Euro 2012 | Ulusal oyuncu raporu

Milli aranın ikinci ayağında ulusal takımlarında forma giyen oyuncularımızın performanslarını sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. Euro 2012 elemelerinin yanı sıra ulusal takımların oynadığı hazırlık maçlarında ve U-21 yaş takımlarında da oyuncularımız forma giydi. Haftasonu deplasmanda Almanya'ya kaybeden ulusal futbol takımımız kötü gidişata dur diyemedi. Azerbaycan karşısında deplasmanda sahadan 1-0 mağlup ayrılan ekibimizde Hakan Balta ve Servet Çetin 90 dakika mücadele ettiler. A Milli takımımızın yanı sıra Ümit Milli takımımız evinde oynadığı karşılaşmada Belçika'yı 4-1 mağlup etmeyi başardı. Emre Çolak takımımızın 2.golüne adını yazdırırken, bir golünde hazırlayıcısı oldu. Buyrun, hep birlikte Galatasaraylı futbolcuların ulusal takım performanslarını sizlere sunalım.

Azerbaycan 1 - 0 Türkiye
Servet Çetin ve Hakan Balta mücadelede ilk 11'de görev alırken, 90 dakika sahada kaldılar. Almanya maçında sakatlığının tam iyileşmemesi nedeniyle görev yapamayan Hakan Balta, sakatlığının ardından ilk maçına çıkmış oldu. Geçtiğimiz maç sol bekte görev yapan Sabri Sarıoğlu ise maç kadrosunda olmasına rağmen mücadelede süre almadı. Millilerimizi yıkan gol 39.dakikada Rasad Sadiqov'dan geldi. Almanya maçında burnuna darbe alan ve sakatlanan Servet mücadelede özel maske ile oynadı. Almanya maçı sonrasında yapılan kontrollerde tecrübeli savunmacının cilt üzerinde açılma ve burnunda kırık tespit edildi.

U21 Türkiye 4 - 1 Belçika U21
Yusuf Onur Arıkan, Emre Çolak ve Anıl Dilaver mücadelede ilk 11'de görev aldılar. Emre Çolak mücadelenin 41.dakikasında takımımızın ikinci golünü kaydederken, 20.dakikada takımımızın ilk golünü atan Alper Uludağ'a asist yapan isim oldu. Emre Çolak başarılı oyunu ile maçın adamı olurken, 72.dakikada yerini Soner Aydoğdu'ya bıraktı. Yusuf Onur sahada 90 dakika mücadele ederken, hücum hattında görev alan Anıl Dilaver ise dakika 63'ü gösterdiğinde Şahin Aygüneş ile yer değiştirdi.

Beyaz Rusya 2 - 0 Arnavutluk
Arnavutluk'un deplasmanda konuk olduğu Beyaz Rusya karşısında oyuncumuz Lorik Cana sakatlığı nedeniyle mücadelede forma giyemedi. Başarılı defansif ortasaha oyuncusunun durumu ilerleyen günlerde netlik kazanacak. Fakat şimdilik söylenenlere göre ciddi bir durum yok. Arnavutluk'u yıkan goller 9.dakikada Vitali Rodionov ve 77.dakikada Sergei Krivets'ten geldi.

Avustralya 1 - 0 Paraguay (9 Ekim-Hazırlık)
Harry Kewell'ın ilk 11 başladığı hazırlık karşılaşmasında Avustralya Paraguay'ı tek golle mağlup etmeyi başardı. Kangurulara galibiyeti getiren gol 53.dakikada Carney'den geldi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0