Ruslar sapıtmış olmalı !

Galatasaray Café Crown sezonun en önemli maçlarından birisine bugün akşam saatlerinde çıkacak. Eurocup'ta gruplara kalabilmek için Rus temsilcisi Spartak Saint Petersburg takımı ile deplasmanda karşılaşacak olan takımımız 11 sayılık avantajı kullanarak salondan istediği sonuçla ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Dün akşam saatlerinde Rusya'ya ulaşan ve bugün sabah kahvaltısının ardından akşam antremanına kadar şehri gezen takımımız akşam antremanında büyük bir şok ile karşılaştı. Galatasaray TV muhabiri Veli Yiğit tarafından aktarılan bilgilerin ardından Rus takımının saçma sapan bir psikolojik savaşa girdiğini söyleyebiliriz.

Maçın oynanacağı salonda antreman yapması gereken takımımız buz hokeyi maçı olması nedeniyle maç antremanını başka antremanda yapmak zorunda kaldı. Ayrıca bunun yanı sıra antreman öncesi sağlanması gereken malzemelerin tedariğinde de Ruslar acizlikten geri kalmadı. Antremanda suların pet şişe yerine damacana ve bardakla verilmesi gerçekten büyük rezillik. Bugün sıradan bir basketbol okulu bile antremanlarında kenarda pet şişeleri eksik etmiyor. Rusların bu konuda ki tavrı ise son derece acizce.. Kurallar gereğince maçın yapılacağı salonda antreman yapması gereken takımımız yaşanan bu saçma sapan gelişmelerin ardından başka bir salonda antreman yaparken oyuncular ve staffın bu konuyu pek takmadığı söylendi. Bu akşam takımımızdan hem galibiyet hemde gruplara gidiş biletini istiyoruz. Kalbimiz, aklımız, dualarımız sizinle aslanlar.. Maç hakkında ufak bir not belirtelim; herhangi bir canlı yayın olmayacak fakat Facebook'ta yer alan Galatasaray Basketbol Şubesi hayran sayfası tarafından şartlar el verdiğince live-score etkinliği yapılacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0