Baros ancak Trabzon'a..

Galatasaray'ımızın Çek golcüsü Milan Baros hatırlanacağı üzere Ankaragücü karşılaşmasında sakatlanmış ve yaklaşık olarak 10 gündür takımdan ayrı çalışıyor. Antalyaspor karşılaşmasında riske edilmeyecek olan tecrübeli golcünün Trabzon maçına hazırlandığı ve o maçta oynatılması düşünüldüğü gelen bilgiler arasında yer alıyor. Ankaragücü karşılaşmasında takımda isyan eden isimlerden birisi olan Baros, maçın sonlarına doğru yaşadığı sakatlık nedeniyle geçtiğimiz hafta Fenerbahçe derbisinde forma giyememişti. Fenerbahçe derbisinin ardından Antalyaspor karşısında da forma giyemeyecek olan Çek golcünün herhangi bir aksilik olmaması durumunda Trabzonspor deplasmanında forma giyeceğini söyleyebiliriz. Çek golcü sürdürdüğü kuvve ve güçlendirme antremanlarının ardından Pazartesi gününden itibaren takımla birlikte çalışmalara başlayacak.

Bu arada hazır Baros'tan bahsetmişken, doğum gününü de kutlayalım. Mutlu yıllar Baros, iyi ki doğdun. Yıldız oyuncu 29 yaşına bastı. Sakatlıksız, başarılı ve sağlıklı bir yıl geçirmen dileğiyle Milan.. Tekrardan mutlu yıllar.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0