Geçmiş olsun Mirkail, helal olsun U15.

Geçtiğimiz hafta U-15 yaş kategorisinde derbi vardı. Fenerbahçe U-15 takımının oyuncusu Mirkail Haşimli suni zeminin gazabına uğrayarak ayağını kırdı. Sakatlık sonrasında U-15 takım idari menajeri ve kaptanlarımız Dereağzı Tesisleri'nde bulunan Mirkail Haşimli'yi ziyaret etti. Fenerbahçeli genç kardeşimize birde Arda Turan yazılı forma hediye edilmiş, bu ziyaret sırasında. Öncelikle yaşadığı sakatlık nedeniyle genç kardeşimize geçmiş olsun dileklerimizi iletelim, sonrasında da yapılan bu anlamlı ziyaret adına kulübe bir teşekkür edelim. Bu güzel ziyareti kim düşündüyse helal olsun.

Hani hep deriz; ebedi dostluk, ezeli rekabet diye. Sahada rakibiz fakat dışarıda insanız ve ufak bir çocuğun sakatlanmasından bahsediyoruz. Aynı sakatlığı Galatasaray'dan birileri yaşasa suyun karşı tarafından bu şekilde bir yaklaşım olur muydu bilinmez. Fakat bu yapılan davranış örnek olacak bir davranış. Mirkail kardeşimizi en kısa zamanda sahalara bekliyoruz. Bu arada kendisinin koyu bir Arda Turan hayranı olduğunuda verilen bu formadan anlayabiliyoruz. Tekrar tekrar geçmiş olsun Mirkail.

1 yorum:

  1. Emre belözoğlunun hafta ıcı Galatasaray alt yapısındakı sahalar hakkındakı yaptığı yorumdan sonra bu sakatlık biraz ironik olmuş. Allah sağlık versin inşallah bir an önce sahalara döner. İlgilenirseniz :
    http://chicharitounited.blogspot.com :)

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0