Bir Gülücük Herşeye Bedel..

"Bir Gülücük Herşeye Bedel" adıyla ufak bir kampanya başlatıyoruz. 2010-2011 basketbol sezonu boyunca elimizden geldiğince ve sizlerinde katkılarıyla sosyal sorumluluk projesine imzamızı atıyoruz. Mümkün olduğunca her maç ama bir, ama iki, ama on kardeşimizi basketbol maçlarına götürmek istiyoruz. Sosyal kurumlardan da alacğımız destek ile bu uygulamayı en azından bir maç dahi olsa gerçekleştirmek istiyoruz. Böylesine bir projede yer almak istemezmisiniz?

Amacımız belli; kimsesiz çocukların kimsesiz olmadığını göstermek. Elimizden geldiğince haftada bir gün bile olsa onlarla birlikte olacağız. Salonda birlikte tezahürat yapıp, maçın heyecanını birlikte yaşayacağız. Radoslav Rancik ile birlikte üçlü çekip; Işıl Alben ile birlikte omuzomuza yapacağız. Kimsesiz çocukların kimsesiz olmadığını hep birlikte tüm basketbol maçlarında göstermeye çalışacağız. Gerekli girişimleri başlattık, gerekli adımları atmak istiyoruz. Fakat bunun için de ciddi bir destek bekliyoruz. Belki sizlere çok basit, çok sıradan bir uygulama gibi gelecek. Belki umursamayacaksınız bile, okumayacaksınız bu yazının tamamını. Ama onların gülümsemesi, onların sahipsiz olmadıkları fikrini benimsemesi sosyal sorumluluk olarak ciddi bir durum, algı.

FCN Blog önderliğinde böyle bir uygulama başlatıyoruz. Bizleri takip eden/etmeyen bütün platformlardan da destek bekliyoruz. Gelin, elele verelim. Elimizden geldiğince birşeyler yapmaya çalışalım. En azından biz çalışacağız, ama bir kişi ama iki kişi.. Destek ve katılmak isteyen gönüllü ne kadar olursa o kadar etkin olacağız. Şimdiden iki kardeşimizi maçlara getirmek için gerekli girişimleri, yatırımları başlatmış bulunuyoruz.

Kimsesiz çocuklar, kimsesiz değildir. Bir gülücük mü? Herşeye bedeldir..

2 yorum:

  1. ben varım diyorum. nereyi imzalıyoruz?

    YanıtlaSil
  2. Facebook grubumuzdan bizlere ulaşabilirsiniz.

    Facebook.com/Bir gülücük, bir basket topu

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0