Seimone ve Sylvia haftabaşında takıma katılıyor.

Galatasaray Medical Park ve severleri yeni süperstarlarına kavuşuyor. WNBA'nin iki yıldız ismi Sylvia Fowles ve Seimone Augustus'u renklerine bağlayan takımımız sizlerinde bildiği gibi uzun zamandır tam bir takım olarak çalışma fırsatı bulamamıştı. WNBA'de play-off serisinin bitmesinin ardından ulusal takımda çalışmalara katılan Seimone ve ulusal takımda şampiyonada boy gösteren Sylvia, alınan bilgilere göre haftabaşında takıma katılacak. 20 Ekim tarihinde oynayacağımız Cumhurbaşkanlığı Kupası öncesinde yaklaşık olarak takımla bir hafta antreman yapma fırsatı bulacak olan iki yıldız oyuncumuza tekrardan hoşgeldin diyor ve formamızla üstün başarılar diliyoruz.

Galatasaray Medical Park sezon öncesi hazırlıklarına devam ederken bu hafta oynayacağı özel turnuvada Fowles ve Augustus'tan yoksun olarak mücadele edecek. Hatırlayacağınız gibi geçtiğimiz hafta Doneeka Hodges ve Monique Currie takıma katılmıştı.

1 yorum:

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0