yönetimin acizliğidir yıllardır olduğu gibi. Sesini yükseltip diyemiyoki koskoca mill takım sakat Arda'ya mı kaldı diye.

    YanıtlaSil
  12. zaten sıçmıştılar şimdi de sıvadılar.

    sakat adamı al, antrenmana çıkar sonra da sakatlığı nüksetsin. bunca yıldır sporun içinde olan ve milli takım seviyesindeki adamlar bunu öngöremiyorlar mıydı?

    şimdi biri dese ki oğuz arda'yı özellikle milli takıma aldı ve sakatlanmasına vesile olarak fenerbahçeye ligde avantaj sağladı...

    acemi olsalar art niyet aramam da milli takım seviyesindeki adamlar hiç kusura bakmasın ama bu işte bi bit yeniği var.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0